Jó éjt!
Cseridoki írta:indianajones írta:Cseridoki írta:Nem gondoltam, hogy itt is lesz ilyen: az enyém jobban megy bibi!!!
Simsonos társak vagyunk nem ellenfelek!!
Dehogy ellenfelek ők! Csak az egyiküknél (a fiatalabbnál) az egészséges fiatalos, az idősebbiknél meg a révült gyermeteg rivalizálás tündöklő szikrája gyúlt fel, mely bizonyos esetekben pallérozza az elmét és férfiassá tesz, míg más esetekben esetlen bugyutaságok lapályos mocsarában bimbózva válik puszta köddé.![]()
Erre zsinnyegtessél valamit!
Tudod Indy miért nem foglalkozom a zsinnyegtetéssel:
Mert ha globálisan nézzük a helyzetet és a helyzet cirifisztikája orientálodik akkor a lényeg lényegének lényege, lényegében lényegtelen!!!!!!!!!![]()
![]()
indianajones írta:Cseridoki írta:indianajones írta:Cseridoki írta:Nem gondoltam, hogy itt is lesz ilyen: az enyém jobban megy bibi!!!
Dehogy ellenfelek ők! Csak az egyiküknél (a fiatalabbnál) az egészséges fiatalos, az idősebbiknél meg a révült gyermeteg rivalizálás tündöklő szikrája gyúlt fel, mely bizonyos esetekben pallérozza az elmét és férfiassá tesz, míg más esetekben esetlen bugyutaságok lapályos mocsarában bimbózva válik puszta köddé.![]()
Mert ha globálisan nézzük a helyzetet és a helyzet cirifisztikája orientálodik akkor a lényeg lényegének lényege, lényegében lényegtelen!!!!!!!!!![]()
![]()
Teljes mértékben osztom a véleményedet, mivel a nemzetközi helyzet szifilizálódik, mások nevezik közönségesen csak luesznek.![]()
92-es számú törzstagunkat tájékoztatom, hogy ahhoz nekem nem kell innom sem kannás bort, sem Kaposfőn termett, bodzacsetével színezett ecetes vizet innom, hogy építő jellegű, magvas gondolataimat közkinccsé tegyem.
indianajones írta:Cseridoki írta:indianajones írta:Cseridoki írta:Nem gondoltam, hogy itt is lesz ilyen: az enyém jobban megy bibi!!!
![]()
Teljes mértékben osztom a véleményedet, mivel a nemzetközi helyzet szifilizálódik, mások nevezik közönségesen csak luesznek.![]()
92-es számú törzstagunkat tájékoztatom, hogy ahhoz nekem nem kell innom sem kannás bort, sem Kaposfőn termett, bodzacsetével színezett ecetes vizet innom, hogy építő jellegű, magvas gondolataimat közkinccsé tegyem.
Peti92x írta:Többet nem írok, pár napig lelécelek, mert csak én írogatok már a fórumra, lassan fel se jönnek a többiek![]()
Jó éjt!
Suhi írta:Te Indi!
Ezt a sok güncöt az asszonytol loptad el!?![]()
Há hogy néző má ki, adsz te magadra!? Iszol te rendesen??
Cseridoki írta:Indy!!
Ha egy költő a kezedbe adná egyik könyvét te nem a rímeket vennéd észre hanem a 32. oldalra fröccsent pörkölt szaftot!!!![]()
![]()
Suhi írta:indianajones írta:Suhi! Neked mint "lelkes újoncnak" most már ideje lenne felraknod egy képet a profilodhoz!
Nézegettem, de én ehhez hülye vagyok!
indianajones írta:Suhi írta:indianajones írta:Suhi! Neked mint "lelkes újoncnak" most már ideje lenne felraknod egy képet a profilodhoz!
Mihez? Egy képet fölrakni? Még én is meg tudtam csinálni!
Peti92x írta:Ennek ellenére nem említettem, hogy hitelre, vagy kp-ra tudtam volna megvenni, szóval lehet gondolkozni. Különben ha annyira jó lenne a sorom, nem itt tartanék, mint jelenlegi helyzetemben, mert ha úgy nézzük, egyedül nekem nincs közölünk még motorom sem, mert nem az én nevem szerepel a papíron

baryka006 írta:Peti92x írta:Ennek ellenére nem említettem, hogy hitelre, vagy kp-ra tudtam volna megvenni, szóval lehet gondolkozni. Különben ha annyira jó lenne a sorom, nem itt tartanék, mint jelenlegi helyzetemben, mert ha úgy nézzük, egyedül nekem nincs közölünk még motorom sem, mert nem az én nevem szerepel a papíron
Nekem is csak a biztosítás van az én nevemen és az is csak a piros simsonon a zöldön még az se az én nevemen van

baryka006 írta:Ezt valaki tudja hogy mi? És hogy működik?
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=5gVeqix2Yc4&feature=endscreen
Suhi írta:indianajones írta:Suhi! Neked mint "lelkes újoncnak" most már ideje lenne felraknod egy képet a profilodhoz!
Cseridoki írta:Itt szinte mindenkinek egyedi motorja van amit gyárinak nem mondhatunk! Inkább csodáljuk egymás megoldásait ahelyett hogy fölösleges erőfitogtatásba menne át a dolog!!
Így gondolom én!!!
Lehet, hogy számít az is , hogy kicsit idősebb vagyok mint ti! ( Baryka, Peti)
piki24 írta:Cseridoki írta:Itt szinte mindenkinek egyedi motorja van amit gyárinak nem mondhatunk! Inkább csodáljuk egymás megoldásait ahelyett hogy fölösleges erőfitogtatásba menne át a dolog!!
Így gondolom én!!!
Lehet, hogy számít az is , hogy kicsit idősebb vagyok mint ti! ( Baryka, Peti)
Ez igy igaz doki
Gyári 50ccm-es Simsonja talán nekem volt utoljára
ja nem a Zozy gépe is még gyári 50-es!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég