Ez a hajóépítés teljesen kiborít

Nem merek hozzányúlni, míg nem látom a következő képet a tennivalóról.. még nem jártam így.. rengeteg repülőt építettem, és ha nem is volt hozzá leírás, akkor is tudtam mit hova, hogyan.. de most tök tanácstalan vagyok a következő lépéssel kapcsolatban.
Nem tudom, hogy az árbócot mi tartja a helyén (láttam képeket ilyen megoldásokról), mert én pl. egy olyat találtam ki, hogy egy lemezcsík (mondjuk 2mm-es) sok lyukkal, elején-végén lecsavarozom a fedélzethez (csak nem tudom hová is tegyem pontosan), és ebbe állítom bele egy tüskével az árbócot, de lehet hogy menetes kéne hogy legyen?
Meg hogy ok, hogy oldalt, meg hátul vannak kötelek amik az árbócot helyén tartják, de elől?? Ha elöl nincs lekötve, hátra eldől
Vagy lehet, hogy az orrvitorlán keresztül van elől lekötve?
Ja meg a vitorlakötélzet a fedélzeten hogyan is fusson.. passz.. (és igen, most jön az, hogy van egy klasz fedélzeti kiálló rész, amin át kell majd vezetnem az orrvitorla kötelét.. de még nem tudom hogyan.. lehet-é esetleg körbevinni a hajó szélénél?
A fővitorla, meg orrvitorla kötelét egyszerűen kössem össze, vagy együtt kell bebújniuk a fedélzet alá?
F1..F1..F1.. (ahogy egy informatikus segítségért kiált

)