indianajones írta:Ez még januárban történt: Nem kaptam meg a csekket a KGFB-ból kifolyólag a Simsonra, csak a Futongra. (Mindkettő a K&H-nál van.) Január utolsó pénteki napján bementem, hogy nem kaptam csekket, rendezni szeretném a dolgot. OK, ment is a dolog, csak hát adtak egy 2 lapból álló A/4-es lepedőt, amit nem tudok belegyűrni a brifkómba. Mikor hazaértem ott a csekk a postaládámban, hogy bocsi, elfelejtették kiküldeni. Nab@sszák meg![]()
![]()
Hasonló.
Kapok lakásfenntartási segélyt, ami megy a szemeteseknek. Tavaly semmit nem küldtek, csak a behajtást a NAV-tól. Idén jött, hogy tavalyról van 6000.- elmaradás, ha nem fizetem be akkor a NAV behajtja. Ami azt jelenti, hogy fagyasztják a számlát, leinkasszózzák a tételt, majd a NAV ismét zárolja és leveszi a saját 5000.- díját! Bementem hozzájuk, és közli a csaj, hogy van még elmaradás. Mondom adja hozzá.... Közben rákérdezek a támogatásra, igen jön. A végén 3000.- kellett becsengetni, mert levette a támogatást, hisz az valamiért nincs lekönyvelve. Na ilyenért a NAV büntetne, nem? Vagy az megint csak a kis vállalatokra és vállalkozásokra vonatkozik, a havi könyvelés?