Sziasztok!
Úgy vélem ezen az oldalon EZT leírhatom!
Remélem senki nem él majd vissza vele.
Amikor megláttam egy közösségi oldalon ezeket a képeket,ráadásul ebben a sorrendben amiben majd nektek is megmutatom,én is szomorkás lettem!!!

Senki ne értse félre,ez a győzelem a fél Texaco-ban és a második helyem a nosztalgiában hihetetlen örömmel tölt el !! De tudom,hogy az élethez és a versenyzéshez,meg még sok máshoz is hatalmas SZERENCS kell. Nekem most meg volt. Nálamnál sokkal nagyobb tudású barátok csúsztak le a dobogóról. Amikor készültünk az EB-re én a vitorlával repültem a legtöbbet.
A legjobb tudásom szerint építettem ujjá a Cirrust mert szerettem ezt a modellt,bárhogy is látták ezt mások a tavalyi EB-n.
Ha a Cirruss-al "csak" a döntőig eljutottam volna,és semmi más nem sikerül,én akkor is nagyon boldog lettem volna. Küzdöttem is foggal,körömmel,szakadó esőben érte. Az utolsó startokat Berkó Gyuri társaságában,és csendesen áztató esőben dobáltuk egymástól néhány méterre. Gyuri a maga 100% ával három totált dobott!! Magamban átkereszteltem a Csórit, Tengeralattjárónak, mert az eső ben olyan jól repült!

Az én utolsó startom már a damilon műrepüléssel kezdődött!
Kettőnk között egy Olasz versenyző "csodálatos legyező manővereket mutatott be".Próbáltam letükrözni a mutatványát,na nem azért mert tetszett,hanem mert féltem az ütközéstől!

Sikerült,balra,előttem leakasztott(de tőlem jobbra startolt)!! Túl éltem!! Kicsit alacsonyabbon voltam mint terveztem,de legalább egyben!
Megdöbbentem,amikor a Cirrus is emeléseket fogott,pedig akkor már "nagyon jól esett". Gondoltam,ez a tengeralattjáró üzemmód valahogyan javítja a modell teljesítményét,netán csökkenti az ellenállását. Próbáltam koncentrálni a feladatra! Mikor már túl voltam a harmadik percen és a modell vagy 150 m magasan egy laza emelésben volt,kezdtem bizakodni,
talán meglehet a harmadik totálom és a vágyam teljesülhet!!!
De neeem!!! Ekkor egy CSÚNYA,kicsi, kék orrú repülő alám lőtt!
Vadul kereste azt a pici emelést amiben én úszkáltam,körberepült,jobbról,balról,alulról támadott! Annyira beparáztam egy esetleges ütközés miatt(kb másfél percem lehetett a totálig),hogy hagytam a gépet kicsúszni jobbra a műrepülő pacsaságtól. Ez lett a vesztem,mert már nem tudtam visszajutni a tuti helyre. A kék orrú Pacsamadár is semmi perc alatt a vizes fűben volt,de én is! Picivel több mint fél perc kellett volna a tutihoz,de nem volt!
Íme a Pacsamadár!

De a java csak most jön!

Két csodálatos fotó az akárhanyadik startokról,mert gondolom nem a fotósnak pózoltak!
Figyelmesebb szemlélődők talán azt is észreveszik,hogy a modell a 170 m-es jelzés mögött látható,persze,biztos nem onnan engedték el,mert bizonyára tudták a szabályt!!! De ez csak az én elméletem,mert engem kergetett ki egy totált érő helyről.
Persze ami a döntőben történt arról biztos senki nem akar beszélni,vagy de????
Folyt,köv???