Peti92x írta:Miért nem jött a busz???![]()
Barátnőmet kísértem el
Pedig ez az idő jó kifogás lehetett volna, hogy egész nap együtt legyetek!!
Cseridoki írta:Ha ma van börze én akkor lemaradok róla mert ilyen időben max a kazánházig megyek el itthon!!
Taakii írta:baryka006 írta:Taki ! Vettem egy ugyan ilyen km órát ( Honda nsr 125 ) ugyan ebbe a bakba van ez a 3 órám van ! Össze tudnád nekem ezeket az órákat hozni a simson blokkommal? Van spirálom hozzá meg minden ami kell de ez nekem magas ...de itt a videón is látszik hogy van akinek már sikerült
http://www.youtube.com/watch?v=LuVNgRDdZuw[/quote="baryka006"]
Persze összehozható , de kell hozzá 12V DC .

indianajones írta:baryka006 írta:Taki ! Vettem egy ugyan ilyen km órát ( Honda nsr 125 ) ugyan ebbe a bakba van ez a 3 órám van ! Össze tudnád nekem ezeket az órákat hozni a simson blokkommal? Van spirálom hozzá meg minden ami kell de ez nekem magas ...de itt a videón is látszik hogy van akinek már sikerült
http://www.youtube.com/watch?v=LuVNgRDdZuw
Erre a videjóra ráklikkeltem, oszt azt írja ki, hogy "Esküvőre készülsz? Látogass el az oldalamra!"![]()

indianajones írta:Cseridok! Tej? 15 éves koromban ittam utoljára tejet. Mi vagyok én? Macska??
Cseridoki írta:Baryka!
Érdeklődni szeretnék az normális mikor egyik nap többen voltunk itt csak akkor láttam az új beírást ha frissítés gombra kattintottam, magától nem frissült az oldal??!!
Vagy nekem kell valamit beállítanom a profilomnál?
Kösz!
Cseridoki írta:Cseridoki írta:Baryka!
Érdeklődni szeretnék az normális mikor egyik nap többen voltunk itt csak akkor láttam az új beírást ha frissítés gombra kattintottam, magától nem frissült az oldal??!!
Kösz!
Baryka a kérdés még mindig nyitott!! Van megoldás??

baryka006 írta:Cseridoki írta:Cseridoki írta:Baryka!
Kösz!
Baryka a kérdés még mindig nyitott!! Van megoldás??
Igen az sajnos teljesen normális...
Cseridoki írta:indianajones írta:Cseridok! Tej? 15 éves koromban ittam utoljára tejet. Mi vagyok én? Macska??
Na segítségként leírom az elfogyasztás menetét:
1/Töltsd bele egy féldecis pohárba (amiből páleszt szoktak inni)
2/Szagolj bele abba cefre illatú teába
3/Húzóra idd ki a tejet
Ha minden sikeres volt akkor megoldódik a problémád!!
indianajones írta:Baryka! Az évadnyitó túra után mehetnénk majd valamikor Visnyeszéplakra, Nagyatádra Böhönye felé, ahol megmutatom a kukoricaföldemet, onnan meg Csokonyavisontára, vagy oda más alkalommal. Május 1-én Siófokra, június 22-én Regölybe, július 13-án meg Gunarasra.

indianajones írta:Baryka! Az évadnyitó túra után mehetnénk majd valamikor Visnyeszéplakra, Nagyatádra Böhönye felé, ahol megmutatom a kukoricaföldemet, onnan meg Csokonyavisontára, vagy oda más alkalommal. Május 1-én Siófokra, június 22-én Regölybe, július 13-án meg Gunarasra.
baryka006 írta:F5 gombot nyomd meg indy !( csak akkor valószínű visszadob a főoldalra )
piki24 írta:http://player.hu/auto-motor/taviranyitos-opel-vectra-orosz-modra/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=taviranyitos-opel-vectra-orosz-modra
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég