Chat

Itt lehet beszélni mindenről.... a családi állapotodtól kezdve hogy hány db simsonod van!

Re: Chat

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.29. 21:14

Peti92x írta:
Taakii írta:Peti : A Patcai gyorsuláson meg könyörögni kellett hogy gyorsulj egyet ...
Bezzeg Barika vagy 20× ment .

Idén is lesz? Akkor majd megyek 2-3-at, de már kimentem a gyakorlatból, mert gyorsabb induláskor majdnem eldobom a gépet, főleg most 4-el

Na nefélj a szavadon fogunk majd.
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.29. 21:19

Cseridoki írta:
Peti92x írta:
Nekem meg csak a biciklim :D

Van neked is simsonod!!! :?

Tulajdonképpen használom, javítom, de nem az én nevem szerepel a motoron, de ennek ellenére "az enyémnek mondható"
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.29. 21:21

piki24 írta:
Peti92x írta:
Taakii írta:Peti : A Patcai gyorsuláson meg könyörögni kellett hogy gyorsulj egyet ...

Idén is lesz? Akkor majd megyek 2-3-at, de már kimentem a gyakorlatból, mert gyorsabb induláskor majdnem eldobom a gépet, főleg most 4-el

Csak ha te is gyorsulsz! :D
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.29. 21:24

Taakii:

Gyorsultam én kifújó hengerfejjel, itt a videó is mutatja, hogy mentem.

http://www.youtube.com/watch?v=VsxPie1M_3k
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.29. 21:27

Ha be lett volna fejezve a project, ilyen gázreakcióm lenne rezóval... de még most is lehet ilyen egy kipuffancsal. Ez a kipufogó Suhi tulajdonát képezi.

http://www.youtube.com/watch?v=Z6yFU5y9ZbA

Itt még 3 sebességesen
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.29. 21:28

Peti92x írta:
Cseridoki írta:Ez van a főoldalon ennél többet én sem tudok!

"Minden kedves klubtársat nagy szeretettel invitálok somogyvári évadnyitó túránkra de még mielőtt a túra részleteibe belebonyolódnánk minden embertől aki kíván valamit ebédelni a somogyvári Kupa Csárdában ( étkező ) az írja le hogy mit szeretne ide: baranypepe@freemail.hu mert az ottani tulajdonost személyesen is ismerem és előre le adom a rendelést hogy ne kelljen várni az ebédre! Persze ez nem kötelező csak jó lenne tudni hogy hányan szeretnének étkezni majd!

Szóval az évadnyitó Ápr. 6.-a lenne (Szombat) Amikor is REGGEL 10:00 kor a kaposvári Mc'Donalds elől indulnánk motoroktól függően helyszínen megbeszélt utazó tempóban! Majd megnéznénk a vár nak a romjait és a kilátóra is fel mennénk (mint az egyik évadzárón!) aztán Somogyvámos felé is elmennénk ahol van egy régi Árpád kori rom és azt is megnézzük! Majd visszajövünk Somogyvárra ahol a Kupa Csárdába benézünk és étkezünk közösen! ( nem kötelező )

Ezen felül Ezen a hétvégén VASÁRNAPRA MEG VAN HÍVVA a Somogyi Simsonosok Baráti Társasága szóval ha nem is mindenkinek de indynek és nekem kötelező a részvétel! a Cseri parkban! Szóval ide is invitálok mindenkit hiszen az egész klub meg van hívva ide!

Üdv, Baryka!"

Köszönöm! Belépők hol vannak előre láthatólag? Mert úgy készülök akkor!

Peti
A google a barátod :)
Beirod hogy Somogyvár Bencés apátság és megkeresed mennyi a belépö!
Somogyvámoson meg nincs belépö,ha be tudunk menni egyáltalán.
Kaja árakat megint megtalálod.
Km-be durván 70 oda-vissza.
Azt meg hogy mennyit eszik a motorod nagyba befolyásolja a csuklod :)
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.29. 21:31

piki24 írta:
Peti92x írta:
Cseridoki írta:Ez van a főoldalon ennél többet én sem tudok!

"Minden kedves klubtársat nagy szeretettel invitálok somogyvári évadnyitó túránkra de még mielőtt a túra részleteibe belebonyolódnánk minden embertől aki kíván valamit ebédelni a somogyvári Kupa Csárdában ( étkező ) az írja le hogy mit szeretne ide: baranypepe@freemail.hu mert az ottani tulajdonost személyesen is ismerem és előre le adom a rendelést hogy ne kelljen várni az ebédre! Persze ez nem kötelező csak jó lenne tudni hogy hányan szeretnének étkezni majd!

Szóval az évadnyitó Ápr. 6.-a lenne (Szombat) Amikor is REGGEL 10:00 kor a kaposvári Mc'Donalds elől indulnánk motoroktól függően helyszínen megbeszélt utazó tempóban! Majd megnéznénk a vár nak a romjait és a kilátóra is fel mennénk (mint az egyik évadzárón!) aztán Somogyvámos felé is elmennénk ahol van egy régi Árpád kori rom és azt is megnézzük! Majd visszajövünk Somogyvárra ahol a Kupa Csárdába benézünk és étkezünk közösen! ( nem kötelező )

Ezen felül Ezen a hétvégén VASÁRNAPRA MEG VAN HÍVVA a Somogyi Simsonosok Baráti Társasága szóval ha nem is mindenkinek de indynek és nekem kötelező a részvétel! a Cseri parkban! Szóval ide is invitálok mindenkit hiszen az egész klub meg van hívva ide!

Üdv, Baryka!"

Köszönöm! Belépők hol vannak előre láthatólag? Mert úgy készülök akkor!

Peti
A google a barátod :)
Beirod hogy Somogyvár Bencés apátság és megkeresed mennyi a belépö!
Somogyvámoson meg nincs belépö,ha be tudunk menni egyáltalán.
Kaja árakat megint megtalálod.
Km-be durván 70 oda-vissza.
Azt meg hogy mennyit eszik a motorod nagyba befolyásolja a csuklod :)

Zalai járaton hegyekkel, 60-70-ekkel megpakolva 3.5 bekapta bőven
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.29. 21:37

Peti92x írta:
piki24 írta:
Peti92x írta:

Én mivel gyorsuljak?
Arra várhatsz egy darabig:)
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.29. 21:40

piki24 írta:
Peti92x írta:
piki24 írta:
Peti92x írta:

Én mivel gyorsuljak?

Ott a robogód, meg a 150-es etz-d! :D
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.29. 21:51

Peti92x írta:
piki24 írta:
Peti92x írta:
piki24 írta:
Peti92x írta:

Én mivel gyorsuljak?

Az etz széria NO tuning az SR-be meg csak a hajtásnál van némi jobb cucc a gyárinál.
Igy nem sok értelmét látnám a gyorsulásnak,majd én okosan figyellek benneteket :D
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.29. 22:13

Mostmeg mindenki elment :(
Akkor joéjt!
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.29. 22:15

piki24 írta:
Peti92x írta:
piki24 írta:
Peti92x írta:
piki24 írta:
Peti92x írta:

Én mivel gyorsuljak?

Az etz széria NO tuning az SR-be meg csak a hajtásnál van némi jobb cucc a gyárinál.
Igy nem sok értelmét látnám a gyorsulásnak,majd én okosan figyellek benneteket :D

Attól még lehet gyorsulni! Nekem sem tuning motorom, de legalább mész egy időmérőt üresen, és lehet viszonyítani mennyivel jobb, vagy rosszabb az új technika! :) Nem kell ahhoz tuning, hogy gyorsult egy egészségeset, és feldobd a napod ;)
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.29. 22:34

baryka006 írta:Nah volt mit visszaolvasnom .... tegnap nem voltam gép előtt motor mosás meg kis "személyre" szabás ment egész nap:) És nem is néztem a fórumot hát Indy megmondom neked hogy 4. sebességes de a 4. az 24/32 szóval elég nagyot ejt 3. után azért nem emlegetem a 4. et mert ahhoz üveghangig kell forgatni a 3. at hogy a 4. et is elkezdje húzni... :mrgreen:

Kellene a 3. és a 4. közé egy fokozat. És így 5 speedes lenne a gép! Úgy lenne ám menő! :mrgreen:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.29. 22:36

baryka006 írta:Valakinek van véleménye erről? : http://www.futarmotorosbolt.hu/product_ ... ts_id=2252

Húsvétra gondolkodom hogy apa simsonjára rendeljek ilyet mert szeretné ha kicsit erősebb lenne .... de gyári kipufogóval nehéz lesz elérnie ... mert ugye 70/4 es henger van az ő simsonján de kipufogó lefojtja elég rendesen ... szóval ha van valakinek valami tapasztalata erről... vagy ha el tudná mondani hogy ez hol húz ! ( Ha egyáltalán jobban fog vele húzni mint a gyári kipufogóval ) azt megköszönném! :) Mert ő nyomatékot akar nyomaték nyakában is szóval minél lejjebb húz neki annál jobb!

Teljesen igaza van apádnak, nekem is ez az álláspontom. Vagy ez a korral jár? :o
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.29. 22:38

Hát Indy nem semmi az új profil képed!!!! :lol: :lol:
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.29. 22:38

Indy olyan a fotód, mintha egy veterán leszerelt katona lennék :D :lol: De egész jó :!: :!:

Amúgy ma kezdtem meg az iparos tanfolyamomat, hát olyan banda lesz körülöttem, hogy már az első nap le akarnak itatni :lol:
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.29. 22:39

indianajones írta:
baryka006 írta:Valakinek van véleménye erről? : http://www.futarmotorosbolt.hu/product_ ... ts_id=2252

Húsvétra gondolkodom hogy apa simsonjára rendeljek ilyet mert szeretné ha kicsit erősebb lenne .... de gyári kipufogóval nehéz lesz elérnie ... mert ugye 70/4 es henger van az ő simsonján de kipufogó lefojtja elég rendesen ... szóval ha van valakinek valami tapasztalata erről... vagy ha el tudná mondani hogy ez hol húz ! ( Ha egyáltalán jobban fog vele húzni mint a gyári kipufogóval ) azt megköszönném! :) Mert ő nyomatékot akar nyomaték nyakában is szóval minél lejjebb húz neki annál jobb!

Teljesen igaza van apádnak, nekem is ez az álláspontom. Vagy ez a korral jár? :o

Nekem is nyomaték van most ezzel az áttétellel, most pont jó :)
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.29. 22:41

Indy egyenesen CSODÁLATOS vagy az uj képeden :)
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.29. 22:42

Peti92x írta:
indianajones írta:

Hányas az első lánckereked?
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.29. 22:42

Taakii írta:
indianajones írta:Ma ismét mentem egy kört az Egeressel. Működik a féklámpa, sőt a fékek is, megy a kilométeróra. Ugyanakkor a kuplung még mindig csúszik és nem emel ki rendesen. Az új lamellákkal. No, Taki, Piki, erre kössetek gombot! :!: :idea: :roll: :?:
Jut eszembe: A lelkes újonc hol van? :)
Én is búcsúzom mára, de még nem aludni megyek, hanem a Googléra és keresek valami jó filmet. Tegnap megnéztem a Legényanyát. Ma talán valami jó kis Bujtor filmet.
Ja, és tüzel a Pamacs, a környék összes bakkutyája itt lebzsel. Ha lesznek kiskutyák kell valakinek?

Gyengék a rugók a kuplungban , azért csúszik !
És azért nem emel ki , mert túl nagy holtjátékot adtál ( hátha akkor nem csúszik ) neki .

Igen, valóban megemeltem a holtjátékot. Így behúzott kuplunggal is mászik, recseg váltásnál (ami leginkább a léptető villáknak nem vitamin, az egy kényes pontja a Pannoniának), és mégis hirtelen gázadásnál megcsúszik. A rugókra én is gondoltam, de ez nem volt típusbetegség, ellentétben a húzórugós Csepellel, Danuviával. Bár elég könnyű behúzni a kuplungot, és azért 50 év, az 50 év.
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.29. 22:43

Peti92x írta:Indy olyan a fotód, mintha egy veterán leszerelt katona lennék :D :lol: De egész jó :!: :!:

Amúgy ma kezdtem meg az iparos tanfolyamomat, hát olyan banda lesz körülöttem, hogy már az első nap le akarnak itatni :lol:

Peti az fontos része a tanfolyamnak :D
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.29. 22:44

piki24 írta:Indy egyenesen CSODÁLATOS vagy az uj képeden :)

Remélem megnyerő és tetszetős. Csak nem látszik eléggé, ami a kezemben van, az egy AK47-es bajonett. :lol:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.29. 22:47

indianajones írta:
piki24 írta:Indy egyenesen CSODÁLATOS vagy az uj képeden :)

Remélem megnyerő és tetszetős. Csak nem látszik eléggé, ami a kezemben van, az egy AK47-es bajonett. :lol:

Nekem is van ilyen, de nem nem tudtam hogy milyen fegyverhez tartozik! :idea:
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.29. 22:50

Peti92x írta:Doki mi lesz a túrán? Merre megyünk? Üzemanyagon kívül vmi egyéb költség? Gondolom a kaja lesz, másról nem tudok, még a túra útvonalat sem :(

Messze megyünk, és nagyon költséges. :cry:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.29. 22:52

Cseridoki írta:
Peti92x írta:
indianajones írta:

Hányas az első lánckereked?

15, mint mindig... 16-ossal próbáltam ezzel is, meg a 60-assal is anno, de 60-asnál bekapott vele 6-7 l-t, most meg kellett az erő a dombokra, meg a cuccokhoz... de ez a legjobb a 15-ös
Ha 80-90-el akarsz utazni, egyél nagyobb motort :D
Peti92x
SK! Addikt!

ElőzőKövetkező

Vissza: Somogy Megye