Tartalomjegyzék Megálló Csoport
Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

mindennapi...
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szólj hozzá/nk! :-)
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Makay

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 1:10 pm    Hozzászólás témája: mindennapi... Hozzászólás az előzmény idézésével

Előbb beírtam vmit ,de aztán rájöttem ,hogy ezt csak úgy írtam és nem feltétlen az alkohol betegségről szól.
Tehát itt egy új téma a mindennapi Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Svejn

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 6:03 pm    Hozzászólás témája: Bravo Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon komoly!
Végre van fórum.Bár még lövésem sincsen hogy mit fogok ide írni,de hibátlan hogy ha esetleg van valami témám azt fel lehet ide dobni.Köszönet ezért mindenkinek.froza Pepsi&Csaba királyok vagytok
UI:Szabó Sanya(Szasi Laughing )Bele ne javíts a nyelvtanilag teljesen hibás szövegembe.Mégegyszer köszönet mindenkinek aki biztosította a forumot!
stopgroup
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 25, 2006 9:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Smile én csak örülök, ha van itt élet! Használja mindenki, kedve szerint!
nora
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
pepsy

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 1:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Svejn!!! Csak annyit, hogy nem sok közöm van hozzá, hogy ez létrejött!! Nórának és Csabának kell megköszönnöd!!Ők végezték a munka oroszlánrészét!!!Én csak ledobálhatom az embereket akik csúnyán beszélnek:-)) Bár nem szeretnék ilyet tenni...Üdv Pepsy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Svejn

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 7:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor én meg is köszönném neked is Nóri!!!
Makay

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 10:06 am    Hozzászólás témája: főnök Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor pespsi te vagy itt a kidobóember? Twisted Evil
És mi van a filmezéssel???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
pepsy

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 11:49 am    Hozzászólás témája: Makay!!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Makay!!!!Szívesen mesélek de inkább írj a privát emailomra cheyenne79@gmail.com !!!Írj mert szívesen elmondom vagyis leírom.....
Vissza az elejére
YANEE

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 3:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Én a neten kívül semmilyen függőségben nem szenvedek,de mindig is érdekelt ezen emberek sorsa,illetve a gyógyulásuk sikere. Ma Hódmezővásárhelyen volt szerencsém megismerni pár Megállóst,többek közt Pepszit,akik "jó útra tértek". Örülök,hogy velünk mint kívülállókkal megosztottátok tapasztalaitokat,sokat tanultam belőle. Remélem,még lesz alkalmunk beszélgetni ismét a jövőben is. Sok sikert kívánok mindannyiótoknak!
Üdvözlettel: YANEE
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
pepsy

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 09, 2006 5:43 pm    Hozzászólás témája: Szevasz!!!4 Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Yanee! Üdvözlet a fórumon!
Örülünk, hogy tudtunk valami hasznosat átadni neked az életutunkból!
Szívesen látjuk hopzzászólásaidat itt a fórumon mert hisszük, hogy mindenki tud segíteni, akaár pár szóval is....
Isten hozzott és ölelünk!!
Ui.: Nekünk is nagy élmény volt a vásárhelyi előadás! Ritka jó beszélgetés volt!!!
Vissza az elejére
YANEE

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 15, 2006 1:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Szia Pepsy!

Köszönöm a szíves fogadtatást! Bár kicsit feszélyezve érzem magam Köztetek,mint "kívülálló",de majd csak elmúlik. Embarassed
Szerintem is tanulságos kis beszélgetés volt,sok új dolgot tanultam egy számomra új világról.
Volna egy olyan kérdésem,hogy ez csak egy egyszeri alkalom volt,vagy fogjátok még járni a laktanyákat?
Vissza az elejére
ghighiu
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 12:22 pm    Hozzászólás témája: megallo Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszonom hogy az elmult 1 evben megbizott bennem, segitett nekem a drogproblemaimban es az anyammal valo kapcsolatban, es nem kuldott el a Tanodaba,mert a megallot en jobbnak erzem, a Tomi es "en" kapcsolata miatt.
Drogos vagyok hamar veszekedesbe kerulok, elvesztettem a baratomat,kapcsolatomat amit nagyon sajnalok most osszejott egy masik tarsammal, amit en nem tettem volna meg de ha szerelmesek akkor legyenek boldogok es tortenjen meg es kapjak meg egymastol azt a szeretetet odafigyelest,mert mar egy-ket eve tisztak, ami nem volt meg az en kapcsolatomban .
Es arra kerem a megallot mert nincs egy jo bartom sem kint akire szamithatnek mostmar, hogy segitsen nekem jobban mert sok minden megvaltozott es nem erzem azt mint reg, biztos hogy ott volt nekem a bajban a Tomi ,de mar nincs... Koszonom Rolling Eyes Embarassed

A hozzászólás legutóbb ghighiu által Szomb. Dec. 16, 2006 12:08 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
ghighiu
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 09, 2006 12:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most leirom az igazat az eletemrol: van a multam,jelenem ami drogos, Tomi akit mindennap latok es rossz mert szeretem, igaz hogy ket honapig korhazban voltam es olyan gyogyszereket kaptam amitol elfelejtettem nagyon sok mindent,de konnyebb igy elfelejtenem hogy a barbit elkuldtek, mert nehezebb lenne minden nap eggyutt latni oket, nagyon gyenge az erzesvilagom,ezt igy mind elfogadnom, jelenem,jovom tanulnom kell, hazmenni,stressz,aztan az eletben valo kulonprogramok,sport,munka,,van (5) amit szeretek es orvos.
DE SIKERULNI FOG ALKALMAZKODNOM AZ ELETEMBEN VALO FELADATOKHOZ ES FELNONI,mert nem reg ota toltottem be a 18at. Crying or Very sad
Vissza az elejére
Szakonyi Gabriella

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 11, 2006 10:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Ghighiu,

Köszi soraidat. Eszembe juttatod, amikor én 18-19 éves éves voltam, és nagyon boldogtalan, magányos, pszichiáterhaz jártam, nem tudtam ki vagyok, mit akarok, féltem, hogy bolond vagyok. (Megjegyzem majdnem sikerült, mert a kéthetes 'depo' injekció bárkivel elbánik...).

Különleges embernek tartalak, és mint szintén "különleges" ember, szívből mondhatom neked, hogy a legnagyobb szarból és kilátástalanságból is van remény... de ezt te is tudod...

csók

Gabi
ghighiu
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 16, 2006 11:59 am    Hozzászólás témája: Szakonyi Gabinak Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi hogy valaszoltal kivancsi voltam hogy milyen valaszokat kapok ,megnyugodtam amikor elolvastam

A hozzászólás legutóbb ghighiu által Csüt. Dec. 21, 2006 8:27 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
barbic

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 21, 2006 11:24 am    Hozzászólás témája: mindennapi Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!
Köszönöm, hogy részt vehettem a fotókiállítás megnyitóján, és elvittetek magatokkal Szentesre is fellépni. Fantasztikusan éreztem magam, főleg a fotókiállításnál. Iszonyatosan zavarban voltam meg izgultam meg minden, gondolom azért mert már eléggé elszoktam az ilyen nyilvános szereplésektől.. Smile
A tegnapi szentesi fellépés azért is tetszett, mert az egész napomat veletek tölthettem, és egy kicsit olyan érzés volt, mintha valamennyire közétek tartoznék.. Smile Olyan volt, mintha megint megállós lennék egy nap erejéig!!
Tényleg köszi mindenkinek, nagyon jó volt, és remélem lesz még ilyenre alkalom (mármint hogy én is veletek tartsak)!!!!
Röviden csak ennyit szerettem volna!
Ölelek és puszilok mindenkit!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szólj hozzá/nk! :-) Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.