baryka006 írta:Cseridoki írta:
Ha ha![]()
![]()
![]()
Van az a lejtő ahol az enyém is tudja a 200-at!![]()
Nem tudom hogy ti miről hadováltok itt össze vissza minden badarságot ! :'D
Cseridoki írta:baryka006 írta:Cseridoki írta:
Ha ha![]()
![]()
![]()
Van az a lejtő ahol az enyém is tudja a 200-at!![]()
Nem tudom hogy ti miről hadováltok itt össze vissza minden badarságot ! :'D
Nézd csak meg a videót amit feltettél... egyenesben 170-180 és csak amikor jön a lejtő akkor tudja a 200at.![]()
Persze én lennék a legboldogabb ha egyenesen az enyém is vinné a 180-at.

indianajones írta:A legteljesebb tisztelettel, de régen jutott időm már írni ide![]()
Azóta volt 4 temetés.
![]()
Baryka, de jól kijöttél a börzérePedig mindenki ott volt, aki számít: Taky, Suhy, Piky, Zozy, Motoregéry, Krumplhy... Csak Chery Doky, Yocó, meg te nem voltatok.
![]()
![]()
BarykaÉn nem vitatom, sőt a legteljesebb tisztelettel elhiszem, hogy megy a géped 200-at. Csak azt meg Te hidd el nekem, hogy a gyászkocsi meg lassú lépésben, felező 1-esben 2 km/h-t
Pedig soros 6 hengeres, 3 ezres benzinmotor hajti.

zsolt160 írta:Ma a felüljárónál találkoztam Indy-vel! Esőre a piros Simo fogott meg, akkor láttam, hogy miért ilyen ismerős!![]()
Sorry Ingy, lassan kapcsolok!

indianajones írta:18-án nagy motoros felvonulás meg fesztivál lesz a városban, melynek végpontja Kaposszerdahely. Lesz póló, részeg szemüveg, valami együttes bazsevál, rendőri felvezetés Széles Út, megy Somogyi Motorosok. A szerdahelyi polgármesternek már égnek áll a haja a frásztól, még valami kiáltványt is szerkesztett a falu népének. Lesz itt szajré, kérem tisztelettel![]()
![]()
![]()
![]()
Cseridoki írta:Ma láttam Indyt!
Kotort felfelé a Domb utcán (ez a régi neve de én ezt szeretem). Olyan gyorsan jött hogy intésemet le se tudta reagálni.. ennek valószínüleg az volt az oka, hogy az ő tempojában már igen csak kell kapaszkodni a kormányban ... ez valahol 15 és 40 km/h között lehetett.![]()
![]()
Lehetséges ha csak 12km/h-ával jött volna akkor lett volna ereje és ideje inteni!![]()
zsolt160 írta:Na kérem szépen, túl vagyok egy kirúgáson, egy ügyvéden (már mint segítség), és egy visszavételen! De még nincs vége!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég