wrs írta:zsolt160 írta:Így talán jobban látszik. Illetve ez nem S50 blokk? (matricán S51 van, gondolom motorcserés a gép)
Igen ez S50 blokk.
A hengerfej meg valami másé de legalább ne lenne elforgatva 90 fokkal talán hűlne is.
Honnan a kép?
zsolt160 írta:Tescoba mögém állt be a tulaj. Nem tudom kié, pedig elszívtam egy cigit is hátha kijön a tulaj, de nem. Rigámon volt hasonló a hengerfej.
indianajones írta:zsolt160 írta:Tescoba mögém állt be a tulaj. Nem tudom kié, pedig elszívtam egy cigit is hátha kijön a tulaj, de nem. Rigámon volt hasonló a hengerfej.
Hááát... Nem tudom. A Komáré is hasonló, de ott mások a furatok. Dekompresszor furat volt rajta?
Cseridoki írta:Peti!!!
Nem is mondtad, hogy eladod a gépedet!!!!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_125-7930216
indianajones írta:Az nem macskaszem, hanem VARÁZSSZEM, Te jóember![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy az ennél a készüléknél az világít pirosan, ott balról.
indianajones írta:Az albérlő csajomnak tegnap volt a tárgyalása a Kaposvári Törvényszéken. Nem jogerősen 3 év 8 hónapot kapott, + a feltételes 1 év 8 hónapját. Szóval 5 év 4 hónapot kell a büntetés-végrehajtás vendégszeretetét élveznie. Kedvezménnyel legkorábban 2016 februárjában szabadulhat feltételesen.![]()
wrs írta:Baryka
A 105-ös gépeden a TS hengerfej furatai passzoltak a tőcsavarokhoz vagy módosítani kellet?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég