Peti92x írta:Szept 12-13 Pécs veterán találkozó
Szept 21 cseri veterán börze
Tuggyunk, 21-én ott a helyünk
Egyéb iránt Vitári Jenő barátunk 412-es Moszkvicsáról a VAM (Veterán autó és motor) októberi számában jelenik meg az 1 éve írott cikkem
Peti92x írta:Szept 12-13 Pécs veterán találkozó
Szept 21 cseri veterán börze
indianajones írta:baryka006 írta:Tegnap előtt elvoltam Horvátországba majdnem le az Adria tengerig, már láthatáron volt.
Oszték miért nem fürdöttél mán egyet![]()
![]()
A tenger vize sós
Nem kell külön fürdősó
![]()
![]()
![]()

Cseridoki írta:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yNXfM16mR3g

baryka006 írta:Ezek a nagyatádi SimPsonosok komolyan mondom hogy nem normálisak!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=NOY_aKsor6g
piki24 írta:Nagyatádon ma du. egy fehér Simsonos körözött,jo hangja volt a gépnek na nem 50-es volt az biztos
indianajones írta:Kérem szépen tisztelettel![]()
A kis kínai chopperemet pont ma volt 3 hete, hogy használtam Nagyatádra. Fotózásból kifolyólag még az ifjú pár kölcsön is kérte. Haza is jöttem vele másnap. Na, gondoltam, ma egy kicsit beindítom. Akku kuka, gyertyák ki, stb, szóval kb. 3 órás volt a művelet, hogy lelket leheljek belé.
No, nézzük a simmeringes Pannoniát. Hát az akkor ment utoljára, amikor itt voltatok. Benzincsap kinyit, 3 rúgás gyújtás nélkül szívatóval, gyújtás rá, kis szuszogtatás, oszt rárúgás. Hát kérem szépen, a legteljesebb tisztelettel, hát nem volt pofája elindulni rögtön![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nos kérem, hát itt jelentkezik a különbség egy 53 éves magyar. és egy néhány éves kínai motor között.![]()
![]()

indianajones írta:Kérem szépen tisztelettel![]()
A kis kínai chopperemet pont ma volt 3 hete, hogy használtam Nagyatádra. Fotózásból kifolyólag még az ifjú pár kölcsön is kérte. Haza is jöttem vele másnap. Na, gondoltam, ma egy kicsit beindítom. Akku kuka, gyertyák ki, stb, szóval kb. 3 órás volt a művelet, hogy lelket leheljek belé.
No, nézzük a simmeringes Pannoniát. Hát az akkor ment utoljára, amikor itt voltatok. Benzincsap kinyit, 3 rúgás gyújtás nélkül szívatóval, gyújtás rá, kis szuszogtatás, oszt rárúgás. Hát kérem szépen, a legteljesebb tisztelettel, hát nem volt pofája elindulni rögtön![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nos kérem, hát itt jelentkezik a különbség egy 53 éves magyar. és egy néhány éves kínai motor között.![]()
![]()
zsolt160 írta:Na kérem mély tisztelettel, kezdek kicsit morcos lenni a motorra!
Mint már írtam fehér a gyertya, szegény a keverék képzés. Közben elkezdett rángatni a motor, illetve az alapjárat is furcsa volt. Karbi kitisztítva, hozzáteszem 3 éve volt leszedve és nem volt benne kosz, fúvóka kitisztítva. Beállítottam a keverék csavart 1 1/2 visszacsavarással, ez jónak tűnik, de az alapjárat így is olyan kis dadogós. Ha szivatózom egyből lefullad. Vettem bele új gyertyát is, a probléma maradt. Megszakítót még nem néztem, mert nincs hézagmérőm.
Ezért szeretném megkérdezni Indy mocitársat, össze tudnánk é jönni a héten (szabin vagyok, hétvége is megfelel természetesen) megnézni a hiba okát.
Taakii írta:Hozzám is kijöhetsz , talán én is meg tudom csinálni .
zsolt160 írta:Taakii írta:Hozzám is kijöhetsz , talán én is meg tudom csinálni .
Taki! Baj az, hogy nem tudom hol laksz!Ha megmondod hová vagy adsz egy számot, megbeszélhetnénk mikor. Gondolod Privát üzenetben is megbeszélhetjük!
Azért gondolom a gyújtást, mert olyan az egész mint ha négy ütemnél egy ütem "kimaradna". Olyan darabosan jár a motor alapjáraton. ha simán nekihúzom semmi, csak ha terhelés alatt van a motor, akkor menet közben mint ha kihagyna a gyújtás....
zsolt160 írta:Taakii írta:Hozzám is kijöhetsz , talán én is meg tudom csinálni .
Taki! Baj az, hogy nem tudom hol laksz!Ha megmondod hová vagy adsz egy számot, megbeszélhetnénk mikor. Gondolod Privát üzenetben is megbeszélhetjük!
Azért gondolom a gyújtást, mert olyan az egész mint ha négy ütemnél egy ütem "kimaradna". Olyan darabosan jár a motor alapjáraton. ha simán nekihúzom semmi, csak ha terhelés alatt van a motor, akkor menet közben mint ha kihagyna a gyújtás....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég