Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: widra
Date: 2007-11-16 11:55
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
Kezd a lap formát ölteni, így a kezdőlap már a régi megszokott, és most újra elérhető a magyar és az angol része is az oldalnak, utóbbi, még a régi designnal, de amint végeztünk az új oldal fejlesztésével, mindent átpakolunk ide, Kanyhalos egy kicsivel korábban szólt, hogy a forumon miért van az, hogy
Code:
"This topic is private, only moderators and the starter of the topic can read and reply here. "


Ez csak azért van, mert valahol valamilyen tag-et benne hagytunk a kódban , de már dolgozunk a javításán, az elkövetkező időkben lehetnek és lesznek furcsa dolgok az oldalon, ez azért lesz, mert nem tudunk mindent kipróbálni az "otthoni" gépen, így a serverre kell felpakolni a cuccost tesztelésre, megértéseteket köszönjük.
Valamint a Forumot bárki olvashatja, de csak regelt felhasználók írhatnak bele, bocs srácok, de nem szeretnénk, ha minden szemetet belepakolnának, egy egységes oldal FAQ-t is most dolgozunk ki, amiben benne lesz majd minden Csernobil-al a Játékkal az oldallal és a Forummal kapcsolatban, a forumban van egy topic, oda várjuk az ötleteket, ja és email csere mától lehetséges a profilban, mától kezdve 1 héten át!
 
  Comments: (0)   Ratings: