zsolt160 írta:Aztat....Szegény.....
zsolt160 írta:zsolt160 írta:Aztat....Szegény.....
Ezért megölték, vagy csak a testét lopták el?
indianajones írta:Na, most tényleg, akkor szavazzunk! 27-e szombat, János napja, 29. hétfő TAMÁS napja, illetve 30-a, Dávid napja. Kinek mi lenne a legoptimálisabb![]()
Nekem bármelyik jó.
Amit kell hozni, az szokás szerint virsli, mustár, torma, meg kenyérke. Na meg persze sör, pálesz, meg kannás fagyálló forralt-bornak.
Cseridoki írta:indianajones írta:Szóval akkor 27-én délután 16 órától mindenkit nagy szeretettel és a legteljesebb tisztelettel várok :!:![]()
Ott leszek! Én és a virslim!!!!!![]()
zsolt160 írta:Sajnos nem leszek ott, benya elfogyott, gyalog messze van és 17-re megyek dolgozni!
Így mindenkinek minden jót kívánok, és BUÉK!
Peti92x írta:Köszi a rendezvényt, jó volt újra találkozni veletek!
Bevallom őszintén nem szívesen hajtottam meg hidegen a motort, még dadogott is szinte annyira hideg volt, de akartam egy kis bemutatót mutatni hogy is lép. Olyan 7500-ig forgattam el, 16-os lánckerék van rajt, azaz a 150-es áttételé.
Taki: (először is köszi a dicsérést) motorról annyit lehet tudni a légszűrő gyári, csak kis átalakításos, jeladós digitális vezérlésű gyújtás, henger pedig általam faragott kicsit nyomatékosabb mint az "erősebbik" kiadású ETZ 150-es henger, azaz módosított vezérlés. Lényegében ennyi semmi extra. Sajnos van ennél is erősebb masina Cseridokié
Cseridoki írta:Peti92x írta:Köszi a rendezvényt, jó volt újra találkozni veletek!
Bevallom őszintén nem szívesen hajtottam meg hidegen a motort, még dadogott is szinte annyira hideg volt, de akartam egy kis bemutatót mutatni hogy is lép. Olyan 7500-ig forgattam el, 16-os lánckerék van rajt, azaz a 150-es áttételé.
Taki: (először is köszi a dicsérést) motorról annyit lehet tudni a légszűrő gyári, csak kis átalakításos, jeladós digitális vezérlésű gyújtás, henger pedig általam faragott kicsit nyomatékosabb mint az "erősebbik" kiadású ETZ 150-es henger, azaz módosított vezérlés. Lényegében ennyi semmi extra. Sajnos van ennél is erősebb masina Cseridokié
Hogy lenne erősebb mikor szét van hullva!!
Cseridoki írta:Peti92x írta:Köszi a rendezvényt, jó volt újra találkozni veletek!
Hogy lenne erősebb mikor szét van hullva!!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég