Szia Tomi!
Sokat kérdezel, de ez az elején természetes. Nincs is ezzel gond.
Egy olyan hajót megépíteni, aminek nem látod az építését - tkp. Neked kell kitalálnod, hol-mi-hogyan lesz - sokkal nehezebb, mint egy olyan, aminek látod a menetét. Te most a nehezebb úton jársz.
A Springer Class/Walrus egy _nagyon_ jó induló hajó. Sok olyan trükköt, fogást megmutat a topikja, amire most még nem is gondolsz. Ha azt elolvasod az elejétől a végéig, nagyon sok olyan kérdésre is megkapod a választ, amit itt kérdezel. Sokan annak a hajónak köszönhetően vagyunk itt.
Szervók - ahogy én tudom. Méret szerint vannak. Micro, mini, midi/small, normál, meg valami mamutot is láttam valahol. Általában minél kisebb a szervó, annál gyengébb. (Általában, de nem mindig.) Az analóg/digitális különbséget nem tudom. Vagy vezérlés, vagy mozgás. Szerintem fölösleges a digitális... Műanyag/fém fogaskerék. A műanyag fogaskerék jobban kopok - nagy erők hatására. Mi lehet ilyen? Nagyobb sebességű hajóknál a kormányra jókora erők hathatnak. Ott talán jobb a fém.
Nekem a Narválban a legegyszerűbb - legolcsóbb - szervó van. Elég is bele

Hajrá, csak odafigyelve! Itt nagy tapasztalattal rendelkező kollegák vannak, segítenek, de Te is nézz utána a dolgoknak

Más. Ez a topik pörög, és ma próbáltam valamit, ami kicsit ööö zavarba hozott.
Próbáltam egy meghajtást _réz_ tengellyel. Saját tönkcső - Walrus minta - és nagyon nem ment. Nagyon megfogta a motort. Ennyire nem OK a rézből készített tengely? (Késő van az acélt most nem akarom vágni ...)
Üdv!
g.