SRY,
Akkor ezek szerint, ha holnap végzel, akkor nyilván alszol egyet, de innen úgy tűnik, hogy szerdán meg csütörtökön unatkozni fogsz

Valamelyik nap lehetne tekerni egyet a tavon! (most majd figyelek, és megyek is, ha lesz időd)
Ha majd megyünk, megnézed nekem, hogy miért nem tudok szélbe tattot váltani? Tehát csak széltől elfordulva szinte teljes kört kellett mindig tennem hétvégén is, és ez azért elég sok hátrányt okozott. Néztem, hogy a kormány fordul eleget, és néha néha sikerült annyi sebességet gyűjteni, hogy átbillenjen, de gyakran belefordultam a szélbe, és megtorpant a hajó, és nem fordult ahhoz eleget, hogy váltani tudjak.
más
Neked a foknál milyen megoldás van most az elforduláshoz?
Nekem a horgászforgó, és nagyon nem forog

még Tokizoli mondta városligeti tavon, hogy jó a forgó, de egy idő után nem fog forogni.. így is lett, nem akar fordulni csak nagyon erős szélben, pedig még súly is van elől. Jó lehet, ha csak simán ott is kötél darab lenne?
Térbeli vitorla szabás: megnéztem a képeket, ezek szerint több darabból kell összeragasztani, de milyen ragacs tartja meg pl. a ripstop-ot?? Nekem a piros ripstop javító sem akar nagyon ott maradni rajta.
Néztem hétvégén a MM-ok vitorláját, de nem jöttem rá milyen anyagból van, kicsit merevebbnek tűnik, mint a ripstop, olyat lenne jó szerezni.