Kérem szépen, a legteljesebb tisztelettel! Mint korábban említettem, lakodalomban voltam szombaton. Ildikó asszony unokaöccse, a Csabika megnősült. (ahülegyerek

) Csabika szülei példáját követve orvos lesz. A 6 éves egyetemet már 9 éve járja, szeptemberben kezdi a 10-ediket. Sebész akar lenni, így bízom benne, hogy sok jó munkát fog nekem adni a temetkezésnél.
A menyasszonya Ancsa, aki 13 évvel ezelőtt céltudatosan választotta ki magának Csabikát, tudta ő, hogy hova akar beházasodni

Férjes neve nem a nálunk, hanem Erdélyben megszokott. Tehát nem Orbán Csabáné, nem Orbánné Csillag Annamária, hanem Orbán Annamária. Ha jövőre végre elvégzi az egyetemet a Csabika, akkor: Dr. Orbán Annamária
No, látjátok igen nagy tisztelettel kedves barátaim: Így lészen egy segesdi, a kadarkúti gazdasszony szakiskolát végzett parasztlányból doktornő
(Egyébként egy katolikus ifjúsági táborban ismerkedtek meg, szűzen ment férjhez a csaj, de tegnap reggeltő már szerintem terhes.

)
A buli olyan közepes volt, a hivatásos vőfély kitűnő, a kaja nem rossz, a zenekar mindent tudott, csak igen hangosan. Némi halláskárosulásom támadt.
No, pár kép, bár szerintem senkit nem érdekel: