batali írta:
Az RG65-be még lehet nevezni:
http://rg65-hun8.webnode.hu/nevezes/Lassan-lassan érdekes lehet, hogy 20 fő felett bizonyos változtatások szükségesek lesznek. 20-nál több hajó egyszerre a vízen - kezelhetetlen.
Főleg ha a szervező, ki versenyzik is éppen, nem superzseni is kellő képpen.
El kell meditálni azon, szükséges lehet egy bíró beszerzése!
Személy szerint én
Belo-t kérném fel, persze illedelmesen!
Megtiszteltetés,DE...
Három ok miatt nem vállalom. Egyrészt bár vasárnap kimegyek, de csak rövid időre, mert más elfoglaltságom akad.
Második pedig, ha már egyszer ráérek úgy egy versenyre elmenni, hogy nem bíró vagyok vagy rendező, akkor indulni szeretnék. És ahogy az MM versenynaptárat elnézem elég kevés versenyen lesz erre lehetőségem.
A harmadik ami miatt nem vállalom el, az a Bajnokságon történt ki számít nevezettnek és ki nem számít annak polémia elintézése a részedről.
Hogy értd. Nem a Zsolt személye ellen van kifogásom, hanem ez a "megkérdeztem a szakértőt" duma velem szembe volt kissé sértő. Nem gondolom, hogy én vagyok a versenyrendezők legtökéletesebbje, de azért van elképzelésem, hogyan és milyen szabályok szerint kell lebonyolítani egy ilyen versenyt. És ha már elfogadtátok, hogy én rendezem akkor azt is fogadd el, hogy tudom hogyan rendezem. Erre utaltam pár napja. Akkor rájöttem, hogy erre nincs szükségem.
Szóval szerintem ez már megy nélkülem is. Hisz van szakértő is.