Ha a lámpa nem is vált át akkor majd tudom magam húzatni egy busszal, vagy kamionnal!
piki24 írta:Tényleg mi van a Tibi bácsival?
Peti92x írta:Amúgy megértettétek a működési elvet?Próbáltam világos és érthető lenni
![]()

indianajones írta:piki24 írta:Tényleg mi van a Tibi bácsival?
Elhunyt. A lánya az örökös, állítólag fölpakoltatta az összes motorját, szerszámát egy teherautóra, és elvitette a MÉH-be. Csak az MZ-t nem, az meg nem eladó.
indianajones írta:piki24 írta:Tényleg mi van a Tibi bácsival?
Elhunyt. A lánya az örökös, állítólag fölpakoltatta az összes motorját, szerszámát egy teherautóra, és elvitette a MÉH-be. Csak az MZ-t nem, az meg nem eladó.

baryka006 írta:indianajones írta:piki24 írta:Tényleg mi van a Tibi bácsival?
Nem hiszem hogy ilyen rossz lánya lenne :S vagy igen![]()
baryka006 írta:indianajones írta:piki24 írta:Tényleg mi van a Tibi bácsival?
Nem hiszem hogy ilyen rossz lánya lenne :S vagy igen![]()
piki24 írta:http://kaposvarmost.hu/videok/kaposvar-most/2013/03/25/biztonsagosabba-valik-a-kozlekedes-kaposvaron_5537.html
Ez meg aztán nagyon kell,mindent tele b@sznak lámpákal
Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki : Kész a motor , jöhetsz érte .![]()
A szívócsonkot egyenlőre megragasztottam ...
Köszi, király vagy!
Nem gond ha még várok egy kicsit? Míg olyan idő lesz amiben nem fagyok a motorra 25 másodperc alatt?
Ha a ragasztás jó lett nem muszáj hegeszteni!
Taakii írta:Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki : Kész a motor , jöhetsz érte .![]()
A szívócsonkot egyenlőre megragasztottam ...
Köszi, király vagy!
Nem gond ha még várok egy kicsit? Míg olyan idő lesz amiben nem fagyok a motorra 25 másodperc alatt?
Ha a ragasztás jó lett nem muszáj hegeszteni!
Hát menni én sem mentem vele , de sztenderen kipróbáltam . Pont jó a 4. ...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég