SimIsti írta:
Kedves Hentes klubtársam!
Igen, a csillárt már párszor sikerült lekoccolnom a Cherokee szárnyával, meg ugye a kis versenyautómba is csak kisebb hajtogatások árán tudom betuszkolni, de az az igazság, hogy még így 2 év eltelte után is az utamat keresem eme szép sportban. Egy kívülálló nem is gondolná hogy a modellező repülésnek ennyi "változata" lehet. Minden gép más és más stílust követel meg magának, én próbálok belekóstolni a lehető legtöbbe, amíg tehetem, de tavasztól a téglacipelésé lesz a főszerep...
Amúgy csak mellékesen, a nagy gépsárkány mellett azért ha nyugdíjas tempóban is de épülget az én gumimotorosom is.
Szia Istika!
Teljesen egyetértek Veled! Ez az "útkeresős"-project nálam is működik!...mind a modellezés, mind a "párkeresés" kategóriában. Kóstolgatok, ízlelgetek, néha harapdálok, - mint fehércápa a hungarocelfókát - és ha úgy érzem, hogy na ez az igazi, akkor oda teszem a voksom!
A 10 évnyi házasságom alatt is kénytelen voltam belátni, hogy műfókát fogtam! A modellezésben nem szeretnék így járni!
A gépeim - ugyanúgy, mint Neked - lehet, hogy lassan készülnek, nem úgy, mint egyes barátainknak, akiknek a munkaidejük is ezzel a tevékenységgel telik, de azért szép lassan haladunk. Én nem akarom a világot megváltani az elkészült modelljeimmel, egyszerűen csak a saját magam szórakoztatására készítem őket. Nálam sem alapfeltétel, hogy majd egy versenyről kupával térjek haza! Ha majd sikerül, annak nagyon fogok örülni, de ellenkező esetben sem fogok beugrani a Lajosmizsei-gyors alá. Ez ugyan olyan, mint a motorozás! A Te géped gyorsabb, mint az enyém, de az enyém meg gyorsabb, mint másoké, tehát ebből nem fogok lelkiporoblémát okozni magamnak.
Igazság szerint nekem azzal is tele van a "hócipőm", hogy:
- Azt a gépet én építem meg!
- Nem! Azt én építem meg!
- De akkor is én építem meg! Te válassz magadnak másikat!
Ezt gyerekesnek és bosszantónak tartom. Ez az igazi Ovis Valóvilág:
- Az én apukám akkor is messzebre pisil, mint a tiéd!
Ennyi erővel, Neked minden kék Trabantost lekellene szurkálnod az országban! Igazam van, vagy igazam van?!
Ezért is találtam ki annak idelyén a "Démon Vandál"-versenyt. Mindenki azonos feltételekkel, a saját ügyességének köszönhetően érhet el eredményeket, - amiket igaz, hogy majd nem jegyeznek a nemzetközi, sőt még csak az országos berkekben sem, - de aki ott lesz, az remélhetőleg egy jó, "bulizós", haverkodós napot tudhat a magáénak.
Amúgy meg a tavaszi "téglacipeléshez" sok szerencsét és kitartást kívánok!