Lehet, hogy a tapasztalatom sok, csak a tudasom keves
Az ISAF-nal a taviranyitos hajokra az E melleklet vonatkozik, ott leirja, hogy a 2 hajohosszbol 4 lesz, a bunteto egy fordulo stb, mindezek szerves reszei az ISAF vitorlas versenyszabalyainak, ezert nem emlitettem kulon.
A Naviga elfogadja az ISAF utjogszabalyokat.
Az egyetlen kulonbseg a bojaerintes, a tobbi, pl tereloboja a startnal ebbol fakad.
Mindig csodalkoztam a kepeken latott ISAF IOM versenyek startjan milyen szepen felsorakoznak a startvonalra a hajok, nem mindenki gyurodik az egyik bojanal. A startnal levo tereloboja ezt a gyurodast hivatott csokkenteni, nem mindig sikeresen. Ugye ha szabad erinteni a bojat, akkor egy hajo ha csak kozel van a bojahoz, akkor ezt sokan ugy ertelmezik, hogy oda meg o is befer a bojat surolva. Ugyanigy a palya tobbi reszen.
Meg nagyon erzodik, hogy a birok nem nagyhajos birok.
Csak egy pelda, most a horvath bajnoksagon (az egyetlen IOM verseny amin eddig resztvettem) start elott kb 5 mp-el amikor elkezdtem behuzni az addig lobogo vitorlat a hajo ugye megdolt es hozzaertem (alig) a szelalatti hajohoz. Rogton megkaptam a buntetot. Igy termeszetes, hogy szethuzodik a mezony, senk sem szivesen kockaztatja a buntetot.
Naviga versenyen szinte 100%, hogy semmi kovetkezmenye nem lett volna, sot, ha osszeakadunk start elott, altalaban halasztjak a startot.
Lehetne ezt ragozni sokat, ha valaszthatok, inkabb mennek IOM-ben.
Szerintem vedd fel minel hamarabb a kapcsolatot Beloval "pbeliczay@sailing.hu", o sem epit, inkabb vasarol, es jelenleg IOM szimpatizans embereket keres.
En szeretek epiteni, de csak magat a hajotestet. Uszonyt, arbocot, vitorlat inkabb vasarolok en is.