Dragon írta:
Sziasztok!
Összeállt az elektronika. Megvan minden a géphez. Azt szeretném kérdezni, hogy ki hogyan szokta rögzíteni az elektromos holmikat a gépében? Gondoltam tépőzárra, de van-e olyan kétoldalú ragasztó ami a habhoz vagy a fóliázáshoz megfelelően rögzíti a tépőzárat? A segítségeteket előre is köszönöm!
A beépített konfig:
motor: RCTimer, BC-3530/10, 1400kV
légcsavar: Graupner CamProp 10"x4"
szabi: Mystery Pentium 60A, külön U-BEC-el (5V, 3A)
vevő: Spektrum AR6200
szervók: Towerpro 9g (1 magassági, 1 oldalkormány, csűrő nincs)
akku: Transmetic 2200mAh 11.1V 35C Li-Po
Szia Dragon,
Vevőt, akksit öntapadós tépőzárral szoktam rögzíteni. A habhoz is jól ragad.
Mivel az akksi nehéz, ahhoz a törzshöz jól ragadó tépőzár kell. Vagy pedig tépőzár + gumi vagy egyéb rögzítés.
Olvastam, hogy ez lesz az első repcsid, és hogy teljesen egyedül akarsz megtanulni modellrepcsit vezetni.
NE TEDD!
Vagy ha tényleg senki sincs ki segítsen, akkor ne ezzel a géppel kezdj hozzá. Hidd el, a valóság nagyon más mint egy szimulátor és ezt a repülőt 5 másodperc alatt nullára lehet amortizálni. Rossz esetben csak az adód marad meg a kezedben, hacsak azt is földhöz nem vágod mérgedben.
Szerezz egy FIK-80-at, amit RC-re átalakítva gumicsúzlizhatsz, aztán ha már megy a leszállás építs egy First Stage-et amin a 3. (gáz) csatorna kezelését is el tudod sajátítani. Mindkét gépről olvashatsz itt a Fórumon a saját fejezetükben. Utána jöhetne ez a gép, de akkor már tennék rá csűrőt.
Szóval gondold meg szerintem a dolgot.
Üdv: B.