A Hentes írta:
Kádves Ráptor Bárátom!!!!!!!
Tudom nem őrülnl neki ha beléje kontárkodnám magam a Démon Vandál projekt ba!!
Altaernatív megoldást kellene adni azoknak,akik ,netán tán?,kedvet kapnának a mi kicsike Házi versenyünk be,deeee!! nem tessik nekik a gépsárkány! Építhessenek valami hasonszőrű szerkezetet,mint pl:
Tamás bátyánk a 12.oldalra felrakott egy(számomra csudaszép PIROS jepülőt a Wedgy too t.Igaz ez csak 106cm fszt vú,de hát ez a verseny lényege.
Most ezért bizonyosan átkokat szórol reám,de ÉN állom!!!Vagy ez csak egy álom??
Na mindegy, én azért szeretném ezt a madarat is megépíteni.
És várom mások visszajelzését az 5 let hez.
Tudom most NAGYON ÚÚÚTÁLSZ!!de attól még,Hová tűnt DEMON VANDÁL hill????
Kikérem magamnak!...most kivételesen nem a sört!
Én nem utállak "ANNYIRA"!
Csak egy kicsit, de azt már megtanultuk Rólad, hogy 42 fokos lázad lesz, ha valamiben nem a Te szavad az utolsó, vagy döntő! Semmi gond!
Akkor csináljunk egy olyan versenyt, ami nem egy géptipusról szól, hanem az antik szárnyashajótól kezdve, az elemes egérig mindennel lehet indulni!
Csak légyszives ne kapj megint napszúrást a versenyeken, ha alulmaradsz! Akkor már inkább bevállalom!
Csak innentől már inkább egy átlagos antikversenyre fog hasonlítani az egész, amiből évi szinten azért elég sok van kicsiny, megnyirbált országunkban, de ezt tegnap este már ecseteltem Neked.
Szerintem ennek a "versenynek-sorozatnak" pont az egyediség a lényege!
Ha tényleg megkedvelted az általad említett "Wedgy" tipusú repülőszerkezetet, akkor építsd meg és repkedj vele, de akkor szervezz rá egy versenysorozatot és hajrá!
Viszont a " de hová tünt "Démon Vandál" hagy maradjon meg annak, ami! Ezért lett kitalálva.
Anno, amikor mind a heten jelen voltunk, így beszéltük meg! Max annyi kedvezményt kaphatsz, hogy a gépedet a kedvenc színedre, babarózsaszínűre fesd! Ha a versenyre nem lesz jelentkező, akkor megcsináljuk magunknak, mint háziversenyt, de ígérem, hogy számodra - DE CSAK IS A TE SZÁMODRA!!! - megengedjük, hogy a versenyeken egy másik géptipussal indulj.
Most akkor aranyos vagyok, vagy aranyos vagyok?.....a virágokat és a dobozossöröket az öltözőmbe kérem!
U.i.:
Amúgy csak a fene jó lelkemnek köszönheted, hogy már rajzolom ( Szerkesztem ) a Wedgy repcsidet, így az okoskodásodon kívűl semmi akadálya nem lehet, hogy megépítsd!