SRY MODELLEZŐ FÓRUMA

Modellezés, technika, történelem
Pontos idő: 2025 aug. 02. - 17:20

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 200 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 06. - 20:41 

riplak írta:
Mikor? Komplikáció mentes a szülés? A "röntgen" szerint nem semmi kis szülemény lesz! :shock:

Van benne egy két újdonság. Szóval nem biztos, hogy nem lesz komplikáció, de igyekszünk.... Hogy mikor? Remélem mire Neked is megjön a hajód...

Vissza a tetejére
Hozzászólás az előzmény idézésével  
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 06. - 21:59 

Olyan sok idő? Talán csak olykor-olykor tudtok foglalkozni evvel a projektel? ...vagy mi az ami viszi az időt?

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 07. - 16:18 

riplak írta:
Olyan sok idő? Talán csak olykor-olykor tudtok foglalkozni evvel a projektel? ...vagy mi az ami viszi az időt?

Van más is bőven :-)

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 10. - 8:25 

Szép hajó lesz. Nagyon hasonlít az én Kimiko-m ra. Ebből is látszik, hogy a tervezési észjárás együtt fejlődik. Az enyémnek egy kicsit magasabb az oldala, elliptikus a kormánya és keskenyített a kílszárny alja - de nagyjából ennyi a különbség.
Ha majd elkészül a festés, teszek fel fotókat: addig szegény kissé kevéssé mutatós.

Riplak-nak:
Zsolt, ha megkérhetlek és nem indiszkrét, írd már meg, hogy miért fontos neked a 609 (69)-es szám! A Kalózos honlapon megy egy topic a vitorlaszámok történetéről, és szívesen megírnám, ha lehet. (Akár azt is szívesen venném, ha te írnád meg és tennéd fel.)

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11. - 19:14 

Ősminták kivágva:

Kép
Kép

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11. - 20:24 

Hát.... Belo!

Én nem értek hozzá... de nagyon nem semmi amit csináltok! Elkiabálni nem akarom, de GRATULÁLOK hozzá!

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12. - 21:32 

Hogy ki az az ökör, aki kitalálta, hogy Sencen lpont ott legyen a VB azt nem tudom, de hogy a terület majdnem, hogy alkalmatlan a versenyzésre az is biztos.

Az uralkodó szélirányban tuniilik van egy sziget, amin keresztül érdekesen fúj át a szél. Már tavaly sem tetszett a hely, pedig akkor nem a széllel volt bajom. Minden esetre sok-sok idegnyugtatóval kell elmenni a VB-re.

Ma volt a Platzerov Memorial E verseny, ami elég vérszegényre sikeredett. Hat osztrák, egy cseh, egy szlovák és jómagam azaz egy magyar részvételével.

Feltett szándékom volt, hogy most visszavágok a lelleiért a Manfrednak. A szélnek viszont a nem fújás volt a feltett szándéka. Így TS2-öm lévén egy picit megnehezítette a dolgomat. Az eredményt látva úgy tünhet, hogy nagyon nem sikerült a feladat, pedig nem sokon múlt. A kinlódva kierőszakolt öt!!! futamból kettőben sikerült a befutó szakaszban hinarat akasztanom és helyeket vesztenem. Így sajnos nem lett túl szoros és az öreg Wolfinger is megvert. Bár nagyon szépen vitorlázott és két futamot is tudott nyerni. A legnagyobb flautésakat. Manfréd is nyert kettőt én egyet.

Szerintem borzasztó hely Szenc !!!!

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 13. - 13:38 

Idézet:
Hogy ki az ..., aki kitalálta, hogy Sencen pont ott legyen a VB

Hat szerintem Martin... :twisted:

Idézet:
Szerintem borzasztó hely Szenc !!!!

Hat ezert nem lelkesedek a VB-ert.
Hanem az, hogy Manfred itt is nyerni tudott, az azert jelent valamit, valamit amit jo volna megtanuljunk tole, csak nem tudom hol kezdjem :oops: (mondjuk vizen....) A szel neki is pont olyan szarul fujhatott.

Apropo, a Discoval volt?

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 13. - 21:22 

Beló!

A mai helyzetjelentés hol marad? kíváncsiak vagyunk mi történt ma, és majd holnap, meg holnapután is... Bár az persze nem ebbe a nickbe való, de akkor csináljunk egy Versenyzés címűt is...

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 13. - 23:31 

riplak,

Ma nem voltam, meg holnap, holnapután sem leszek. IOM fan vagyok vagy mi a a fene ?
Azt tudom, hogy a Forrai Csabi 3. lett 10-esbe és heten indultak.

Gyula,

Kissé gyorsabb lett a hajója, mint Lellén volt. De nem azért nyert, mert annyira fasza volt, hanem azért, mert kétszer csináltam második hely helyett az utolsó rövid befutószakaszon megfogott hínár miatt ötödiket.Pesrze nyilván még ő a jobb, de közeledünk, nagyon közeledünk :-) Beállítottam a vitorláimat úgy, ahogy a Bantocktól láttam Dubrovnikba az igazán gyenge szélre és a TS2 egy-egy kivétellel úgy fickándozott, mint egy flautés menő hajó. Rijekában kellett volna már vele így mennem :-(

Jönni akar Dubrovnikba :-) Okos fiú ez, hogy lássa elöbb -utóbb ilyen felkészüléssel elverjük.

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 13. - 23:47 

Akartam mondani, hogy Karl Smith mi elnökünk volt a bíró. Háááát értem már miért olyan a Naviga mint amilyen.

11 db bóját sikerült a vizen tartani, de rendes pálya az csak nehezen jött össze. Mennyivel egyszerübb a három bója egy motoros verzi ó :-)

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 14. - 12:50 

Kedves IOM Fan!

Remélem, azért nem hanyagolod el az M-et sem... A verseny amúgy nyitott helyen van? Holnap kimegyek megnézem az utolsó napot.

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 14. - 18:23 

riplak írta:
Kedves IOM Fan!

Remélem, azért nem hanyagolod el az M-et sem... A verseny amúgy nyitott helyen van? Holnap kimegyek megnézem az utolsó napot.

Majd Pichlingersee-n megyek vele elöször, de ha lennének két napos E/IOM versenyek, akkor nem is foglalkoznék vele :-( Nem lehet egyszerre két lovat megűlni és rendesen felkészülni... :(

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 23. - 8:44 

Szia Beló!

Majd elfelejtettem.... Neked milyen kristályaid vannak? Most akarom kiegészíteni az egy párból álló készletemet, de úgy, hogy mindjárt kikerüljem a Te készletedet... Más is használ 35 MHz-et itthon? Ha igen nem tudod, az övéké mik?

Köszi Zsolt

Vissza a tetejére
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 23. - 16:37 

riplak írta:
Szia Beló!

Majd elfelejtettem.... Neked milyen kristályaid vannak? Most akarom kiegészíteni az egy párból álló készletemet, de úgy, hogy mindjárt kikerüljem a Te készletedet... Más is használ 35 MHz-et itthon? Ha igen nem tudod, az övéké mik?

Köszi Zsolt

Nem tudom, hogy másnak van-e. Én szintézereset használok, szóval ha nem akarom nem tudsz kikerülni :-) elsősorban a 61, 63, 67, 70-es csatornát használom...

Vissza a tetejére
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 200 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra