piki24 írta:Peti92x írta:Ma 2 személlyel mentem haverral Kaposfőn Kisasszondi leágazónál, és oylan 70 körül vettem el a gázt, de még húzott (úgy összesen kb 140 kilók vagyunk ketten)![]()
![]()
motorral együtt![]()
Csak az utasok 140 kg
Peti92x írta:Ma 2 személlyel mentem haverral Kaposfőn Kisasszondi leágazónál, és oylan 70 körül vettem el a gázt, de még húzott (úgy összesen kb 140 kilók vagyunk ketten)![]()
![]()
baryka006 írta:Ezt valaki tudja hogy mi? És hogy működik?
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=5gVeqix2Yc4&feature=endscreen
Cseridoki írta:Peti92x írta:Ma 2 személlyel mentem haverral Kaposfőn Kisasszondi leágazónál, és oylan 70 körül vettem el a gázt, de még húzott (úgy összesen kb 140 kilók vagyunk ketten)![]()
![]()
Miért vetted el a gázt ha még húzott??!!
Peti92x írta:baryka006 írta:Ezt valaki tudja hogy mi? És hogy működik?
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=5gVeqix2Yc4&feature=endscreen
Ha a tudatom nem csal, ez egy lambda szonda megy bele a hengerbe, a szgép érzékeli, hogy mikor szegényedik el a keverék, vagy mikor többlet keverék, és az injektor ez szerint fecskendezi be az üzemanyagot
Taakii írta:Cseridoki írta:Taakii írta:Akkor lehet tesztelni ( Cseridoki-ét már sikerült ) 0-70 Km/h gyorsulás idejét .
Cseridoki : Nem lelőni a poént !
Mármint mireeee gondolsz??!!
Az idődre ...
Taakii írta:Piki : Majd meglesném az Mz-det , mert most élesztek fel egy 16-éve letett etz 125 , 30 ezer Km , és 87-es évjárat , és pár vezeték nincs a helyén .
piki24 írta:Taakii írta:Piki : Majd meglesném az Mz-det , mert most élesztek fel egy 16-éve letett etz 125 , 30 ezer Km , és 87-es évjárat , és pár vezeték nincs a helyén .
Taakii
Tied lesz?
Persze megbeszéljük de ha adsz emilcimet szivesen átküldöm a rajzot ha azzal tudok segiteni.
Peti92x írta:Taakii írta:Akkor lehet tesztelni ( Cseridoki-ét már sikerült ) 0-70 Km/h gyorsulás idejét .
Az enyémet?
Taakii írta:piki24 írta:Taakii írta:Piki : Majd meglesném az Mz-det , mert most élesztek fel egy 16-éve letett etz 125 , 30 ezer Km , és 87-es évjárat , és pár vezeték nincs a helyén .
Taakii
Tied lesz?
Persze megbeszéljük de ha adsz emilcimet szivesen átküldöm a rajzot ha azzal tudok segiteni.
Nem , csak meló . Rajzot tudok letölteni , de szerintem egyszerűbb megnézni , mert csak 3 vezetékről van szó az aksi mellett .
piki24 írta:Taakii írta:piki24 írta:Taakii írta:Piki : Majd meglesném az Mz-det , mert most élesztek fel egy 16-éve letett etz 125 , 30 ezer Km , és 87-es évjárat , és pár vezeték nincs a helyén .
Taakii
Tied lesz?
Nem , csak meló . Rajzot tudok letölteni , de szerintem egyszerűbb megnézni , mert csak 3 vezetékről van szó az aksi mellett .
Rendbe akkor megszakérted majd.
Kicsit jobb idö lesz már ugyis elö kéne hoznom mert már elvonási tüneteim vannak.
Ha sürgösebb,megirod mi kell és szerdán megyek szüleimhez(ott a moci)megnézem.
Taakii írta:Peti92x írta:Taakii írta:Akkor lehet tesztelni ( Cseridoki-ét már sikerült ) 0-70 Km/h gyorsulás idejét .
Az enyémet?
Akár , meg bárkinek akinek van rá kedve . Így össze lehetne hasonlítani a mocikat ...
Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:Taakii írta:Akkor lehet tesztelni ( Cseridoki-ét már sikerült ) 0-70 Km/h gyorsulás idejét .
Az enyémet?
Akár , meg bárkinek akinek van rá kedve . Így össze lehetne hasonlítani a mocikat ...
Hétvégén nem tudom megyek e benzin és pénzhiányában, de ha úgy van börze után le lehet mérni, ha még lesz annyi benzinem odáig
indianajones írta:Ezen a fórumon az elnök úr kivételével szinte mindenki rajt van, aki számít. Nem szép ez tőle.![]()
Mondjuk egy titkártól sem szép az, ha azt mondi, hogy: Ich géhe ins Bett, mert holnaptól dolgozom, és korán kell kelnem.
piki24 írta:indianajones írta:Ezen a fórumon az elnök úr kivételével szinte mindenki rajt van, aki számít. Nem szép ez tőle.![]()
Mondjuk egy titkártól sem szép az, ha azt mondi, hogy: Ich géhe ins Bett, mert holnaptól dolgozom, és korán kell kelnem.
Csak finoman azzal a munkával
Mi neked a korán?![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég