Sziasztok!
Nagyon örülök és köszönöm, hogy a segítségemre siettek a fórum nagyjai.
T.Sry!
Ez a siklócsónak test név jól hangzik, de sajnos nem tudom milyen az.
Ha esetleg kaphatnék valamilyen választási lehetőséget biztos könnyebb lenne a választás.
T. Manópapa!
Azt hiszem, hogy egy balsa építésű hajó elkészítésével elboldogulok. (persze csak ha nem túl bonyolultak az alkatrészek)
Nem szeretnék száguldozni az „építménnyel”, csak hobbi célra használnám.
Tudom, hogy versenyhajó az eco, egy verseny után egyik ismerősöm nyomta a kezembe a rádiót, hogy: „próbáld már ki hátha te is megőrülsz”.
Talán sikerült egy kicsit „megőrítenie” de azért annyira nem, hogy nekiálljak versenyezni.
T. rgform!
Azt hiszem ez a skorpió hasonló méretekkel jó alternatíva lehet, de a felépítményen egy cseppet azért jó lenne változtatni, hogy ne csak mennyen hanem szép is legyen. Hogy szép szavakkal éljek olyan scale-s legyen.
Most jöttem rá, hogy arról nem is írtam, hogy körülbelül milyen elképzelésem van.
Hát nagyjából vázolva az a méret mint a skorpió, és kb az a sebesség vagy esetleg egy cseppet nagyobb

az tökéletes lenne. A felépítményt olyan yachtosra tudnám elképzelni.
A lényeg, hogy szerszámom az sajnos nem sok van, ezért csak annyira szeretném élethűre építeni amennyire egy-két barkácsgép segítségével megoldható (k.b. mint a tolóhajó).
Köszönettel: hajoguri