Hype 1100
A szomszéd forumon annyijot,dicsérot olvastam erol a géprol,hogy még csak a Cinege szabadonvitorlazorol
hallottam ennyit.Kivancsisagbol megépitettem 6mm-es Depronbol,hiszen az ossz anyagmennyiség nemkerult
tobbe 7-8 $-nal,mivel a vezérlés a kioregedett gépekbol van.Altalaban a berepulést a dekor elott végzem,
mert igy nemdolgozok hiaba. !100mm fesztavszarnyfelulet 30,8dm²-180w -os motor-9gr-os szervok-
30A-es ESC.-.osszsuly410gr-légcsavar 10/3,8 Merevités a szarny carbonjan kivul, Kevlar halaszzsinorral van.
Van futomu rajta,de az elso start kézbol tortént.Kis gaz, mig éreztem,hogy a gép menni akar,és kis lokéssel
elengedtem.Nemhittem a szememnek,a gép feltuno lassusaggal,az orat kicsit feltartva stabilan repult.
A repulése annyira meglepett,hogy csak egy kor utan tértem magamhoz.Kicsi huzva a magassagin,majd
kevéske gaz és a gép mar fuggeszkedett.Ugyfordul jobra balra logatva ahogy akarod.Gyonyoru vezetett
orsot lehet csinalni vele,vagy sebességben gyors orsokat.Szépen lehet késben is repulni vele.
Még volt vagy egypar 3D habmodelem,de ilyen kezes még egysem. A multév nyaran
nagyon sokszor volt szolgalatban, mas gépek mellett.Barkinek javasolni tudom aki kiszeretné probalni
a repulés ezen formajat is.A rajza megtalalhato a
http://forum.rcmodell.hu/index.php Hype 1000 topikban.
A rajzhoz képest nallam a szarnyfelulet kissé nagyobb.
Udv.ahajt

Uploaded with
ImageShack.us