NEEE NEM VETTEM ÉSZRE HOGY DEMO ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NAGYON JÓ GÉM csak hamar vége nekem 1 óra azt kiforgattam a demot a sirjábol de akkoris röviddddd köszi az élvezetes játékot
Elküldve: Kedd. Feb. 21, 2006 10:40 am
Hozzászólás témája:
Perszer készül a folytatás. Még a FaceSeteket cserélem ki. De még a héten folytatom. A teljes játék előtt egy DEMO lesz még a kiváncsiskodók számára. Amiben Az Elemi Erőbel felszerelt játékosokkal lehet menni, hogy ismerkedjetek vele. Persze bagszi, mint hóhér teszter folyamatosan kapja a játék folytatást, hogy legyen miért a fejemet vennie^^
bagszi Site Admin
én már nagyon várom a teljest de kb mikor lesz kész 1-2 hónap vagy 5 hónap?mert addigra aki nagyon szeretné a játékot annyira bezsong hogy felvágja az ereit(én is ezek közt vok)szal nem sietettni akarlak de mindenkinek teccik ez a játék csak ennek a demo nak igen furcsa vége van
amúgy a Legendry-Squad nál szolgálok
könyveket írok és néha segitek a történetben
nem tok makerezni de poénbol megprószálom
a game címe Eltrah a Boszorkány - A Derthoni Félvérdémon sajna elakadtam 1 bizonyos ponton a makernél
végre regisztráltam eddig nem jutott el az agyamig....
éljenek azok akik Feb 24 én születtek (én is éljen) UNQM _________________ "Lehet hogy a dolgok akkor sikerülnek ha nem akarjuk???"
ha kell jó név rpg be (város név char név meg ilyesmi töri bár a törit azt nehezebb de mind1)akkor szolj! msn címem a profil infon találod e-mailon nem szándékozok társalogni
csak msn és X-Fire
Bocs csak úgy jött
_________________ "Lehet hogy a dolgok akkor sikerülnek ha nem akarjuk???"
ha kell jó név rpg be (város név char név meg ilyesmi töri bár a törit azt nehezebb de mind1)akkor szolj! msn címem a profil infon találod e-mailon nem szándékozok társalogni
csak msn és X-Fire
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban