Talán azért nem ír rád senki, mert nem vagy itt, hogy összefirkáljunk, ahogy azt virtuálisan Cseridoki tette, egyébként meg mit írjunk? A holnapi börzére jelentkeztél? Nem. Évadnyitó túrára jelentkeztél? Nem. Dévára szeretnél jönni? Nem. Ismered a vezetőséget? Nem. Van valami ötleted túrával kapcsoltban? Nincs. Most akkor mit vársz? És ehhez nem kell sem haragudni, sem utálkozni, elgondolkodni ugyanakkor lehet.
Indy! Kezdjük ott, én a gurulások fülre kattintva végig néztem az összes gurulás, nem gurulás, kutyafüle fület, és semmi kiírás nem volt, így egyértelműen jelezni sem jeleztem, hogy lenne is bármi egyéb, ami aktuális. Hírlevelet nem kaptam, mivel nem rég jelezted, hogy a fő oldalon regeljek, így mi számít a fő oldalnak? Mert ide regelve vagyok...
A börzére még kérdeztem is, hogy kik mennek, erre csak az volt a válasz ment a hírlevél, kérdeztem mi lesz áprilisban arra sem jött válasz
Milyen vezetőséget? Tudtommal mindenkit ismerek, akivel találkoztam már személyesen, esetleg van azóta új emberke?
Dévára a fejemhez vágtad a munkanélkülin keresztül, hát a rosseb se tudja mi lesz akkor, merre, hogyan hány méter, lesz e addigra pénz, erre térjünk vissza majd 1-2 héttel a túra előtt!! Túrával kapcsolatban mindig van ötletem, így ha érdekel valakit is, akkor közzé tehetem...
Különben a börzére valószínűleg ilyen ramaty, szar időben nem megyek el. Amihez meg nem tudok hozzáírni, ahhoz mit írjak hozzá?
Baryka!: Te töröltél engem facebookon? Vagy miért tűntél el ilyen könnyedén? Mert én biztosan nem töröltelek ki...