Ötletek a web oldalal és a fórummal kapcsolatosan!

Itt lehet beszélni mindenről.... a családi állapotodtól kezdve hogy hány db simsonod van!

Ötletek a web oldalal és a fórummal kapcsolatosan!

HozzászólásSzerző: zsolt160 » 2013.01.05. 19:50

Nos, tudom ingyenes tárhelyen vagyunk, viszont lehetne majd lehetőséget csinálni képek feltöltésére (persze az ingyenes tárhely miatt korláttal), illetve szerelési képek, leírások, persze mind a korlátok miatt csak módjával!
Fórumon belül: Túrák>itt alfórumban az adott túra jelentkezése, illetve beszámoló, tervek kivesézése, hogy átlátható legyen. Persze tudom kevesen vagyunk, meg hát ez a környék az ilyenektől idegenkedik, de hát ha jól jön...
Valami hasonlót, mert ez a három (most már négy :lol: ) topik kicsit kevés szerintem. ;)
zsolt160
SK! Addikt!

Re: Ötletek a web oldalal és a fórummal kapcsolatosan!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.01.06. 16:13

zsolt160 írta:Nos, tudom ingyenes tárhelyen vagyunk, viszont lehetne majd lehetőséget csinálni képek feltöltésére (persze az ingyenes tárhely miatt korláttal), illetve szerelési képek, leírások, persze mind a korlátok miatt csak módjával!
Fórumon belül: Túrák>itt alfórumban az adott túra jelentkezése, illetve beszámoló, tervek kivesézése, hogy átlátható legyen. Persze tudom kevesen vagyunk, meg hát ez a környék az ilyenektől idegenkedik, de hát ha jól jön...
Valami hasonlót, mert ez a három (most már négy :lol: ) topik kicsit kevés szerintem. ;)

Rendben de azt akkor nem ide kéne erre a fórumra hanem a sima weblapra ide: http://www.somogysimson.atw.hu/ és itt csinálni ilyeneket ! Az egyetlen baj hogy ha oda még nem vagy regisztrálva oda kell mert a fórumra meg a weblapra sajnos külön kell mert az adatbázisba nem tudom a mezőket összekapcsolni ... :\ Viszont akkor várok ide ebbe a fórumba pár szerelési leírást!:)
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: zsolt160 » 2013.01.06. 18:49

Pontosan így gondoltam én is. Mondjuk oda is reggeltem én ;) !
zsolt160
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.27. 12:19

baryka006
A Peti is meg az Indy is be irt a forumba több programit itt a közelbe.
Valahogy meg kéne csinálni valami idörend szerint és ha valaki tud valamit beirja vagy beirod te.
Ha valaki keres hétvégi programot ott tud bogarászni közte.
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.27. 13:05

Kellene egy újabb topikot nyittani programok néven, és oda csakis kizárólag a programokat kiírni, én ezt javaslom! ott pedig lehet igény szerint böngészni! Chaten pedig meg lehetne beszélni a dolgokat, merre hogyan.
Vélemények?
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.27. 15:54

Peti92x írta:Kellene egy újabb topikot nyittani programok néven, és oda csakis kizárólag a programokat kiírni, én ezt javaslom! ott pedig lehet igény szerint böngészni! Chaten pedig meg lehetne beszélni a dolgokat, merre hogyan.
Vélemények?

valahogy ugy kéne igen és oda csak azokat irni idörendi sorba.
piki24
SK! Nagyúr

Vissza: Somogy Megye