SCALE MODELLNEK

ALKALMAS REPÜLŐGÉPEK

5.


  Összegyűjtöttem néhány olyan egyszerűbb szerkezetű repülőgépet, melyek alkalmasak scale modellként való megépítésre. A rajzok rájuk kattintva új ablakban, nagy méretben megjeleníthetőek.

 

Fokker D.VII.

 Fokker repülőgépei, és neve összeforrott az I. Világháború légiharcaival. A szisztematikus fejlesztés eredménye a háború végén megjelent Fokker D.VII. volt, többek szerint a korszak legjobb repülőgépe. A gép egyszerű alakja szinte kínálja magát, hogy modellként is megépítsék.

Hawker Fury FB 11

Ha valaki nem tudja mit csináljon az elkövetkező hónapokban akkor itt a lehetőség, építsen egy Hawker Fury-t. A légcsavaros vadászrepülőgépek egyik utolsó képviselője impozáns jelenség.

Jakovlev UT-2

Jakovlev munkássága sajnálatos történelmi események miatt időnként elkanyarodott a sportrepülőgépektől, de minduntalan visszatért ezekhez a szerkezetekhez. A Jakovlev sport és oktatógépek hosszú sorozatát a Jak. UT-2 nyitotta meg, és a legfrissebb tagja a Jak-55 műrepülőgép.

Klemm L-25d

A Klemm 25-öt nem nagyon kell bemutatni, ez a repülőgép is a nagy klasszikusok közé tartozik. Letisztult vonalai, kiegyensúlyozott arányai modellként való megépítésekor is érvényesülnek.


SRY MODELL 2007

2007.05.31.