Cseridoki írta:Tegnap én zártam ma én nyitom a fórumot!!![]()
Könnyen vagyok; ma szabin vagyok!!
Én meg folytatom!

baryka006 írta:Valakinek van véleménye erről? : http://www.futarmotorosbolt.hu/product_ ... ts_id=2252
Húsvétra gondolkodom hogy apa simsonjára rendeljek ilyet mert szeretné ha kicsit erősebb lenne .... de gyári kipufogóval nehéz lesz elérnie ... mert ugye 70/4 es henger van az ő simsonján de kipufogó lefojtja elég rendesen ... szóval ha van valakinek valami tapasztalata erről... vagy ha el tudná mondani hogy ez hol húz ! ( Ha egyáltalán jobban fog vele húzni mint a gyári kipufogóval ) azt megköszönném!Mert ő nyomatékot akar nyomaték nyakában is szóval minél lejjebb húz neki annál jobb!
indianajones írta:Ma ismét mentem egy kört az Egeressel. Működik a féklámpa, sőt a fékek is, megy a kilométeróra. Ugyanakkor a kuplung még mindig csúszik és nem emel ki rendesen. Az új lamellákkal. No, Taki, Piki, erre kössetek gombot!![]()
![]()
![]()
![]()
Jut eszembe: A lelkes újonc hol van?![]()
Én is búcsúzom mára, de még nem aludni megyek, hanem a Googléra és keresek valami jó filmet. Tegnap megnéztem a Legényanyát. Ma talán valami jó kis Bujtor filmet.
Ja, és tüzel a Pamacs, a környék összes bakkutyája itt lebzsel. Ha lesznek kiskutyák kell valakinek?
piki24 írta:indianajones írta:piki24 írta:Hogy az ég szakadna már rá erre a rohadt internet szolgáltatokra.
Most mi bajod van velük? Jó emberek azok! Legyen egyszer dolgod az E.ON-nal! Na, azoknál pomogácsoltabb balfácán, szerencsétlen, sültbolond idiótákat még nem hordott a föld a hátán.Ezt egy mailban meg is írtam nekik, és válaszoltak is rá. Sajnos nem tudta megnyitni a választ a Windóz.
Az a bajom ezekkel a rohadtakkal,hogy fizetem rendszeresen a csekjeiket és sz@rt adnak.
Anno vidanetes voltam,nem telt el ugy hét hogy amikor netezni akartam ne szakadozott volna.
Lejárt a hüség átmentem a T-homhoz de ugye ugyanazon a tetves koax kábelen jön ami már rongyá van és persze hogy ugyan olyan sz@r.Mindig hol van net hol meg nincs.Egyszer ugyis széttverem azt a rohadt villogo fekete dobozukat.
A hibát ha emailen jelentem be 1 hét mire reagálnak rá.Telefonon (vezetékesen)nemtudom felhivni öket mert ugyanazon a madzagon jön.Amikor megjavul felhivom öket félora zene után valami agyalágyult felveszi (tudom nem ö tehet rola)végig kérdez mindent dugjam ide,kapcsoljam azt kössem ki ezt.Mondom neki értse már meg ezt végigcsináltam de nem nálam van a hiba hanem valahol központilag.Mobilon meg hogy beszéljek velük fél orát,hát nem keresek annyit.
Hát ez van itt tanyán
Taakii írta:Peti : A Patcai gyorsuláson meg könyörögni kellett hogy gyorsulj egyet ...
Bezzeg Barika vagy 20× ment .
Peti92x írta:Ma épp játszottam a Max Payne 3-al, erre nézem nagyon csikozik a kép, és kiakad a hőfokjelző a gépen... jujj, nézzünk egy hőfokot programmal![]()
![]()
Hát, jó, hogy időben megnéztem, mert a videó kártya 80, majdnem 90 fokig felment, pedig a hűtő venti gyári sebesség állításra van belőve, de ennyit ér úgy látom, így fel kellett pöckölnöm 100%-os aktív+passzív hűtésre, hogy lemenjen 40-50 fokig![]()
Már így is olyan turbulencia kering a gépben, hogy több a ventilátor benne, mint maga az alkatrészek (videókari hűtés, táp hűti az egész gépet lefelé, elöl 1 venti, hátul 1 ami kiszívja). Van egy ZALMAN nagy teljesítményű réz proci hűtőm, de az meg olyan hangos egybevéve a többi ventivel, hogy az atomreaktor elsüllyedne szégyenébenMondjuk a proci az nem melegszik...
Nyárra azt hiszem marad a jól bevált szobai ventillátor, és irány a gépre![]()
![]()

Cseridoki írta:Hogy látjátok, összejöhet a jövő heti túra?
Időjárás függvényében kérdezem?
Baryka meddig lehet gondolkodni a kaján?

Peti92x írta:Mondjuk nekem annyira nem porosodik, mert tele van ventivel, szóval kiviszi a port, amit beszív
DVD írót leakarom majd cserélni sata-sra, ha vkit érdekel eladó!
Itt a fotó a gépről:

baryka006 írta:Peti92x írta:Mondjuk nekem annyira nem porosodik, mert tele van ventivel, szóval kiviszi a port, amit beszív
DVD írót leakarom majd cserélni sata-sra, ha vkit érdekel eladó!
Itt a fotó a gépről:
Pedig a 6670 nem egy meleg kártya :\ De látom a ház oldala ki van szivacsozva a hangszigetelés miatt! A másik oldal is ki van? Csak mert ha hang szigetelni akarsz van egy speckó szigetelő szivacs erre a célra ami átereszti a hőt ( nem mindet de jobban mint a hagyományos ) Amúgy Somogyvárra és a Kupacsárdába beülünk egy ebédre visszafele!Ápr. 6.-án HA jó idő lesz.
Cseridoki írta:Tényleg Baryka!
A következő túrára nem lehetne egy olyan kiírást csinálni amibe fel lehet iratkozni? Hasonlóan mint ahogy a simson klub oldalon volt? Akkor átlátható lenne ki jön!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég