Ma nem csak a tankkal foglalkoztam, de Simsont is szereltem. Meguntam, hogy alapjáraton állandóan befullad a sok benyától, meg még 5 másodpercre sem lehet nyitva hagyni a benzincsapot, mert a kipufogóból is dől a drága lé. Vettem egy új tűszelepet és úszót a Szereczéknél, az előbbit hosszas válogatás után választottam ki. A rövid próbaút után üzemszerűnek tűnik a gép működése, és a benzincsap is nyitva van immáron több, mint 5 órája, de nincs pancs alatta.
Egyébként sokan szidják hordják az ún. "szereczes" alkatrészeket. El kell mondanom, hogy pl. a Fő utcai szatócsnál is ezeket lehet kapni. Az, hogy sok utángyártott alkatrész gagyi, az nem a Szereczék hibája, hiszen ők is a Moped 98 (vagy hány) nagykertől szerzik be az árut, akiknek meg beszállít, mint gyártó, a Gáspár Pali bácsi kisiparostól kezdve a Havik Kft-én át a tököm tudja még kicsoda. Hát ezen kiváló iparosok hibája a gagyi!
A Fő utcán pár éve pl. vettem olyan tűszelepet, ami egyáltalán nem engedi át a benzint. Csak az az eladó engem nem ismer, én sem őt, míg a Szereczéknél nyugodtan válogathatok.
Na, menek alunnya, vasárnap találkozunk.