Chat

Itt lehet beszélni mindenről.... a családi állapotodtól kezdve hogy hány db simsonod van!

Re: Chat

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.23. 22:49

baryka006 írta:Taki ! Vettem egy ugyan ilyen km órát ( Honda nsr 125 ) ugyan ebbe a bakba van ez a 3 órám van ! Össze tudnád nekem ezeket az órákat hozni a simson blokkommal? Van spirálom hozzá meg minden ami kell de ez nekem magas ... :D de itt a videón is látszik hogy van akinek már sikerült :D
http://www.youtube.com/watch?v=LuVNgRDdZuw

Erre a videjóra ráklikkeltem, oszt azt írja ki, hogy "Esküvőre készülsz? Látogass el az oldalamra!" :lol: :lol:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.23. 23:11

Peti92x írta:
indianajones írta:Takinak: Igen ezekre gondoltam én is. Mondjuk testet elvileg kap, mert az alapfoglalat közös a világítással, az meg van.

Nekem is meghalt a világító tekercsem, és elment a test, gondolom beoxidálódott, különben még hibátlan a tekercs! Érdemes átforrasztani, hátha az a hiba... Ha van V mérőd, nézd meg ad e feszt!

Különben ennyire utáltok, vagy haragudtok rám, hogy senki nem ír rám?? Ha igen akkor mondjátok meg, mert akkor nem írkálok ide...

Van Volt mérőm, több is, de itt nem a világító tekercsre kell rámérni, mert nem arról kap a féklámpa áramot. Egyébként, ha olvastad volna, tudhatnád, hogy megoldódott a probléma.
Talán azért nem ír rád senki, mert nem vagy itt, hogy összefirkáljunk, ahogy azt virtuálisan Cseridoki tette, egyébként meg mit írjunk? A holnapi börzére jelentkeztél? Nem. Évadnyitó túrára jelentkeztél? Nem. Dévára szeretnél jönni? Nem. Ismered a vezetőséget? Nem. Van valami ötleted túrával kapcsoltban? Nincs. Most akkor mit vársz? És ehhez nem kell sem haragudni, sem utálkozni, elgondolkodni ugyanakkor lehet.
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.23. 23:21

indianajones írta:
Peti92x írta:
indianajones írta:Takinak: Igen ezekre gondoltam én is. Mondjuk testet elvileg kap, mert az alapfoglalat közös a világítással, az meg van.

Nekem is meghalt a világító tekercsem, és elment a test, gondolom beoxidálódott, különben még hibátlan a tekercs! Érdemes átforrasztani, hátha az a hiba... Ha van V mérőd, nézd meg ad e feszt!

Különben ennyire utáltok, vagy haragudtok rám, hogy senki nem ír rám?? Ha igen akkor mondjátok meg, mert akkor nem írkálok ide...

Van Volt mérőm, több is, de itt nem a világító tekercsre kell rámérni, mert nem arról kap a féklámpa áramot. Egyébként, ha olvastad volna, tudhatnád, hogy megoldódott a probléma.
Talán azért nem ír rád senki, mert nem vagy itt, hogy összefirkáljunk, ahogy azt virtuálisan Cseridoki tette, egyébként meg mit írjunk? A holnapi börzére jelentkeztél? Nem. Évadnyitó túrára jelentkeztél? Nem. Dévára szeretnél jönni? Nem. Ismered a vezetőséget? Nem. Van valami ötleted túrával kapcsoltban? Nincs. Most akkor mit vársz? És ehhez nem kell sem haragudni, sem utálkozni, elgondolkodni ugyanakkor lehet.

Indy nem volt ez kicsit sarkos?
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.23. 23:26

indianajones írta:
baryka006 írta:Taki ! Vettem egy ugyan ilyen km órát ( Honda nsr 125 ) ugyan ebbe a bakba van ez a 3 órám van ! Össze tudnád nekem ezeket az órákat hozni a simson blokkommal? Van spirálom hozzá meg minden ami kell de ez nekem magas ... :D de itt a videón is látszik hogy van akinek már sikerült :D
http://www.youtube.com/watch?v=LuVNgRDdZuw

Erre a videjóra ráklikkeltem, oszt azt írja ki, hogy "Esküvőre készülsz? Látogass el az oldalamra!" :lol: :lol:

Te nagyon félre klikkeltél mert én csak a hecc kedvéért egymás után többször ráléptem és mindig a mocinak a műszerfala jelent meg ahogy a csóka huzigálja a gázt neki! :mrgreen:
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.23. 23:41

Baryka! Mi lettem én? "Globális szervező"? :oops: Ahhoz képest, hogy valami kezdő, vagy amatőr tagként kezdtem, igen szépen haladok előre a ranglétrán. :lol: Látom Taki meg "Törzstag". :D Csak az általános elnökhelyettesnek nincs ilyen titulusa, pedig csütörtökön voltam nála tojásért, és megígértettem vele, hogy feljön a fórumra. Oszt sehol semmi. :evil: Ráadásul nagyjából el is készült a Simsonja, de fék továbbra sincs rajta. ( :o )
Hány óra fele jössz ki a börzére? Mit szeretnél venni, ha találsz? Én egy Pannonia matricát a Kiskőrösi sisakomra. Sajnos autóval kell mennem, ha esik és hideg lesz, mivel ki kell vinnem magammal a Csongit, mert Ildikó asszony dolgozni fog. Ha lesz gulyás a gulyáságyúban (eddig minden évben volt), akkor abból hozok egy jó etetőre valót, és akkor nem kell ebédet főznöm. :D
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.23. 23:45

Cseridoki írta:
indianajones írta:
Peti92x írta:

Indy nem volt ez kicsit sarkos?

Nem. Nem sarkos volt, hanem ilyen: :ugeek: ( :lol: )
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.23. 23:58

Cseridoki! Gyere Te is a börzére, nincs olyan messze a Cseri Park! :) Ha nem röstellnek jönni az árusok, akkor olyan cuccokat kaphatsz a Simsonodra, hogy olyat még az üköregapám sem látott. 3 éve pl. ott találtam gyári km óra meghajtó szettet. Használtat ugyan, de azóta nincs gondom az órával. Bezzeg az utángyártottak közül volt ami 100 kilométert sem bírt. És vásárolhatsz még pl. Dinnyés gyújtáskapcsolót kulccsal, kormányzárral, tokkal-vonóval, olcsón. Az ám a menő, nem mindenféle fővárosból rendelt kulcsos kapcsoló! :lol: Igaz, hogy csak 2 állásban (garázsállás, parkolóállás) tudod kihúzni a kulcsot, de éppen ez adja meg a fílingjét, na meg a cirill betűs írások rajta. :P
Egyébként hiába klikkelek arra a kék és aláhúzott izére, teljesen fehér a képernyő, csak felül megy ez ATW-s reklám. :(
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.24. 00:03

indianajones írta:Cseridoki! Gyere Te is a börzére, nincs olyan messze a Cseri Park! :) Ha nem röstellnek jönni az árusok, akkor olyan cuccokat kaphatsz a Simsonodra, hogy olyat még az üköregapám sem látott. 3 éve pl. ott találtam gyári km óra meghajtó szettet. Használtat ugyan, de azóta nincs gondom az órával. Bezzeg az utángyártottak közül volt ami 100 kilométert sem bírt. És vásárolhatsz még pl. Dinnyés gyújtáskapcsolót kulccsal, kormányzárral, tokkal-vonóval, olcsón. Az ám a menő, nem mindenféle fővárosból rendelt kulcsos kapcsoló! :lol: Igaz, hogy csak 2 állásban (garázsállás, parkolóállás) tudod kihúzni a kulcsot, de éppen ez adja meg a fílingjét, na meg a cirill betűs írások rajta. :P
Egyébként hiába klikkelek arra a kék és aláhúzott izére, teljesen fehér a képernyő, csak felül megy ez ATW-s reklám. :(

Ha minden oké lesz kinézek én is holnap délelőtt, de biztos hogy kocsival megyek!
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.24. 00:06

Ildikó asszony vett ma 2 csomi Saga nevű filteres teát. Az egyik epres-birsalmás, a másik fekete ribizli - csipkebigyó ízű. Na, az előbbit kipróbáltam. Rendkívül zamatos, ízletes, és ami a lényeg: kellemes cefre illatú!!! :D ;) :D
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.24. 00:09

Cseridoki írta:
indianajones írta:Cseridoki! Gyere Te is a börzére, nincs olyan messze a Cseri Park! :) Ha nem röstellnek jönni az árusok, akkor olyan cuccokat kaphatsz a Simsonodra, hogy olyat még az üköregapám sem látott. 3 éve pl. ott találtam gyári km óra meghajtó szettet. Használtat ugyan, de azóta nincs gondom az órával. Bezzeg az utángyártottak közül volt ami 100 kilométert sem bírt. És vásárolhatsz még pl. Dinnyés gyújtáskapcsolót kulccsal, kormányzárral, tokkal-vonóval, olcsón. Az ám a menő, nem mindenféle fővárosból rendelt kulcsos kapcsoló! :lol: Igaz, hogy csak 2 állásban (garázsállás, parkolóállás) tudod kihúzni a kulcsot, de éppen ez adja meg a fílingjét, na meg a cirill betűs írások rajta. :P

Ha minden oké lesz kinézek én is holnap délelőtt, de biztos hogy kocsival megyek!

Nem nagy baj, mint említettem volt sajnos én is azzal megyek. :( Pedig jobban szerettem volna valamelyik Simsonnal, vagy Komárral.
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.24. 00:11

indianajones írta:Ildikó asszony vett ma 2 csomi Saga nevű filteres teát. Az egyik epres-birsalmás, a másik fekete ribizli - csipkebigyó ízű. Na, az előbbit kipróbáltam. Rendkívül zamatos, ízletes, és ami a lényeg: kellemes cefre illatú!!! :D ;) :D

Az illata jobban számít mint az íze mi?

Egyébként próbáld úgy, hogy jobb egér gomb "link megnyitása új lapon"! Talán szerencséd lesz a videóval!
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.24. 00:16

Cseridoki írta:

Nem nagy baj, mint említettem volt sajnos én is azzal megyek. :( Pedig jobban szerettem volna valamelyik Simsonnal, vagy Komárral.
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.24. 00:19

Na, ez elment még egyszer, pedig nem így akartam. Az újabb próbálkozás eredménye a link jobb egérgombos megtekintésével kapcsolatban. :roll: Többet nem próbálkozom.
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.24. 00:21

Cseridoki írta:
indianajones írta:Ildikó asszony vett ma 2 csomi Saga nevű filteres teát. Az egyik epres-birsalmás, a másik fekete ribizli - csipkebigyó ízű. Na, az előbbit kipróbáltam. Rendkívül zamatos, ízletes, és ami a lényeg: kellemes cefre illatú!!! :D ;) :D

Az illata jobban számít mint az íze mi?

Egyébként próbáld úgy, hogy jobb egér gomb "link megnyitása új lapon"! Talán szerencséd lesz a videóval!

Persze, hogy jobban számít. Amolyan placebo :lol: .
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.24. 00:25

Indy hány óra fele mész ki?
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.24. 00:37

Egyébként nem tudsz valami valamit érő székletlazítót? Ezt most komolyan kérdezem. Amióta ezeket a placebókat iszom, azóta ilyen kanizsai bútorbetegségem van, ez a székrepedés. A paradicsomlé nem használ, legfeljebb csak elszínezi a terméket, ha néha nagy nyögések kíséretében sikerül valamit produkálni. Tejet nem merek szlopálni, a laktózérzékenységem miatt.
Zsinnyegtessél ki egy kicsit az udvarra, az ajtó elé, ha teheted, és vizsgáld meg mi potyog az égből. Én ónos esőnek vélem. :x
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.24. 00:40

Cseridoki írta:Indy hány óra fele mész ki?

Kb. olyan 10, 1/2 11 óra felé. Előtte még be kell ugranom a trafikba elemért a fényképezőgépbe, meg a CBA-ba kenyérért, paradicsomléért, meg saliért és esetleg újhagymáért. Ildikó asszony adott rá étkezési utalványt 500 Ft értékben. ;)
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.24. 00:45

Na, megyek nézek egy kicsit a múltkor megkezdett film nézéséből. Az a címe, hogy a háború kísértetei. Az Ameddig a lábam bírja, és a Bunker címűt már megnéztem, a Vaskeresztet meg szerzői jogokra hivatkozva (szerintem a tartalma miatt) levették. Franc a pofájukba. :evil:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.24. 08:29

indianajones írta:Egyébként nem tudsz valami valamit érő székletlazítót? Ezt most komolyan kérdezem. Amióta ezeket a placebókat iszom, azóta ilyen kanizsai bútorbetegségem van, ez a székrepedés. A paradicsomlé nem használ, legfeljebb csak elszínezi a terméket, ha néha nagy nyögések kíséretében sikerül valamit produkálni. Tejet nem merek szlopálni, a laktózérzékenységem miatt.
Zsinnyegtessél ki egy kicsit az udvarra, az ajtó elé, ha teheted, és vizsgáld meg mi potyog az égből. Én ónos esőnek vélem. :x

Egyél vajas kenyeret szilvalekvárral... ott garantált a hatás :lol: Vagy egyél kompótot, banánt az kerüld, az ellenkező esetben lenne jó. Akár zsíroskenyeret, jobbára a zsíros étel is segíthet...
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.24. 08:41

Indy! Kezdjük ott, én a gurulások fülre kattintva végig néztem az összes gurulás, nem gurulás, kutyafüle fület, és semmi kiírás nem volt, így egyértelműen jelezni sem jeleztem, hogy lenne is bármi egyéb, ami aktuális. Hírlevelet nem kaptam, mivel nem rég jelezted, hogy a fő oldalon regeljek, így mi számít a fő oldalnak? Mert ide regelve vagyok... :D
A börzére még kérdeztem is, hogy kik mennek, erre csak az volt a válasz ment a hírlevél, kérdeztem mi lesz áprilisban arra sem jött válasz :shock:
Milyen vezetőséget? Tudtommal mindenkit ismerek, akivel találkoztam már személyesen, esetleg van azóta új emberke? :oops:
Dévára a fejemhez vágtad a munkanélkülin keresztül, hát a rosseb se tudja mi lesz akkor, merre, hogyan hány méter, lesz e addigra pénz, erre térjünk vissza majd 1-2 héttel a túra előtt!! Túrával kapcsolatban mindig van ötletem, így ha érdekel valakit is, akkor közzé tehetem...
Különben a börzére valószínűleg ilyen ramaty, szar időben nem megyek el. Amihez meg nem tudok hozzáírni, ahhoz mit írjak hozzá? :shock:
Baryka!: Te töröltél engem facebookon? Vagy miért tűntél el ilyen könnyedén? Mert én biztosan nem töröltelek ki...
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.24. 08:48

Ha ma van börze én akkor lemaradok róla mert ilyen időben max a kazánházig megyek el itthon!!
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.24. 08:51

indianajones írta:Egyébként nem tudsz valami valamit érő székletlazítót? Ezt most komolyan kérdezem. Amióta ezeket a placebókat iszom, azóta ilyen kanizsai bútorbetegségem van, ez a székrepedés. A paradicsomlé nem használ, legfeljebb csak elszínezi a terméket, ha néha nagy nyögések kíséretében sikerül valamit produkálni. Tejet nem merek szlopálni, a laktózérzékenységem miatt.

Indy!!

Neked van a legegyszerűbb dolgod "éljen a laktóz érzékenységed" jelen esetben!! Mert így megiszol 1/2 deci tejet magyarul egy feleset az éppen annyit fog csinálni, hogy nem jársz 2 napig egyfolytában a trónra, de meglazítja a cuccost!
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.24. 08:52

Cseridoki írta:Ha ma van börze én akkor lemaradok róla mert ilyen időben max a kazánházig megyek el itthon!!

Én a buszmegállóig jutottam el, illetve vissza! :D
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.24. 09:00

Peti92x írta:
Cseridoki írta:Ha ma van börze én akkor lemaradok róla mert ilyen időben max a kazánházig megyek el itthon!!

Én a buszmegállóig jutottam el, illetve vissza! :D

Miért nem jött a busz??? :lol: :lol:
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.24. 09:02

Miért nem jött a busz??? :lol: :lol:

Barátnőmet kísértem el ;)
Peti92x
SK! Addikt!

ElőzőKövetkező

Vissza: Somogy Megye