Cseridoki írta:baryka006 írta:Peti92x írta:Ti mit csináltok a látszólagos tavaszi napsütésben?
Én most jöttem meg Zselickislakról odafelé földes úton vissza meg aszfalton ... de áhh ott Zselickislakban van az az emelkedő előtte kigyorsítottam és 3. at tettem annál a dombnál nem is emelkedő az már és 3. ban is akkorát húzott dombnak felfelé úgy kellett kapaszkodni ...visszafelé a 67 esen meg nyugodtan nagypapásan ( 80 km/h -val ) az ennek eléggé gyerekjáték tempó
Hát ma én is elkentem a száját!!![]()
indianajones írta:Cseridoki írta:indianajones írta:piki24 írta:6 hengeres Jawa,nem semmi.
Ezzel lehet ám zsinnyegtetni!![]()
Micsinyáni???
Zsinnyegtetni. Ez egy szakterminus. Piki érti, legalábbis értenie kell.Olyan szakszó, mint pl. a mókulás, ekecsülés, zabóca, stb.
indianajones írta:Baryka! Hány sebességes a motorod? Csak azért kérdezem, mert amikor emlegeted, mindig 2., legfeljebb 3. sebességi fokozatról beszélsz. Én a helyedben Takival rakatnék bele egy 4-ediket, sőt 5-ödiket. Egy 105 ccm-es szerintem elbírná. Az én 60 ccm-esem is elbírja 4. gyanánt a hosszított 3-dikat.
Peti92x írta:Cseridoki írta:baryka006 írta:Peti92x írta:Ti mit csináltok a látszólagos tavaszi napsütésben?
Én most jöttem meg Zselickislakról odafelé földes úton vissza meg aszfalton ... de áhh ott Zselickislakban van az az emelkedő előtte kigyorsítottam és 3. at tettem annál a dombnál nem is emelkedő az már és 3. ban is akkorát húzott dombnak felfelé úgy kellett kapaszkodni ...visszafelé a 67 esen meg nyugodtan nagypapásan ( 80 km/h -val ) az ennek eléggé gyerekjáték tempó
Jujj ezt el kell mesélnem... Suhival nagyba megyek a városba, és a tesco előtti lámpánál úgy döntöttünk elkenjük... hát úgy megugrott a ménes, hogy kiállt kerékre, akkor gyorsan letettem a lábam, húztam tovább 2-be, ott is kiállt kerékre a ménes... népek csak lestek, én meg alig bírtam a lóerőkkelPedig nem is ültem hátra, csak kicsit lendületesebben indultam
Útközben kocsik dudáltak ránk több helyen is, hogy hoztunk a jó hírünket a városba
Még a havazás előtt volt ez
piki24 írta:Peti92x írta:Cseridoki írta:baryka006 írta:Peti92x írta:Ti mit csináltok a látszólagos tavaszi napsütésben?
Jujj ezt el kell mesélnem... Suhival nagyba megyek a városba, és a tesco előtti lámpánál úgy döntöttünk elkenjük... hát úgy megugrott a ménes, hogy kiállt kerékre, akkor gyorsan letettem a lábam, húztam tovább 2-be, ott is kiállt kerékre a ménes... népek csak lestek, én meg alig bírtam a lóerőkkelPedig nem is ültem hátra, csak kicsit lendületesebben indultam
Útközben kocsik dudáltak ránk több helyen is, hogy hoztunk a jó hírünket a városba
Még a havazás előtt volt ez
Látod ezért szidják a motorosokat
indianajones írta:Azon gondolkodtam, olvasván itt néhány hozzászólást, hogy pár 50 ccm-es Simson, főleg a nagyobb súlyú, és a kedvezőtlenebb cw értékű (ez a légellenállási együttható) fajtából való annyira megy, hogy érdemleges volna rá szárnyakat ekecsülni, az elejére meg egy propellert mókulni (megteszi egy Dinnyés ventilátor is), hátha fölrepül.Ugye tudjuk, hogy a Schwalbe magyarul fecskét jelent, tehát elvi akadálya nincs a dolognak. Csak akkor pilóta jogosítvány is kell ám hozzá! Vagy minimum OKJ-s madarász bizonyítvány.
![]()
![]()
indianajones írta:Azon gondolkodtam, olvasván itt néhány hozzászólást, hogy pár 50 ccm-es Simson, főleg a nagyobb súlyú, és a kedvezőtlenebb cw értékű (ez a légellenállási együttható) fajtából való annyira megy, hogy érdemleges volna rá szárnyakat ekecsülni, az elejére meg egy propellert mókulni (megteszi egy Dinnyés ventilátor is), hátha fölrepül.Ugye tudjuk, hogy a Schwalbe magyarul fecskét jelent, tehát elvi akadálya nincs a dolognak. Csak akkor pilóta jogosítvány is kell ám hozzá! Vagy minimum OKJ-s madarász bizonyítvány.
![]()
![]()
piki24 írta:Hogy az ég szakadna már rá erre a rohadt internet szolgáltatokra.
piki24 írta:Peti92x írta:Hogy a fenébe lehet képet beilleszteni? Szégyen rám nézve, de meg kell kérdeznem![]()
Szégyen az biztos,minek jársz te iskolába![]()
piki24 írta:indianajones írta:Azon gondolkodtam, olvasván itt néhány hozzászólást, hogy pár 50 ccm-es Simson, főleg a nagyobb súlyú, és a kedvezőtlenebb cw értékű (ez a légellenállási együttható) fajtából való annyira megy, hogy érdemleges volna rá szárnyakat ekecsülni, az elejére meg egy propellert mókulni (megteszi egy Dinnyés ventilátor is), hátha fölrepül.Ugye tudjuk, hogy a Schwalbe magyarul fecskét jelent, tehát elvi akadálya nincs a dolognak. Csak akkor pilóta jogosítvány is kell ám hozzá! Vagy minimum OKJ-s madarász bizonyítvány.
![]()
![]()
Indy ez nagyon NAGY![]()
![]()
Peti92x írta:piki24 írta:Peti92x írta:Hogy a fenébe lehet képet beilleszteni? Szégyen rám nézve, de meg kell kérdeznem![]()
1 évig nem jártamKülönben csinálok neked egy komplett weboldalat az igényeidet kielégítve, de ide nem tudok beilleszteni, mert nem működik a html kód... -.-"
piki24 írta:Peti92x írta:Hogy a fenébe lehet képet beilleszteni? Szégyen rám nézve, de meg kell kérdeznem![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég