Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: widra
Date: 2007-12-18 23:53
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
Olvastam ma a forumon, hogy kijött a patch 1.0006, ez részben igaz, de addig nem akartam foglalkozni a témával, míg ki nem adják a teljes javítást, mivel ez csak egy nyilt beta változat!

Szóval a GSC Game World elindított az 1.0006 patch nyílt tesztelését, ezzel is segítve a mulitplayer játékosokat. Ha van valakinek kedve akkor játszon a stalker-unikom.net serverén, majd minden hibát, melyet észlel, küldje el a support@gsc-game.kiev.ua mail címre az alábbi megnevezéssel: Beta-test patch 1.0006

Ezenfelül a stalker-portal.ru-s srácok kicsit renováltak a FAQ részen , így ha van valakinek kedve meg elég Orosz tudása nyugodtan olvasgathat arrafelé

Ami az oldalt illeti, egy fúzió során a stalker.hardwired.hu és a stalkerfansite.extra.hu közösen terelgeti tovább a magyar community-t, így az oldal fogja betölteni a portál szerepet, melyhez kapcsolódik egy Forum is, mely összegyűjti a magyar stalker oldalakat, ez nem más, mint az UHSF ,jaj majdnem elfelejtettem, mivel az oldalon munkálatok folynak ez okból, néhol gondok lehetnek, az IE megjelenítést javítottuk, bár van még vele gond, de most már nem csúszik szét a lap Intern Explorer böngészőben sem.

Jó olvasgatást és játékot kíván a Staff!
 
  Comments: (0)   Ratings: