Taakii írta:Yndi . Szimeringet kaptál ?
Kaptam volna, de csak vízszivattyúba valót. A 2 ajkú vitonost mára ígérték, mondták, hogy küldenek e-mailt. Lófaszt küldtek, nem e-mailt. Talán holnap. SKF bolt, Kanizsai u.
Taakii írta:Yndi . Szimeringet kaptál ?
Taakii írta:indianajones írta:zsolt160 írta:Vasárnapi tali jó volt, a kaja is, jót főztünk!
Jó volt ám bizonyIgen dzsanesz volt a börze is, meg a "nagy szemű babos" (
![]()
![]()
) lecsó is. Bánhatja, aki lemaradt róla.
Teszek majd föl képeket. Csupán én szívtam meg a szimering cserével. Ezt hívják jó nagy szopásnak.
![]()
![]()
![]()
![]()
Miután elmentetek (Zsolti meg Taki) 10 percre rá visszajött a Szegedi Laci. Káromkodott, mint a jégverés. Persze azért kapott ő is egy jó tisztességes adaggal, ha már egyszer befizetett.Suhinak is eltettem, holnap viszem neki, meg ildikó asszonynak is jutott egy 3/4 tányérral, oszt kiürült a bogrács. Hát kérem tisztelettel, ennyi fér 8 literbe.
Laci miért káromkodott ? Nem ízlett neki a lecsó ?
indianajones írta:Taakii írta:Yndi . Szimeringet kaptál ?
Kaptam volna, de csak vízszivattyúba valót. A 2 ajkú vitonost mára ígérték, mondták, hogy küldenek e-mailt. Lófaszt küldtek, nem e-mailt. Talán holnap. SKF bolt, Kanizsai u.![]()
Suhi írta:indianajones írta:Taakii írta:Yndi . Szimeringet kaptál ?
Kaptam volna, de csak vízszivattyúba valót. A 2 ajkú vitonost mára ígérték, mondták, hogy küldenek e-mailt. Lófaszt küldtek, nem e-mailt. Talán holnap. SKF bolt, Kanizsai u.![]()
Én ma vettem vitonost simoba, nem az enyémbe, egy öregnek, de vettem. Skf boltba
zsolt160 írta:Sikerült berakni a szimeringet?
Akoska60 írta:Nagy tisztelettel köszöntök minden Somogyi Betyárt!
Új vagyok itt,és érdeklődni szeretnék,hogy van-e valaki siófoki köztetek?
Kölyök korom óta a Balaton partján nyaralok,és úgy gondoljuk a párommal,hogy állandó székhelyünket Szabolcs megyéből áthelyeznénk Siófokra. Ez ügyben szeretnék segítséget kérni! Azt szeretnénk tudni, hogy a város mely részein érdemes,illetve hol nem, lakást nézni/venni..
Amennyiben van valaki, aki tud ebben segíteni,nagyon szívesen vennénk!
Hogy miért pont ide írtam? Csak azért mert a páro is, és én is Simsonosok vagyunk. A párom egy 1987-es 51 N-est irányít, ami a sok pofozgatás, alakítgatás után, már inkább B-s, mint N-es. Az enyém egy Simson S83 OR Beta, ami Somogyból került hozzám,és most lehet, hogy haza is tér.
Peti92x írta:Tegnap Lacival motoroztam egyet Kiskorpádtól Nagybajomig, 103-akkal mentünk, Laci motorja igaz már majdnem kiesett a helyéről, nekem meg közel a felét forogta le a vas, de szépen ment, meg kell hagyni.
indianajones írta:Peti92x írta:Tegnap Lacival motoroztam egyet Kiskorpádtól Nagybajomig, 103-akkal mentünk, Laci motorja igaz már majdnem kiesett a helyéről, nekem meg közel a felét forogta le a vas, de szépen ment, meg kell hagyni.
Tuning nélküli 50-es Simson Schwalbe? 103-at? Petikém, drága bogaram, igen mély (legalább 2,5 méter) tisztelettel, nem túlzás ez egy kicsit![]()
![]()
![]()
Vagy te az MZ-vel mentél
Mert akkor meg nagyon gyatra ez a teljesítmény
![]()
![]()
![]()
Akoska60 írta:Nagy tisztelettel köszöntök minden Somogyi Betyárt!
Kölyök korom óta a Balaton partján nyaralok,és úgy gondoljuk a párommal,hogy állandó székhelyünket Szabolcs megyéből áthelyeznénk Siófokra. Ez ügyben szeretnék segítséget kérni! Azt szeretnénk tudni, hogy a város mely részein érdemes,illetve hol nem, lakást nézni/venni..
Hogy miért pont ide írtam? Csak azért mert a páro is, és én is Simsonosok vagyunk. A párom egy 1987-es 51 N-est irányít, ami a sok pofozgatás, alakítgatás után, már inkább B-s, mint N-es. Az enyém egy Simson S83 OR Beta, ami Somogyból került hozzám,és most lehet, hogy haza is tér.
Peti92x írta:indianajones írta:Peti92x írta:Tegnap Lacival motoroztam egyet Kiskorpádtól Nagybajomig, 103-akkal mentünk, Laci motorja igaz már majdnem kiesett a helyéről, nekem meg közel a felét forogta le a vas, de szépen ment, meg kell hagyni.
Tuning nélküli 50-es Simson Schwalbe? 103-at? Petikém, drága bogaram, igen mély (legalább 2,5 méter) tisztelettel, nem túlzás ez egy kicsit![]()
![]()
![]()
Vagy te az MZ-vel mentél
![]()
![]()
![]()
109 körül van a vége, amúgy te mit vársz egy 150-es ETZ-től? 250-esek mennek 130-akat, ami már jó eredménynek mondható, nálam is ez a 109 inkább legyen 105 de azt tudja. Mégis jobb, mint egy agyon tuningolt üzemórás simson.....
Meg nálam a vasak használva vannak becsülettel, Mz-be már nyomtam 8900 kmt 2013 augusztus vége óta. Valamint ki mondta versenyeztem vele?
wrs írta:Akoska60 írta:Nagy tisztelettel köszöntök minden Somogyi Betyárt!
Igaz hogy balatonöszödön nőttem fel de sokat járok siófokon fater oda költözött mióta elvált mutertól.
Én semmi pénzért sem költöznék oda, szezonon kívül szép és jó meg minden de nyáron egy nyomortanya mindenhol hosszú sorok egész éjjel zajongás balhék ami csak kell. Nyaralni meg bulizni jó de azonkívül szerintem nem egy nyerő hely.
Ha mindenképp oda akarsz menni és nyugira vágysz akkor minél távolabb a parttól.
indianajones írta:Peti92x írta:indianajones írta:Peti92x írta:Tegnap Lacival motoroztam egyet Kiskorpádtól Nagybajomig, 103-akkal mentünk, Laci motorja igaz már majdnem kiesett a helyéről, nekem meg közel a felét forogta le a vas, de szépen ment, meg kell hagyni.
![]()
![]()
Vagy te az MZ-vel mentél
![]()
![]()
![]()
109 körül van a vége, amúgy te mit vársz egy 150-es ETZ-től? 250-esek mennek 130-akat, ami már jó eredménynek mondható, nálam is ez a 109 inkább legyen 105 de azt tudja. Mégis jobb, mint egy agyon tuningolt üzemórás simson.....
Meg nálam a vasak használva vannak becsülettel, Mz-be már nyomtam 8900 kmt 2013 augusztus vége óta. Valamint ki mondta versenyeztem vele?
Ja, hogy az MZ-vel mentélAkkor bocsika, azért kérdeztem. Hát pl. a TS 125-nek gyárilag 100 volt a vége, de jó, ha kiment 95-öt.
Persze ez súlyfüggő is volt, mert ugyi, nagy tisztelettel nem mindegy, hogy egy 60 kilós, vagy 110 kilós ürgefalvi kergeti.
Peti92x írta:Simsonom az 80, nagyon max 82-t tud, utazóba 60-70 közt van járatva, ott is a legkedvezőbb a.fogyasztás, és nem is forogja szét magát. Pár 10 ezer km-t elment már így, jobbára 30 km alatt be sincs indítva, városba kedvező fogyasztásilag, azt elismerem.
zsolt160 írta:Szétkapjuk, mint foxi a lábtörlőt!![]()
zsolt160 írta:Meg nem csúsztatna a zsebedbe kis borítékos cuccot, de a rokonok se.....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég