|
Megálló Csoport Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
egy senki
|
Elküldve: Vas. Dec. 09, 2007 10:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Bocsika kissé elhavazódtam a melóhelyen...
Az elmúlt néhány hétben rengeteget agyaltam gyakorlatilag mindenen, minden gondolattal eljátszottam...
Többek közt a kiadós betépés gondolatával is eljátszotttam, próbáltam végig gondolni, hogy mi lesz utánna, mi lesz a hogyan tovább, őszintén nem tetszett amit láttam a lelki szemeimmel, egy kicsit megijedtem, így könyebb tartani magam
Én is szoktam álmodni attól, hogy újra cuccozok, sőt elég érdekes, persze lehet, hogy csak én kombinálom túl, de mostanság már csak a "betépős" rész jön elő a kínlódás a lelkiismeret furdalós rész lemarad, mintha ígyy akarná még nehezebbé tenni a dolgom, de mondom ez már lehet az én túlkombinálásom...
Most gőzerővel melózom, többet, mint általában az egy kicsit segít, meg sikerélményt ad, egyenlőre, azt meglátjuk a hogyan továbbot, bár mostanság a melóhelyen is forró a talaj
egyrészt karácsonyi őrület van, másrészt van egy kolléga, aki igen ritkán de cuccozik, de egyre sűrűbben gyógyszerezik, ő még nem látja, hogy baj van, nagy baj, de már nagyon erőssen villog a vészjelző nála, és ez is rossz, több okból 1.) jó barátok lennénk asszem. 2.) és hát nehéz bevallani, de néha irigylem....
Nembaj lesz ez még így sem..... marad a meló és a minden percem kitöltése, amibe most nincs hiba rengeteg melóm van
Egyébként az éléményekkel és az anyagozzással kapcsolatban szerintem maximálisan igazad van, tehát márcsak azért is tiszta maradok, tiszták maradunk
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Hétf. Dec. 10, 2007 12:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Orulok, hogy elokerultel. Annak meg meg jobban, hogy tiszta vagy, es szavaidbol ugy latom, tenyleg nem akarsz ujra cucchoz nyulni. Atmenetileg szerintem sokat segit, ha kitoltod minden percedet. En is ezt teszem, es sokkal jobb, mintha anyagoznank, de egyszer valamikor jo lenne csak azert csinalni valamit, mert az a valami jo. Ugy ertem: nem teljestimeny-hajszolas, nem kipipalando kotelesseg es megcsak nem is "idokitolto", hanem valami, ami onmagaban jo, kikapcsol, oromet okoz (es nem egeszsegtelen ). Vajon letezik ilyen??
Most amugy eleg jo hetvegem volt, mert valamelyest sikerult haladnom a dolgaimmal. A tanulasban is jutottam valamire, a gitarozasban meg egesz jol fejlodok. Tegnap sikerult kora delutan 40 fokban futni 10 km-t a napon. Azert elegge megviselt, igy ma inkabb este mentem, es olyan jol esett, hogy 3 km-rel meg meg is toldottam a 10-et. A vegen pedig egy afrikai vallast orzo zenekart hallottam jatszani (azt hiszem, umbanda a vallas neve). Odamentem nezni+hallgatni es nagyon erdekes volt. Egeszen foldontuli dolgot adtak elo: mind a zene, mind a tanc abszolut misztikus volt. Az arckifejezesuk pedig mintha total el lettek volna varazsolva. Sok afrikai leszarmazott el itt, akik kozul nehanyan komolyan orzik egykori vallasukat. Szerintem ez a zenekar ilyen tagokbol allt. En a futas okozta joerzessel es ezzel a misztikus zenevel tokre ugy ereztem, mintha be lettem volna allva.
Mostmar vasarnap este van, es sajnos meg ket hetet vegig kell kuzdenem a karacsonyi szunetig. Ha a regi projectemen lennek, ugy ereznem, ez semmi, es bulinak fognam fel ezt az idoszakot, de ezen az uj projecten meg szamtalan erofeszitest kell tenni, tanulni mind allat, ugyfelnek beszamolokat tartani telefonon, stb. De akkor is marcsak 10 munkanap, aztan ket het teljes kikapcsolodas egy messzi allamban.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
egy senki
|
Elküldve: Szer. Dec. 12, 2007 8:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Mib!
Persze hogy előkerülők és szigorúan tisztán!!! csak és kizárólag tisztán. Örülök neki, hogy tudsz haladni a melóval, szerintem az rendesen tudja doppingolni az embert....
Milyen gitáron játszol? A sok gyakorlás segít... tapasztalatból tudom, bár évek óta nem volt gitár a kezemben.... Tök jó volt olvasni a futós, zenekaros részt, annyira szép lehetett mesélsz még? A 40 fokban való futásért meg elismerésem minden tiszteletet megérdemelsz, én biztos meghaltam volna
Nekem is lesz kis pihi, de jellemzően melóval fog eltelni az év hátra lévő része.
Viszont hosszú hosszú idő után tegnap este elmentem sétálni csak úgy.... minden cél nélkül bóklásztam a belvárosban, ami szépen felvan díszítve karira, jó volt feltöltött
Gondolkoztam azon amit az önmagában azért csinálni, mert jó dolgon. Lehet, hogy csak mi (mármint a cuccosok) spirázzuk túl, és gondoljuk bele, lehet -és most magamból indulok ki- meg kéne fordítani a dolgot, csak csinálni kéne valamit és nem belegondolni, hogy azért csinálom, hogy ne cuccozak be... hú most lehet belekavarodtam, de remélem érted mire gondolok.
Kitaláltam, hogy holnap, vagyis csütörtökön este felmegyek a várba (már ott is rég jártam), jaj alig várom már-most hogy belegondoltam, no abba is hagyom, mert mennem kell sajna, vár a meló.
Üdv
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Vas. Dec. 16, 2007 2:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szia senki!
Milyen volt a varban? Legutobbi irasodnak sokkal pozitivabb hangvetele volt mint az elsonek. Remelem, azota csak javult a helyzet. Orulok, hogy eszed agaban sincs anyagozni. Ugye, jol emlekszem, hogy te isb kb. harom eve vagy tiszta? En ma vagyok 3 eves es 3 honapos.
| Idézet: | | Gondolkoztam azon amit az önmagában azért csinálni, mert jó dolgon. Lehet, hogy csak mi (mármint a cuccosok) spirázzuk túl, és gondoljuk bele, lehet -és most magamból indulok ki- meg kéne fordítani a dolgot, csak csinálni kéne valamit és nem belegondolni, hogy azért csinálom, hogy ne cuccozak be... hú most lehet belekavarodtam, de remélem érted mire gondolok. |
Nagyjabol ertelek, bar en amikor valamit csinalok, nem azert szoktam csinalni, hogy ne anyagozzak, hanem altalaban azert, hogy bizonyitsam: igen, en erre is kepes vagyok. Ha jol csinalom a dolgaimat, az sokszor elegedettseggel tolt el, aminek neha kis ideig orulni is tudok, de aztan megint csak azt latom, hogy mennyi mindent csinalhatnek meg jobban is, es amikor ez az erzes kerit a hatalmaba, az sokszor igen kiabrandito tud lenni. Nekem az lenne jo, ha valamit nem azert csinalnek, mert bennem van ez a bizonyitasi kenyszer. Persze sokszor elvezem is a dolgokat: a gitarozas pl. tok jo kezd lenni, szeretem a power jump edzest es most capoeirara is elkezdtem jarni, ami szinten valamilyen szinten elvezet. Sot, neha meg a munkat is elvezem. De valahogy megis mindegyik olyan, hogy marha jol akarom csinalni, es folyton azt nezem, hogy mennyi ido alatt mennyit fejlodtem. (A futasnal kicsit idegesit, hogy egy ideje stagnal a teljesitmenyem, de probalom a kanikulara fogni. )
Hogy milyen gitaron jatszom? Teljesen hagyomanyoson, es meg eleg kezdo vagyok, de mostanaban erzem azt, hogy a gitarozas mar nemcsak kemeny melo, hanem kikapcsolodas is. Szoval ez mar egy fokozat. Mult hetvegen tenyleg nagyon tetszett az az afrikai vallasos tancos zenekar. Ma is lattam oket, de most csak kis csapatban es nem volt kihangositva a zene. Sok erdekes dolog van amugy ebben a varosban. Fura ez a kettosseg: a munkahelyemen az informatikaban dolgozom a legmodernebb technikai berendezesekkel, az utcan (foleg a futopalya fele) meg olyan, mintha csomo "bennszulott" elne. Ez nekem erdekes, es emiatt szeretek itt elni. Ha a kozbiztonsag jobb lenne es kicsit kisebb lenne a nepsuruseg, egesz szuper hely lenne.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Vas. Dec. 16, 2007 2:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
Gondoltam, irok meg egyet. Csak nem hagyhatom ki, hogy mi idegesit jelen pillanatban. Az a baj, hogy ma szinte semmit nem tanultam. A mult heti beszamolom jol sikerult - szerintem eddig mindegyik jobb volt az elozonel. De a mostani anyagot annyira nem ertem, hogy hiaba olvasom, egyszeruen az agyamban nem tudok kialakitani egy "kepet". Az ismeretlen kifejezeseknek reszben utananezek, de meg azokat megerteni is sokszor nagy erofeszitesembe kerul. Aztan visszaternek a tananyaghoz, es latom, hogy tovabbra is csomo dolog mintha kinaiul lenne. Nem tudom, hogy tenyleg ilyen nehez-e, vagy csak en vagyok faradtabb.
Az a baj, hogy a mult het utolso ket napjan nagyon inproduktiv voltam, igy abszolut nem reklamalhatok, hogy hetvegen kell tanulnom. Az inproduktivitasomat reszben egy szerdai buli okozta, amit a regi projectem utolso fazisanak a lezarasa alkalmabol rendeztek. Szoval ceges buli volt, igy lelkiismeret-furdalasom se nagyon lehet, de az biztos, hogy utana nagyon faradt voltam, mivel nekem a melon kivul is rengeteg az elfoglaltsagom. De akarhogy is nezem, nincs mentseg arra, hogy nem tanulok!! Megprobalok holnap nekilatni, meg van meg a jovo het, mert penteken lesz csak a beszamolo. (Beraktak a szunet elotti utolso napra, hogy az utolso pillanatig ne legyen nyugtunk. )
Utana viszont nagyon jo lesz - legalabbis azt hiszem. Ket het kikapcsolodas az eszakkeleti Bahia allamban. Ugy varom, mint gyerekkoromban a balatoni szunidoket. Egesz nap csak tenger, gyornyoru termeszet, tortenelmi varosreszek (Salvador, az allam fovarosa hires a tortenelmi epuletekrol, bar a mi Budapestunkkel lehet, hogy nem veszi fel a versenyt ). Ezalatt a ket het alatt nem fogok a kotelessegekre gondolni, legalabbis stresszelni miattuk biztos nem. Valamiert ugy erzem, tenyleg nagyon jo lesz ez az utazas.
Azon gondolkozom, hogy az, hogy jo legyen, most egy "elvaras"? Ha igen, akkor az veszelyes lenne. De azt hiszem, nem errol van szo. Nincs bennem az, hogy gorcsosen _akarom_, hogy jo legyen, inkabb csak azt _hiszem_ (erzem?), hogy jo lesz. De ha megse, akkor is gazdagabb leszek legalabb egy tapasztalattal. Na de majd meglatjuk. Egyelore nagy motivaciot jelent, igy annyit pozitivumot mar most is ad, hogy a jelenlegi stresszes idoszak vegere valami kilatast helyez.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
egy senki
|
Elküldve: Szomb. Dec. 22, 2007 12:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Halihó
Ne haragudj,de a technika ördögének keze be tette a lábát, és nem volt netem... no de most!!!
Sajna végül nem jutottam fel a várba... de ami késik az nem múlik
Remélem már túl vagy az utolsó hajtáson és most már csak a pihenés vár Rád. Asszem most én is szívesen lennék valahol egészen máshol, mindentől nagyon messze.
Két ünnep közt lesz nekem is egy kis pihi, amit már nagyon várok, egy biztos semmi kötelezővel nem fogok foglalkozni,csak és kizárólag téblábolni fogok.
Nagy kihívásokkal nézel szembe nap mint nap, de biztos vagyok benne, hogy jól veszed ezeket az akadályokat, még akkor is ha nem mindig úgy érzed, hisz az ember magával szemben kritikusabb, mint bárki mással, de a főnökeid, kollégáid, meg vannak Veled elégedve és ez számít.
A munkámban sokszor érzem azt én is, hogy az aznapi teljesítményem, vagy az adott feladat megoldása nem volt, jó, vagy hogy lehetett volna jobb is. Egyszer azt mondta nekem egy barátom, hogy igazándiból az számít, hogy tudjam azt én, hogy mindent megtettem azért hogy jól végezzem a dolgomat ,akkor már jó, mert tudom, hogy beleadtam apait anyait és nem lazsáltam. És persze lehet, hogy az csak egy hibára vlt elég, de nem rajtam múlt valószinűleg.
Ezen sokat szoktam agyalni, meg persze nehéz elfogadni, de összességében igaza van, asszem.
És szerintem te büszke lehetsz magadra, hisz mindent megteszel azért hogy eredményes legyél.
És persze vannak gyengébb napok az ember életében, hisz bármivel is foglalkozik az ember az emberi tényező benne van a pakliban.ű
kívánom, hogy érezd magad nagyon jól, pihenj sokat, kapcsolódj ki, töltődj föl. És ne foglalkozz munkával.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
egy senki
|
Elküldve: Kedd. Dec. 25, 2007 10:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Békés, Boldog Szeretetben gazdag, áldott Karácsonyt kívánok Mindenkinek.
No és persze sok-sok pihenést, örömet, és kikapcsolódást.
üdv csak egy senki
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Pént. Dec. 28, 2007 3:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Senki!
Remelem, jol telt a karacsonyod es orulok, hogy magahoz tert a neted. Feljutottal azota a varba? Tudsz vegre pihenni? Remelem, anyagmentesen telik a kikapcsolodas.
Nekem eljott a varva vart szunido es itt vagyok Eszakkelet-Braziliaban, Bahia allamban. Gyonyoru tengerpartok vannak mindenfele es ez a hangulat... Mindig, ha az orszag eszakibb reszen jarok, az az erzesem, hogy itt kene maradni, es nem volt a legjobb valasztas ennyire delen letelepedni. De most van egy jo munkahelyem delen, ahol szeretnek meg kicsit maradni. Aztan ki tudja...
Na most megyek be a varosba. Mindenkinek minden jot.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
egy senki
|
Elküldve: Szomb. Dec. 29, 2007 10:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Mib!
Összességében jól telt a karácsony, sok-sok kajálással és békével, ami azért furcsa kissé, mert otthon voltam és anyámmal nem a legfelhőtlenebb a mi szerelmünk. . De most olyan jól sült el, hogy még ráhúztam 2 napot és télleg jól éreztem magam. Ennél szebb ajándék nekem nem is kell.
És természetesen tiszta vagyok, mostanában mégcsak eszembe se jutott a betépés lehetősége.
A várba még nem jutottam fel, de januárban mindenképp sort kerítek rá.
Mostanság viszonylagos nyugalomban telnek a napjaim, nagyjából úgy érzem magam, mint a lassított felvétel, de nem bánom. Már nagyon vágytam erre a nyugira és még 2 napig élvezhetem. Aztán megint beindul a taposómalom, de most azt sem bánom.
Tengerpart.... mindig is vágytam arra, hogy a tenger habjai áztassák a lábam, homokpart egyebek... van fantáziám és most elképzeltem....
Nekem még nem volt szerencsém élőben tengerprtot látni, de előbb vagy utóbb arra is sort kerítek.
Remélem igazán jól telik a szabadságot, pihenj sokat, kapcsolódj ki, töltődj fel. Ja és ha van rá módod áztasd meg a lábadad helyettem is
Üdv
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Hétf. Dec. 31, 2007 2:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Tok jo, hogy jot karacsonyoztatok anyukaddal. Remelem, a tovabbiakban is megmarad ez a jo kapcsolat. Annak is orulok, hogy mostanaban eszedbe se jut a betepes lehetosege. Irsz valamit arrol, hogy kb. mennyi ideig mit hasznaltal es hogy mi motivalt a leallasban? Ugye, jol emlekszem, hogy harom eve vagy tiszta? Ha igy van, akkor nagyjabol ugyanott tartunk, igy erdekes lehet megbeszelni az ezzel kapcsolatos gondolatainkat.
En tovabbra is nyaralok, tegnap jo nagy hullamokban usztam, ma kicsit nyugodtabb vizben. Termeszetesen gondoltam rad. Remelem, te is hamarosan eljutsz a tengerhez. Ha Brazilia fele jarsz, szivesen latlak. Egyebkent a tavakat is nagyon szeretem, Magyarorszagon a Balaton a kedvenc helyem. Mikor utoljara Rioban jartam, arra gondoltam, nagyon jo ez a tenger, de valahogy nekem megis a Balaton az elso. Mostanaban ugyan ez nem jut eszembe, de talan csak azert nem, mert most valahogy minden ugy jo, ahogy van, es nem azon gondolkozom, hogy mi lehetne meg jobb.
Ha minden igaz, a szilveszteri buli egy reszet a tengerparton fogom tolteni, ahol olyan afrikai vallasos zenet jatszanak. Mar megtudtam, hogy a vallas neve candomble. Nem igazan tudom, mi a lenyege, es belepni sem szandekozom, de a zenejuk tetszik.
Minden olvasonak jo szilvesztert kivanok, lehetoleg anyagmentesen. Aki nem szeret bulizni, maradjon otthon lelkiismeret-furdalas nelkul.
Kircsi, te meg jarsz errefele? Remelem, minden okes veled.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 18:33 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jan. 02, 2008 11:03 pm Hozzászólás témája: újra itt |
|
|
szia mib, sziasztok!!!
köszi, hogy gondoltál rám, kedves tőled az érdeklődés, mivel nem számonkérő...egy ideig nem tudtam írni, nagyon lekötött a megálló estre való készülődés, aztán meg a karácsonyra... szabin voltam, varsóba utaztunk a kedvesemmel, ott töltöttük az ünnepet, nagyon szép volt.
szilveszterkor a megállóban voltam...még pont egy óra és 11 éve nem élek cuccal, amiért tök hálás vagyok! mindazoknak, akik segítettek a talpraállásban, és persze magamnak is...
kívánok nektek is tiszta 2008-at!!!
 _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kircsi
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 18:33 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jan. 02, 2008 11:04 pm Hozzászólás témája: ... |
|
|
...még egy gondolatocska:
kedves egy senki, szerintem igenis vagy valaki, olyan nincs, hogy valaki senki legyen
úgyhogy javaslom módosítsd a felhasználóneved valakire
üdv, kircsi _________________ kircsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
egy senki
|
Elküldve: Csüt. Jan. 03, 2008 5:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Békés, boldog, de leginkább tiszta új esztendőt kívánok minden fórumozónak! Kívánom, hogy minden álmotok, vágyatok úgy teljesüljön ahogy szeretnétek, de mindenképp úgy ahogy Nektek a legjobb!!!!
Május 12-én lesz 4 éve, hogy tiszta vagyok. Én gyógyszereztem eleinte aztán piával gyógyszereztem, végül anyagoztam többnyire "kiegészítés" képp ment a dolog, de mindent kipróbáltam amihez hozzáfértem (egy kis színes: kivétel a fű az valahogy kimaradt tudtommal). Végül a heroin és a metadon maradt meg állanó társként, de ez is viszonylagos ritkának volt mondható.
Hogy miért álltam le? Igazándiból nem tom, de akár estig is sorolhatnám az okokat. Számtalan kudarcba fulladt próbálkozás után jött még egy, az utolsó! És ezt már akkor is tudtam, hogy ez lesz az utolsó, akárhogy is végződik, és hát bejött.
Szóval 3 éve és 9 hónapja tiszta vagyok, leírni is hosszú, de jó!!!!!!! : lol :
Ha most nem egy érzelmi hullámvasúton érezném magam, még örülni is tudnék neki.
Mib! Hogy sikerült a szilveszteri buli?
Kedves kircsi! A javaslatot köszönöm, de asszem még nem tartok ott hogy valaki legyek, a Senki és a Valaki közt meg nem találtam átmenetet, de ha már úgy érzem, hogy már nem senki leszek, akkor abban a pillanatban módosítom a felhasználó nevemet valakire ! Jó?
No üdv mindenkinek!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mibwalker
|
Elküldve: Pént. Jan. 04, 2008 2:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
En is boldog es anyagmentes 2008-at kivanok mindenkinek. Orulok, hogy vannak itt tiszta emberek. Ezek szerint en vagyok itt a legfrissebb leallo a 3 es 1/4 evemmel. Sebaj, ez is joval tobb a semminel, meg aztan ez ugye nem verseny?
A szilveszterem nagyon jo volt. Igaz, vegul nem afrikai zenet hallgattunk, "csak" tuzijatekot neztunk a tengerparton. Nagyon szep volt es biztos, hogy mindig szivesen fogok ra visszaemlekezni. Utana egy hazibuliba hivtak, ahol nagyon tetszett, hogy annak ellenere, hogy szinte senkit sem ismertem, teljesen otthon ereztem magam. Helyi zenek mentek, tancoltunk is sokat. Amugy minden nap olyan, mintha buli lenne. Csomo strandot megismertem itt a varosban meg messzebb is. Nagyon-nagyon szeretem a tengert. Ez a nyaralas annyira jol telik, hogy szinte el se hiszem, hogy van ilyen. Kar, hogy holnaputan veget er es jovo heten ujra meloznom kell. De annyira feltoltodtem energiaval, hogy talan az se fog megviselni annyira. Szerencsere most ott is jo meleg van, nemcsak itt, es hetvegeken mehetek az ottani tengerekhez.
Kircsi, orulok, hogy elokerultel. Milyen volt Varsoban? Jol beszelsz mar lengyelul? Senki, te mar eljutottal a varba? Azert, ha nehany otthoni hely eszembe jut, meg a hora gondolok, kicsit nosztalgikus erzesem tamad, mert a tel se rossz meg a hazai kornyezet se. De mivel az en uj eletem tulajdonkeppen itt kezdodott (leszamitva az elso fel evet), nem igazan tudom, hol erzem magam leginkabb otthon. Talan ez idovel majd kiderul.
Senki, te hol szilvesztereztel? Es a megallos szilveszter milyen volt? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
egy senki
|
Elküldve: Szomb. Jan. 05, 2008 11:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
No hát elindult ez az év is!
A szilveszterem munkával telt, de összességében nem volt rossz még így sem
Örülök, hogy a szabadságod ilyen jól telt...
A vár séta várat magára, hidegnek ítéltem az időt, így ki sem mozdultam a lakásból a pokrócom mellől. Épp elég munkába menet és jövet megfagyni. Én nagyon elszoktam az igazi téltől , pedig szép a havazás, havas táj egy kényelmes fotelből, meleg szoba ablakon keresztül a kockás plédem alól. Hiába öregszem már én is.
Valamelyik nap melóba menet összefutottam egy idős bácsival -életemben nem láttam még- de rövid idő elteltével már az életét mesélte- furcsa volt, de nagyon jó volt hallgatni a különböző történeteit. Életében fontosnak tartott események részletezését. olyan jól éreztem magam utána egész nap. Kb olyan érzés lehetett,mintha a nagyapám lenne.
Azon már sokat gondolkoztam, hogy a tisztaságban eltöltött idő számít e jobban, vagy az ahogy azt az időt eltöltjük, vagy netán ezek nem is rangsorolhatjuk. Nektek erről mi a véleményetek?
Mib! Úgyhogy szerintem nem vagy lemaradva egyáltalán és abban tökéletesen igazad van ez nem verseny.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|