Cseridoki írta:Ha tényleg így van szerintem akkor is jobban mehet mint az Indy 60as gépe ami gázadásra csökkenti a sebességét!!
Ezen jót nevettem :')
baryka006 írta:indianajones írta:Húúú, ez kib@szott nagy lett, kérem moderálni. Nézzük kisebbe:
De gyors voltál!Tudsz képet méretezni?
indianajones írta:baryka006 írta:indianajones írta:Húúú, ez kib@szott nagy lett, kérem moderálni. Nézzük kisebbe:
Persze. Van hozzá profi programom. A Veterán fotósától, a Papp Zolitól kaptam, ugyanis kell a cikkekhez.

indianajones írta:baryka006 írta:indianajones írta:Húúú, ez kib@szott nagy lett, kérem moderálni. Nézzük kisebbe:
Persze. Van hozzá profi programom. A Veterán fotósától, a Papp Zolitól kaptam, ugyanis kell a cikkekhez.
Cseridoki írta:indianajones írta:baryka006 írta:indianajones írta:Húúú, ez kib@szott nagy lett, kérem moderálni. Nézzük kisebbe:
És mi van a Nagyatádi cikkel meg a fotókkal?
baryka006 írta:indianajones írta:Húúú, ez kib@szott nagy lett, kérem moderálni. Nézzük kisebbe:
Taakii írta:Azért bírom hogy sosem válaszoltok . Megyünk hétvégén motorozni , mert nem csak szombatból áll a hétvége .
Taakii írta:Azért bírom hogy sosem válaszoltok . Megyünk hétvégén motorozni , mert nem csak szombatból áll a hétvége .
baryka006 írta:indianajones írta:baryka006 írta:indianajones írta:Húúú, ez kib@szott nagy lett, kérem moderálni. Nézzük kisebbe:
Az jó!Amúgy láttam azt a motort HA az volt a motoregérnél nagyon szép egészséges hangja volt!
piki24 írta:baryka006 írta:indianajones írta:Húúú, ez kib@szott nagy lett, kérem moderálni. Nézzük kisebbe:
Teljes informatikus lesz az Indy-böl![]()
Nagyon fejlödik miota FÖNÖK lett
piki24 írta:indianajones írta:Különben ennél ratyibb motort ritkán hordott a Föld a hátán, mint a képen jól megfigyelhető Danuviát.
Nekem sajnos nem volt de hogy szép az biztos!
indianajones írta:piki24 írta:baryka006 írta:indianajones írta:Húúú, ez kib@szott nagy lett, kérem moderálni. Nézzük kisebbe:
Teljes informatikus lesz az Indy-böl![]()
Nagyon fejlödik miota FÖNÖK lett
Ugye-ugye mit tesz, ha valaki beáll dolgozni a GAMESZ-hez![]()
![]()
![]()
Baryka is látta az én népemet
Tuttira elégedett volt velük. Pláne amikor még a főművezetőt is meglátta
![]()
![]()
![]()

indianajones írta:piki24 írta:indianajones írta:Különben ennél ratyibb motort ritkán hordott a Föld a hátán, mint a képen jól megfigyelhető Danuviát.
Nekem sajnos nem volt de hogy szép az biztos!
Most a formavilágára gondolsz? Hát az szódával még csak-csak elmegy. A súlypontja a Csepelhez képest magas, így a stabilitása csak kissé jobb, mint a TS 125-é. A képen látható masinán olyan durva fényezési hibák vannak, amikre az öreg Zsille megfordulna a sírjában, ha meglátná.
Hehh! Én még olvasni se nagyon érek rá mostanság, örülök ha lyuk van a "kipufogómon"!Taakii írta:Azért bírom hogy sosem válaszoltok . Megyünk hétvégén motorozni , mert nem csak szombatból áll a hétvége .
Cseridoki írta:Most kezdődik az rtl klubbon a showder klubos fiuk vs. Puzsér már alig várom!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég