piki24 írta:baryka006 írta:piki24 írta:barykaa
Ha ugy szeretném olvasni,hogy a frissek felül legyenek.Lent átállitom hogy csökkenö legyen megis fordul de ha kilépek utánna ugyan ugy alul lesz az uj.
Mit nem csinálok jol?
Engedélyezd a sütiket a weblapon szerintem az a baj hogy cookieba nem menti el hogy neked úgy legyen de ha nem akkor dolgozok rajta mindjárt mert akkor valószínű nem nálad lesz a baj hanem a weblapon! de 95% ra cookiekra tippelek.
Na addig nyomkodtam mig egyszercsak megjavult.
Ha meg te tuningoltad meg akkor KÖSZI.

indianajones írta:Áshen Devleszá!
Na most akkor eszembe jutott, hogy december 21-én itt a világvége. Tehát felmerül a kérdés, hogy az évadzáró bulinkat a világvége előtt, vagy után tartsuk-e meg? Mert ugye ez az adott szituációban koránt sem mindegy!Az már biztos, hogy a Pannoniához a kék reflektor visszajelzőt addig már nem veszem meg. Tegnap szereltem rá föl, be is kötöttem, de csak zöld volt itthon.

baryka006 írta:indianajones írta:Áshen Devleszá!
Na most akkor eszembe jutott, hogy december 21-én itt a világvége. Tehát felmerül a kérdés, hogy az évadzáró bulinkat a világvége előtt, vagy után tartsuk-e meg? Mert ugye ez az adott szituációban koránt sem mindegy!Az már biztos, hogy a Pannoniához a kék reflektor visszajelzőt addig már nem veszem meg. Tegnap szereltem rá föl, be is kötöttem, de csak zöld volt itthon.
Előtte ! Én még világvége előtt szeretnék évadzárót !!!![]()
![]()
Persze demokrácia van és én még tanuló vagyok szóval a részemről mindegy várjuk a többiek válaszát is
baryka006 írta:indianajones írta:Áshen Devleszá!
Előtte ! Én még világvége előtt szeretnék évadzárót !!!![]()
![]()
Persze demokrácia van és én még tanuló vagyok szóval a részemről mindegy várjuk a többiek válaszát is
piki24 írta:Sziasztok
Vannak eladó MZ,Simson és egyéb cuccaim,nézzétek meg ha valami érdekel irjatok.
https://picasaweb.google.com/1005808790 ... /06_Vegyes

indianajones írta:Most nézem: Milyen "újonc" vagyok én???
indianajones írta:indianajones írta:Most nézem: Milyen "újonc" vagyok én???
Na azé'! Látom most már "aktív tag" vagyok.

baryka006 írta:piki24 írta:Sziasztok
Vannak eladó MZ,Simson és egyéb cuccaim,nézzétek meg ha valami érdekel irjatok.
https://picasaweb.google.com/1005808790 ... /06_Vegyes
Jaaahj azok a jó kis gépek!!Most mid van?
indianajones írta:Pannonia cuccosod nincs? Kellene egy fényváltó kapcsoló. Ma újra kellett villamosítanom a jószágot. Pedig már úgy tűnt, hogy OK minden, de hát a szakszerű fényezés a testelés ellensége. Be kellet húznom egy testvezetéket. A rosseb egye meg.![]()
Ja, jut eszembe! Suhi mi a bánatért nincs itt a fórumon?
baryka006 írta:Nekem a Dorottya is jó ahol 2 éve voltunk csak valahol össze kéne ülni beszélgetni
indianajones írta:SMS-ek garmadát kapom a 24 év előtti csajomtól. Találkozni akar velem. AÍz iwiwen találtam rá. Na erre kössetek gombot!![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég