Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: widra
Date: 2007-12-12 12:31
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
Nos itt az első havi 5 kérdésre a válasz is. Most nem fordítom le, mivel a viszgaidőszak miatt kevés az időm, de nagy vonalakban a következő a lényeg(hétvégére elkészül a fordítás):

Az SDK kapcsán tervezték a dolgot, de mivel most az egész csapat a clearsky-on dolgozik erre most nincs lehetőségük, mert ami van az túl komplikált lenne használni, talán majd a közeljövőben, egyszer

Lesz a játékban online mod? Ezt nem nagyon értették maguk a fejlesztők sem, de ha a co-op-ra értette a kérdésfeltevő, akkor a válaszunk nem, mivel az A-life rendszer miatt nehéz lenne a szinkronizáció a játékosok között, mert minden gépen más és más az A-life "viselkedése"

DX8 Dx9 Dx10 támogatása lesz a játékban azért , hogy a gyengébb renszeren is tudjanak majd játszani.

1.5-ös X-ray en alapul majd nagyon sokat javítottak rajta a teljesítmény és a látványra egyarátn értem ezt. Maga a Dx10 fejlesztése full erővel halad.
A SoC nem lesz átpakolva az újjabb engine-re, mivel az már egy kész gém azzal nem akarnak már foglalkozni, csak javítások (patch-ek) lesznek elérhetőek hozzá.

A rendszerkonfig emelkedni fog a volimetric lighting miatt, de mivel rugalmas a konfigolás, így mint már írtam lassabb gépen is futni fog a játék.

A játékos fog olyan karakterekkel találkozni, akiket ismer...

Röviden ennyi...
 
  Comments: (0)   Ratings: