Üdv Mindenkinek
Tegnap Mihállyal (Berger) elég alaposan kibeszéltük, hogy mi is legyen a következő projekt.
Az Ő ötlete az volt, hogy kezdjük el a GDANSK megépítését, mert az fulscale, és elég sokáig tartana az építése, a rajzkészlete pedig nagyon részletes.
Az ötlet, tetszett nekem is, de gondolkozás tárgyává tettem.
A döntésem végülis a PAOLO M mellett szól, két okból.
1, Még nem tartom időszerűnek egy fulscale hajó építését, mert bár lenne néhány eléggé felkészült ember aki megbirkózna a feladattal, de gondoljunk a többiekre is, akiknek még esetleg gyakorolnia kell.
Egyszóval, tartsunk be egy folyamatosságot.
2, Szilárdka nagyon szépen megcsinálta PAOLO rajzait, több méretben is, amit kár lenne kihagyni. Becsüljük meg a munkáját azzal, hogy meg is építjük.
Én azt javaslom, hogy építsük a Paolot következő hajónak, és mivel a rajzkészlete fele annyira sem részletes mint Gdanské, egészítsük ki a felszerelési tárgyait annak a rajzkészletével.
Mivel mindkét hajó kikötői vontató, ráadásul jellegzetesen egyforma a felszereltsége, nem okoz problémát az adoptálás.
Ami még fontos, az az, hogy a GDANSK rajzkészlete akkora, hogy nem tudom tovább küldeni egyelőre email, mert nincs olyan forma, amit elfogadnak a levelezési csatornák.
Szilárdkának is CD-n küldtem el, Berger pedig nálam mentette le a gépről.
Ha túl leszek a Gyereknapi rendezvényen, és utána a Korzó beindításán, akkor majd szétbontom A 4 méretűre a rajzokat, de úgy lesz vagy 70, 80 oldal.
Üdv Manópapa