Szerdán ki kellett mennem Mosdósra. Oda vissza szépen megjártam az utat, és mire hazaértem az alapjáratom is rendbe lett!
Ma is megyek, jó ez a sz@r idő!
zsolt160 írta:Képek?![]()
![]()
zsolt160 írta:Mindegyik hétvégén zárós vagyok, börzére lehet kilépek, talizhatunk! Ki jön?
indianajones írta:zsolt160 írta:Mindegyik hétvégén zárós vagyok, börzére lehet kilépek, talizhatunk! Ki jön?
"Én, a Feri, meg a Bíró Imre..."
zsolt160 írta:Nagyobb felbontásban nem lehetne beszerezni a képeket?
Ez olyan kicsi, alig találtam meg a képen magamat!

zsolt160 írta:Nem baj, most egy hétig úgy is Mosdóson sziesztázok!
Taakii írta:Ezt olvastátok már ?
http://moped.blog.hu/2015/10/13/bontatl ... lehetetlen
indianajones írta:zsolt160 írta:Nem baj, most egy hétig úgy is Mosdóson sziesztázok!
Mit mókulsz Te Mosdóson? Tudtommal ott nincsen mozi, mert betiltotta a polgármester.Ott csak a szanatórium van és ott dolgozik Hága Yvettka
![]()
![]()
(Kaposvár legjobb nője. Nem csaja - hangsúlyozom - NŐje.
![]()
) Különben láttalak a Kanizsai utcában fölfele tépni a múltkor, amikor a Praktikumba mentem a bőrdzsekimért, ami cipzárcsere-szabatos lett, ovákultam is, villogtattam is neked, de csesztél észrevenni.
(Jó szokásod szerint.
)
indianajones írta:Elhunyt kedves Zozy barátunk édesapja, az öreg Patkó Sanyi bácsi, akit Zozy igaz szívéből tisztelt és szeretett. Ő küllőzte át a Pannoniám kerekeit és még csinált számtalan olyan gépész-technikai csodát, hogy azt nem műveli utána sok ember. Egy igaz, keresztény, magyar emberrel lettünk ismét kevesebben. Temetése pénteken, 30-án lesz a keleti temetőben, katholikus szertartás szerint. A Jóisten vegye magához a Menyországba megfáradt lelkét és nyugodjék békében. Zozynak és családjának pedig a legmélyebb, gyászukkal együtt érző őszinte részvétemet tolmácsoltam mindnyájunk nevében.
zsolt160 írta:Na akkor blogolok!
Szóval, a jogsi lejárt az év elején. Kiderült augusztusba Ausztriai út előtt, aztán elmentem az orvoshoz, az kiküldött Mosdósra mivel van egy velem született szívritmus zavarom (Wolff-Parkinson-White syndroma). Így kell a kardiológiától engedély. Az új főorvos asszony akihez kerültem nem ismert, és azt mondta nem látszik a baj az EKG-n. Ezért voltam kinn egy hetet, hogy kivizsgáljanak. Még is látta a gondot, és elküldött Pécsre egy szív elektrofiziológiai vizsgálat és katéteres ablációra.
Aztán megkaptam az engedély, és tegnap jött meg a jogsi!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég