Taakii írta:Peti92x írta:Taki: majd véleményezd a videót, amit felpöccintettem, ha megsikerült nézni.
Neked milyen gépe(i)d van(nak)? Gondolom a Schwalbe megmaradt
Megnéztem , érdekes hangok vannak , mit ha sárkányrepülőn ülnék .
Taakii írta:Zsolti : Szépen néz ki , de evvel még jártak ( nem friss ) , mivel törés tiszta koksz ... Elég botfülű gazda lehet .
Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:Taki: majd véleményezd a videót, amit felpöccintettem, ha megsikerült nézni.
Neked milyen gépe(i)d van(nak)? Gondolom a Schwalbe megmaradt
Megnéztem , érdekes hangok vannak , mit ha sárkányrepülőn ülnék .
Biztosan más hangot ad át a kamera rajtam, mint élőben. Teljesítményileg milyen, így videó alapján?
Peti92x írta:Taakii írta:Zsolti : Szépen néz ki , de evvel még jártak ( nem friss ) , mivel törés tiszta koksz ... Elég botfülű gazda lehet .
Van oylan gazda, aki nem nézi meg, ha furcsa hangok jönnek, hanem várja a következményt, hogy vajon mi lehetett ez a hang... van néhány ilyen ismerősöm
A gazdi nyáron munka miatt sokat járt Fonyód-Simonfa-Kaposvár vonalon, nem figyelt rá. Igazság az, hogy a hangján nem vettünk észre semmit...Taakii írta:Zsolti : Szépen néz ki , de evvel még jártak ( nem friss ) , mivel törés tiszta koksz ... Elég botfülű gazda lehet .
Taakii írta:Peti92x írta:Taakii írta:Zsolti : Szépen néz ki , de evvel még jártak ( nem friss ) , mivel törés tiszta koksz ... Elég botfülű gazda lehet .
Van oylan gazda, aki nem nézi meg, ha furcsa hangok jönnek, hanem várja a következményt, hogy vajon mi lehetett ez a hang... van néhány ilyen ismerősöm
Azért mikor a te motorod főtengelycsapát cseréltem , az is igencsak oda volt ... Kosár már nem volt meg , de lábon hoztad szerelni .
indianajones írta:Na most korábban volt itt szó arról, hogy valakinek azért megy 80-at a motorja, mert többek közt "terelőgátas" dugattyú van benne. Ezen sokat gondolkodtam, de valahogy nem értem. Simsonról lévén szó, ezek Schnürle, magyarul huroköblítéses 2T motorok. A terelőgátas, vagy más néven "tarajos" dugattyúval ellátott 2T gépek viszont keresztöblítésesek. Szóval ezzel valahogy el vagyok akadva.
indianajones írta:piki24 írta:Tényleg mi van a Tibi bácsival?
Elhunyt. A lánya az örökös, állítólag fölpakoltatta az összes motorját, szerszámát egy teherautóra, és elvitette a MÉH-be. Csak az MZ-t nem, az meg nem eladó.
indianajones írta:baryka006 írta:indianajones írta:piki24 írta:Tényleg mi van a Tibi bácsival?
Elhunyt. A lánya az örökös, állítólag fölpakoltatta az összes motorját, szerszámát egy teherautóra, és elvitette a MÉH-be. Csak az MZ-t nem, az meg nem eladó.
Nem hiszem hogy ilyen rossz lánya lenne :S vagy igen![]()
Nem voltak jóban.
Na, lépek. Megnézem a Hasutasok c. filmet Piki bácsi tiszteletére. (Azért "bácsi" mert 38 nappal lesz előbb 50 éves, mint én.![]()
)
Peti92x írta:indianajones írta:Na most korábban volt itt szó arról, hogy valakinek azért megy 80-at a motorja, mert többek közt "terelőgátas" dugattyú van benne. Ezen sokat gondolkodtam, de valahogy nem értem. Simsonról lévén szó, ezek Schnürle, magyarul huroköblítéses 2T motorok. A terelőgátas, vagy más néven "tarajos" dugattyúval ellátott 2T gépek viszont keresztöblítésesek. Szóval ezzel valahogy el vagyok akadva.
Igazad van hülyeséget mondtam, nem terelőgátas, mert az azt akadályozza meg, hogy a friss keverék a kipufogó nyílásba kössön ki, illetve ez keresztöblítéses, csak a vezérlés meg van "hangolva", vagyis előbb nyit és több anyagot kap a felömlőn keresztül (dugón alakítva van, mert ut. gy. hengerből nem nagyon lehet kifaragni a hüvelyt).
Cseridoki írta:Indy!
Megtaláltam a megoldást a lámpás dologra!
Tutira zöldet kapunk, ha............
..........a Patak sor fele megyünk ki!
Taakii írta:Cseridoki írta:Indy!
Ez a tuti , bár az a kereszteződés veszélyesebb mint ahova lámpát akarnak .
De majd valamikor oda is tesznek lámpát ...
Peti92x írta:Taakii írta:Cseridoki írta:Indy!
A végállomáson van egy körforgalom, kicsit másabb mint a többi, mert 2 sávos... emlékeztek mennyi baleset történt ott ez miatt, mert a polgár nem tudta hol kell menni? Szerintem ez végett lesz ott lámpa is... pedig egy körforgalom sokkal egyszerűbb lenne, a gyalogosnak pedig lenne egy járda sziget az út közepén, így ha jönne a másik irányból autó, ott tudna addig várakozni, míg szabad nem lenne... városba manapság ezért járok mindig a Ny-i temető irányába, mert arra elkerülök minden lámpát
Peti92x írta:Láttatok már kurblizós telefont? Hát íme:![]()
![]()
![]()
http://tech.hu/2013/03/26/kurblizz-aramot-az-iphone-odba/
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég