Üdvözlet!
Eladó lenne a címben említett rádió. Igazából fogalmam sincs, hogy mennyit érhet. A neten sem találtam sok infót róla. Ami a lényeg, hogy iszonyat a tudása, még fordulatszám mérő is van az oldalán...Van hozzá magyar nyelvű leírás a repülős részhez, igaz gépelt de jól használható+ plusz megvan a német nyelvű teljes leírása. Van hozzá 3 vevő. 2 dual-os 8 csatis, amiből az egyik javítva van, a másik hibátlan. A PCM-es vevó, szerintem a gyári vevője, sajnos leharcolt állapotban. De ki lett próbálva és az is működik, kristályom viszont nincs már hozzá. Maga a rádió szép állapotban van, annyi aprósága van, hogy a modulon az egyik rögzítő pöcök letört. Sajnos nekem nem jöttek be a nyakba akasztós távok. Sokáig gondolkodtam, hogy megváljak-e tőle, mert amúgy meg nagyon tetszik. De a kell a pénz, meg helyem sincs ahol biztonságosan tudom tárolni.
HA van valakinek valami elképzelése esetleg valami ésszerű ajánlata, az ne kíméljen.
Érdeklődni lehet: Itt, Privát, szilardka78 kukac gmail.com, vagy 06305922470-es számon.
És a képek:

Sérülés

sérülés

Üdvüzlettel Szilárdka!