Nincs kép megadva!
Author:
Submitted by: widra
Date: 2010-06-22 21:24
  • What's Templatica anyway?

    Templatica is a membership based template club where you get full access to all templates in the css template gallery for a single and very affordable annual fee of $24!
    Yup, that's right! All of this plus all of the templates released within one year from the day you join. No extra cost, no hidden fees!
    You also have a possibility of purchasing a single template for as low as $5.

- +
Sokszor volt, hogy nem láttuk a dolgok végét, vagy nem úgy haladtunk a munkákkal ahogyan akartuk , ennek mindig valami félkész eredménye lett. Sajnos a 2009 év sem úgy sikeredett az oldal számára ahogyan azt terveztük.
Egy kecsegtető partnerkapcsolatot alakítottunk ki a wwg-vel, ami azóta megszűnt. Nagyjából minden gondunk ide vezethető vissza. Bár a srácok a wwg-nél rendesek voltak, sajnos nekik sem ment úgy a szekér ahogyan azt akarták. Sok-sok leállás, javascript spamek. Bárhogy próbáltuk ezeket megfékezni, nem sikerült, így is romlott az oldal megbízhatósága. Mára már tudjuk, hogy nem rajtunk múlott az egész, a server volt rosszul konfigolva.

Eztán próbáltunk visszatérni egyéb helyeken is, mint a tárhelyem.net. Sajnos ez sem alakul a lejobban, megbízhatóság szempontjából kudarcot vallottak, vele oldalunk is részben, mert továbbra sem volt elérhető. Így visszagondolva az extra.hu volt a legjobb ingyenes hosting abban az időben.

És hogy mi is lesz ezután?! Sokat gondolkodtunk ezen és arra jutottunk, hogy nem hagyjuk a magyar közösséget annyiban. Sajnos a stalker napjainkban annyira már nem felkapott, így a látogatók száma is megcsappant. Ezért az a döntés született, hogy minden megmarad, elérhető lesz az összes eddigi tartalom, de nem lesznek újak kirakva.
Amikor bejelentik a következő rész, akkor a teljes odal megújul és visszatérünk!

Addig is minden jót mindenkinek, és köszönjük a sok-sok látogatást az oldalon!

ps. egyedül a stalkerfansite.atw.hu domain az oldal hivatalos elérhetősége! Minden más domain nem a mi oldalunkhoz tartozik

Stalkerfansite
 
  Comments: (1)   Ratings:
1.   Posted by marcello   2010-06-23 16:16  

np np :P viszont ezekkel a hírdetésekkel kéne valamit kezdeni .