Peti92x írta:Látni és látszódni![]()
Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:Taki!
Neked volt a simsonodon anno elektromos, azaz nem mehanikus analog km óra. Mz-re ezt fel lehet tenni? Hogyan kell bekötni, hogy pontosan mérjen?
Olyan nem volt , csak mechanikus analóg ( csak a fordulatszámmérő volt elektronikus ) és elektronikus digitális ( biciklis ) .
Ford mérőt hova kell bekötni, hogy pontos legyen? Gondolom kell neki egy fix áram az aksira kötve (biztosítékkal ellátva), másik szál pedig a kondire menne egyenirányítóval ellátva, ami egy impulzust ad? Lehet nagy hülyeséget írtam, de valahogy így képzelem el. Te hogy kötötted be?
Peti92x írta:Hát Indy akkor jöttek volna a gondok...![]()
![]()
Amúgy ez teljesen szabályosan van felszerelve, E4-es ledes lámpa, szélesség és magasság is pont ideális.
Taakii írta:Peti92x írta:Hát Indy akkor jöttek volna a gondok...![]()
![]()
Amúgy ez teljesen szabályosan van felszerelve, E4-es ledes lámpa, szélesség és magasság is pont ideális.
Azt tudom hogy indétől motorokra is lehet felszerelni nappali menetfényt , de hogy pontosan hova lehet elhelyezni hogy szabályos is legyen azt még nem olvastam . De hogy a tompítottal együtt nem világíthat az mintha rémlene ...
zsolt160 írta:wrs írta:Hátsó telóhoz hol tudok hidraulika olajat venni?
3 kúton és a szerecznél se kaptam
Samsung, LG a Kapos hotel mellett, a többi márkánál nem tudom, mert a Nokia bezárt!![]()
![]()
![]()
![]()
indianajones írta:zsolt160 írta:wrs írta:Hátsó telóhoz hol tudok hidraulika olajat venni?
3 kúton és a szerecznél se kaptam
Samsung, LG a Kapos hotel mellett, a többi márkánál nem tudom, mert a Nokia bezárt!![]()
![]()
![]()
![]()
Ez az, hidraulika olajat csakis telefon boltban(Esetleg pékségben, javaslom a mérői kenyérgyárat.
![]()
![]()
)
Peti92x írta:Lehet Indy campingje sufni tuning, és akkor hagy el minket, amikor csak akar!!!![]()
![]()
Én maradok a kategóriámnál, Cseridokival, legalább ővele egy csónakban evezek!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég