Köszönöm szépen a dicsérő szavakat !
Nem bírtam ki, hogy ne vegyek másik, nagyobb, jobb csavart
ezért suli után elmentem a Syl-ka modellboltba és vettem egy 45mm átmérőjű ugyan olyan csavart mist ami eddig fenn volt (ami fenn volt az 35mm-es) ez után beszélgettem még Jánossal és jött az ötlet, hogy mi lenne ha fel tennék egy sebességi hajócsavart?!
Hosszas keresgélés után találtunk egy 40mmes 2ágú csavart ami megfelelt a célra mivel 450Ft-be került ezt is elhoztam ...
Hazajöttem táskámat gyorsan ledobtam kivetem az akkumulátorokat a töltőből ... keresgéltem hogy na és most miben viszem ki a hajót ?
Biciklin hajót szállítani nem egyszerű dolog
Végül egy sport táska mellet döntöttem kibéleltem nehogy baja essen a hajónak és irány a kis patakocska ... 10perc alatt ki is értem. a patak kereken 5km-re van a házunktól
Előkaptam a hajót először a 45-s csavart tettem fel már azzal is brutálisan ment játszottam vele kb 10percet aztán feltettem a sebességi csavart...
Alig akartam elhinni hogy ez az én hajóm és ez a kis motor ennyit tud.
A hajó padló gázzal teljesen ki emeli az orrát a vízből
Szóval nagyon-nagyon gyors
Tudom, hogy ez nem sebességi hajó de én még GYEREK VAGYOK és szeretem a sebességet
Természetesen nem azért tettem rá ezt a csavart hogy egyfolytában padló gázon használjam, hanem csak azért hogy tudjon gyorsan is menni ha kell
Lehet leszavazni, de gyors hajóval is lehet lassan menni szerintem

Videót majd teszek fel ha sikerül csinálni
Remélem nem vagy illúzió romboló hatással rátok azzal hogy elvetemült módon sebességi csavart tettem a hajómra