Chat

Itt lehet beszélni mindenről.... a családi állapotodtól kezdve hogy hány db simsonod van!

Re: Chat

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.30. 00:31

Többet nem írok, pár napig lelécelek, mert csak én írogatok már a fórumra, lassan fel se jönnek a többiek :lol:
Jó éjt!
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.30. 00:32

Cseridoki írta:
indianajones írta:
Cseridoki írta:Nem gondoltam, hogy itt is lesz ilyen: az enyém jobban megy bibi!!!

Simsonos társak vagyunk nem ellenfelek!!

Dehogy ellenfelek ők! Csak az egyiküknél (a fiatalabbnál) az egészséges fiatalos, az idősebbiknél meg a révült gyermeteg rivalizálás tündöklő szikrája gyúlt fel, mely bizonyos esetekben pallérozza az elmét és férfiassá tesz, míg más esetekben esetlen bugyutaságok lapályos mocsarában bimbózva válik puszta köddé. :lol: :lol:
Erre zsinnyegtessél valamit! :D

Tudod Indy miért nem foglalkozom a zsinnyegtetéssel:

Mert ha globálisan nézzük a helyzetet és a helyzet cirifisztikája orientálodik akkor a lényeg lényegének lényege, lényegében lényegtelen!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Teljes mértékben osztom a véleményedet, mivel a nemzetközi helyzet szifilizálódik, mások nevezik közönségesen csak luesznek. ;)
92-es számú törzstagunkat tájékoztatom, hogy ahhoz nekem nem kell innom sem kannás bort, sem Kaposfőn termett, bodzacsetével színezett ecetes vizet innom, hogy építő jellegű, magvas gondolataimat közkinccsé tegyem. :lol:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.30. 00:33

Peti92x írta:Többet nem írok, pár napig lelécelek, mert csak én írogatok már a fórumra, lassan fel se jönnek a többiek :lol:
Jó éjt!

Csá!!!
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.30. 00:36

indianajones írta:
Cseridoki írta:
indianajones írta:
Cseridoki írta:Nem gondoltam, hogy itt is lesz ilyen: az enyém jobban megy bibi!!!

Dehogy ellenfelek ők! Csak az egyiküknél (a fiatalabbnál) az egészséges fiatalos, az idősebbiknél meg a révült gyermeteg rivalizálás tündöklő szikrája gyúlt fel, mely bizonyos esetekben pallérozza az elmét és férfiassá tesz, míg más esetekben esetlen bugyutaságok lapályos mocsarában bimbózva válik puszta köddé. :lol: :lol:

Mert ha globálisan nézzük a helyzetet és a helyzet cirifisztikája orientálodik akkor a lényeg lényegének lényege, lényegében lényegtelen!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Teljes mértékben osztom a véleményedet, mivel a nemzetközi helyzet szifilizálódik, mások nevezik közönségesen csak luesznek. ;)
92-es számú törzstagunkat tájékoztatom, hogy ahhoz nekem nem kell innom sem kannás bort, sem Kaposfőn termett, bodzacsetével színezett ecetes vizet innom, hogy építő jellegű, magvas gondolataimat közkinccsé tegyem. :lol:

Meg kell hagyni, jó a lírikus éned ;) Sok minden dereng a fejedben, amit örömmel hallgatok ;) (kivéve a nagyon nagy hülyeségeket nem)
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.30. 00:36

indianajones írta:
Cseridoki írta:
indianajones írta:

Be kellene keretezni ezeket az aranyköpéseidet! :lol: :lol:
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.30. 00:37

Peti92x írta:Többet nem írok, pár napig lelécelek, mert csak én írogatok már a fórumra, lassan fel se jönnek a többiek :lol:
Jó éjt!

Helyes! A lécelés jó dolog, különösen ács-állványozók és tetőfedők számára. :lol:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Suhi » 2013.03.30. 00:41

Te Indi!
Ezt a sok güncöt az asszonytol loptad el!? :D

Há hogy néző má ki, adsz te magadra!? Iszol te rendesen?? :D
Suhi
Újonc

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.30. 00:43

Na, én is lépek, megnézem a Szőke kóla c. filmet, ott sok rúdugró, akarom mondani romungró testvérem szerepel. :D
Majd vasárnap jövök, addig is kellemes húsvéti ünnepeket, jó nyuszizást, sonkazabálást, minden kedves somogyi Betjárnak! :D
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.03.30. 00:43

Indy!!

Ha egy költő a kezedbe adná egyik könyvét te nem a rímeket vennéd észre hanem a 32. oldalra fröccsent pörkölt szaftot!!! :lol: :lol: :lol:
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.30. 00:46

Suhi írta:Te Indi!
Ezt a sok güncöt az asszonytol loptad el!? :D

Há hogy néző má ki, adsz te magadra!? Iszol te rendesen?? :D

Mi az, hogy hogy nézek ki? A thermo inget karácsonyra kaptam, a nyakkendő már régóta megvan, a napszemüveget 4 éve vettem a nagyváradi piharcon, a svájci sapkámat meg ismered. :lol: 8-) :lol:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.30. 00:48

:D
Cseridoki írta:Indy!!

Ha egy költő a kezedbe adná egyik könyvét te nem a rímeket vennéd észre hanem a 32. oldalra fröccsent pörkölt szaftot!!! :lol: :lol: :lol:

:D :lol: :D :lol: ;) :lol: :D
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.30. 00:51

Suhi! Neked mint "lelkes újoncnak" most már ideje lenne felraknod egy képet a profilodhoz! :!:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Suhi » 2013.03.30. 00:52

indianajones írta:Suhi! Neked mint "lelkes újoncnak" most már ideje lenne felraknod egy képet a profilodhoz! :!:

Nézegettem, de én ehhez hülye vagyok! :D
Suhi
Újonc

HozzászólásSzerző: Suhi » 2013.03.30. 00:53

indianajones írta::D
Cseridoki írta:Indy!!

:D :lol: :D :lol: ;) :lol: :D

Megtaláltam a szerelmet!
A szótárban a sz betünél. :D:D:D
Suhi
Újonc

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.30. 00:55

Suhi írta:
indianajones írta:Suhi! Neked mint "lelkes újoncnak" most már ideje lenne felraknod egy képet a profilodhoz! :!:

Mihez? Egy képet fölrakni? Még én is meg tudtam csinálni!
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.03.30. 00:57

Na: Ashen devleszá! :)
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Suhi » 2013.03.30. 00:58

indianajones írta:
Suhi írta:

Mihez? Egy képet fölrakni? Még én is meg tudtam csinálni!

Hiába! benned egy művész veszett el, akinek ez mit sem jelent nehézséget, akiben annyi bölcsesség lakozik, mint a patakban az egymáson guruló légbuborékoknak! :P
Suhi
Újonc

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.03.30. 01:22

Peti92x írta:Ennek ellenére nem említettem, hogy hitelre, vagy kp-ra tudtam volna megvenni, szóval lehet gondolkozni. Különben ha annyira jó lenne a sorom, nem itt tartanék, mint jelenlegi helyzetemben, mert ha úgy nézzük, egyedül nekem nincs közölünk még motorom sem, mert nem az én nevem szerepel a papíron ;)

Nekem is csak a biztosítás van az én nevemen és az is csak a piros simsonon a zöldön még az se az én nevemen van :P
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.30. 09:23

baryka006 írta:
Peti92x írta:Ennek ellenére nem említettem, hogy hitelre, vagy kp-ra tudtam volna megvenni, szóval lehet gondolkozni. Különben ha annyira jó lenne a sorom, nem itt tartanék, mint jelenlegi helyzetemben, mert ha úgy nézzük, egyedül nekem nincs közölünk még motorom sem, mert nem az én nevem szerepel a papíron ;)

Nekem is csak a biztosítás van az én nevemen és az is csak a piros simsonon a zöldön még az se az én nevemen van :P

Jó van akkor!! Végül kiderül, hogy senkinek sincs motorja, csak használatba vette :lol: :lol:
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.03.30. 11:53

Ezt valaki tudja hogy mi? És hogy működik?
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=5gVeqix2Yc4&feature=endscreen
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.30. 12:59

baryka006 írta:Ezt valaki tudja hogy mi? És hogy működik?
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=5gVeqix2Yc4&feature=endscreen

Ha a tudatom nem csal, ez egy lambda szonda megy bele a hengerbe, a szgép érzékeli, hogy mikor szegényedik el a keverék, vagy mikor többlet keverék, és az injektor ez szerint fecskendezi be az üzemanyagot
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.30. 20:23

Micsoda ihletés kapott el benneteket még a "lelkes újonc" is bedobta magát :D :lol: :)
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.30. 20:26

Suhi írta:

Csatolmányok
azthitted.jpg
azthitted.jpg (1.89 KiB) Megtekintve 545 alkalommal.
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.03.30. 20:42

Cseridoki írta:Itt szinte mindenkinek egyedi motorja van amit gyárinak nem mondhatunk! Inkább csodáljuk egymás megoldásait ahelyett hogy fölösleges erőfitogtatásba menne át a dolog!!

Így gondolom én!!!

Lehet, hogy számít az is , hogy kicsit idősebb vagyok mint ti! ( Baryka, Peti)

Ez igy igaz doki
Gyári 50ccm-es Simsonja talán nekem volt utoljára :)
ja nem a Zozy gépe is még gyári 50-es!
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.03.30. 21:16

piki24 írta:
Cseridoki írta:Itt szinte mindenkinek egyedi motorja van amit gyárinak nem mondhatunk! Inkább csodáljuk egymás megoldásait ahelyett hogy fölösleges erőfitogtatásba menne át a dolog!!

Így gondolom én!!!

Lehet, hogy számít az is , hogy kicsit idősebb vagyok mint ti! ( Baryka, Peti)

Ez igy igaz doki
Gyári 50ccm-es Simsonja talán nekem volt utoljára :)
ja nem a Zozy gépe is még gyári 50-es!

Enyém is gyári, hengeren sincs faragva, meg a dugattyú is eredeti német, csak a dugattyú van reszelve. Ezen mi nem gyári? Kuplung is gyári, csak könnyítve van műhelyben, gyújtás, karburátor gyári, egyedül a tányérrugóm 1.6 mm-es, de az meg nem befolyásoló tényező
Peti92x
SK! Addikt!

ElőzőKövetkező

Vissza: Somogy Megye