indianajones írta:Bár lehet, mert az avatár képe új lett, de az is lehet, hogy azt még tavaly tette fel. Szaktársak :!: Pár nap múlva az év közepénél tartunk![]()
Oszt sehol semmi
![]()
![]()
![]()
![]()
indianajones írta:Ej, de milyen széles itt kérem tisztelettel a hozzászólási kedv(Szerintem az elnök /Baryka/ idén egy bötüt nem írt az általa létrehozott fórumra.
![]()
![]()

Igen, és van sok nyitott kérdés, illetve számolgattam is...baryka006 írta:Hallottatok már erről a rendszámozásról a kismotorokat illetően![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Peti92x írta:indianajones írta:Bár lehet, mert az avatár képe új lett, de az is lehet, hogy azt még tavaly tette fel. Szaktársak :!: Pár nap múlva az év közepénél tartunk![]()
Oszt sehol semmi
![]()
![]()
![]()
![]()
Simsonnal fogok menni, ha semmi sem jön közben
Valószínűleg jövő héten el is viszik az MZ-t.
baryka006 írta:indianajones írta:Ej, de milyen széles itt kérem tisztelettel a hozzászólási kedv(Szerintem az elnök /Baryka/ idén egy bötüt nem írt az általa létrehozott fórumra.
![]()
![]()
De igen-igencsak idén érettségiztem is
Most meg nagy csajozásban vagyok
![]()
![]()
![]()
baryka006 írta:Hallottatok már erről a rendszámozásról a kismotorokat illetően![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cseridoki írta:Ilyet szeretnék én is!!
zsolt160 írta:indianajones írta:Tempo kb. 60km/h. Nyomuljunk, mint a fészkes fekete fene![]()
Aztán félúton motorfelújítás?
indianajones írta:Peti92x írta:indianajones írta:Bár lehet, mert az avatár képe új lett, de az is lehet, hogy azt még tavaly tette fel. Szaktársak :!: Pár nap múlva az év közepénél tartunk![]()
Oszt sehol semmi
![]()
![]()
![]()
![]()
Simsonnal fogok menni, ha semmi sem jön közben
Valószínűleg jövő héten el is viszik az MZ-t.
Kik viszik el az MZ-tHova viszik az MZ-t
Mé' viszik el az MZ-t
![]()
![]()
indianajones írta:Na, kérem tisztelettel, akkor lassan-lassan tudnom kéne, hogy hányan megyünk 26-án, mert ez alapján főzik Krokodil Bandiék ránk a finom ebédkét![]()
![]()
Nem értem félre de ez ködös, mert ami "kiszivárgott", a fékeket ellenőrzik, meg a világítást a műszakin. (no meg ezek után mindentindianajones írta:zsolt160 írta:indianajones írta:Tempo kb. 60km/h. Nyomuljunk, mint a fészkes fekete fene![]()
Félreérted az egészet. Nincs semmiféle időszakos műszakiztatásról szó. (Különben nem 3, hanem 4 után 2 év a nagymotoroknál, meg az autóknál.) Itt csak a rendszámozásról van szó, brüsszeli diktátum. EU szabvány. Tudod, mint az uborka görbülete.Különben a chopperre fele annyi kötibiztit fizetek, mint a Simsonra
Peti92x írta:indianajones írta:Na, kérem tisztelettel, akkor lassan-lassan tudnom kéne, hogy hányan megyünk 26-án, mert ez alapján főzik Krokodil Bandiék ránk a finom ebédkét![]()
![]()
Ha MZ-vel megyek, akkor is van beugró? Ne legyen mááá!!![]()
Simsonnal ha megyek, garantálom kifüstülök mindenkit, mer ki kell kormolnom... annyit városoztam vele, hogy lerakódási gondjaim vannak....
indianajones írta:Peti92x írta:indianajones írta:Na, kérem tisztelettel, akkor lassan-lassan tudnom kéne, hogy hányan megyünk 26-án, mert ez alapján főzik Krokodil Bandiék ránk a finom ebédkét![]()
![]()
Ha MZ-vel megyek, akkor is van beugró? Ne legyen mááá!!![]()
Simsonnal ha megyek, garantálom kifüstülök mindenkit, mer ki kell kormolnom... annyit városoztam vele, hogy lerakódási gondjaim vannak....
De sajnos van.Ha csak nem 25 éves el nem múlt a masina.
zsolt160 írta:Nem értem félre de ez ködös, mert ami "kiszivárgott", a fékeket ellenőrzik, meg a világítást a műszakin. (no meg ezek után mindentindianajones írta:zsolt160 írta:indianajones írta:Tempo kb. 60km/h. Nyomuljunk, mint a fészkes fekete fene![]()
Félreérted az egészet. Nincs semmiféle időszakos műszakiztatásról szó. (Különben nem 3, hanem 4 után 2 év a nagymotoroknál, meg az autóknál.) Itt csak a rendszámozásról van szó, brüsszeli diktátum. EU szabvány. Tudod, mint az uborka görbülete.Különben a chopperre fele annyi kötibiztit fizetek, mint a Simsonra
)
Rendszám, pl. én Ausztriába matricás robogókat láttam, de nem tudom ott van e még valami... No de ott 2000 € keres az ottani pógár, nem 3-400 €-t mint mi!
indianajones írta:Na, most meg aztán jelentkezzen valaki 26-ára![]()
indianajones írta:indianajones írta:Na, most meg aztán jelentkezzen valaki 26-ára![]()
Többet nem mondom![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég