Tartalomjegyzék Megálló Csoport
Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Alkoholbetegség
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szólj hozzá/nk! :-)
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Joe

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 10, 2006 1:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok
Ahogy legutóbb írtam, elmentem a pszihihez és kértem, hogy itthoni gyógyszeres legyen.
Mentőautós sztoti lett belőle.
Ezt a módszert senkinek sem ajánlom!!!!!
A soproni psuhiátrián voltam 10napig, ezért is nem írtam a napokban.
Most hétvégére engedtek haza és jövő héten még 3 napra kell befeküdnöm, hogy beállítsák rajtam a gyüógyszert.
Este írom tpvább.
kircsi

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 10, 2006 11:33 pm    Hozzászólás témája: haho Hozzászólás az előzmény idézésével

HAHO JOE!!! UDVOZLET Varsobol. Innen is ugyanugy KITARTAST kivanok Neked, es hogy ne add fel, meg ha most bebonyolodtak is a dolgaid (mento, korhaz, stb.), sokan drukkolunk neked!!! Wink
Joe

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 8:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz Kircsi Smile
És mizujs Varsóban?
Valaki mondja meg már kérem, hogy meghalok-e, ha beveszem a Cymbolta navű kapszulát, mert azt nem szedtem a kórházban és csak úgy adtak 3 szemet, hogy amíg itthon leszek, szedegessem be a reggeli után. A reggeli már megvolt.
MA este AA lesz Kapuváron, ha valaki éppen erre jár. Very Happy
Este majd írok még. Szép napot mindenkinek!
Szakonyi Gabriella

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 2:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Joe!

Húha, én már belefáradtam a te leállásodba, te még nem?

Szigetvárt megpróbáltad?

Gabi
pepsy

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 14, 2006 10:04 am    Hozzászólás témája: Szevasz!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Örülök, hogy még élsz Joe!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Joe

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 16, 2006 1:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Gabi! Fáradtságos munkával ugyan, de rávattetek, hogy lépjek. Ezt mindenkinek nagyon köszönöm.
Most le vagyok méregtelenítve elvileg. És elláttak gyógyszerekkel és jótanácsokkal.
Szigetvárra nem tudok menni, mert a féléves kisfiam nélkül nem bírnám ki ott a 4 hónapos rehabot.
Erőlködök, amíg tudok. Olyan vagyok, mint a tejszínbe esett béka.
Most nyomom az AA-gyűléseket.
Kösz Pepsy!
MIndenkinek minden jót!
pepsy

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 16, 2006 1:40 pm    Hozzászólás témája: Szia Joe! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem bírnád ki a kisfiad nélkül!
Nem bírnád ki kiskapu nélkül az ivásra, nem bírnád ki gyógyszerek nélkül...
A kisfiad pedig kibírná a 4 hónapot, hogy legyen egy apukája!
Hálálkodhatsz itt nekünk de az most mi???
Magadnak kellene hálálkodni, hogy igazán lépsz!
Én becsülöm, hogy próbálkozol de ezekben valahogy nagy előrelépés nem történt!
Ugyanott vagyunk mint 1-2 hónappal ezelőtt!
Tudom, hogy nem könnyű mert én is jártam ezen az úton és most pomtosan azokat írom neked amiket én kaptam akkor!
Egy Heaven Street Seven szám jut eszembe:
Mozdulj, mozdulj mintha élnél EMBER!!
Vissza az elejére
olaszy

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 16, 2006 2:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Joe!
Tudod, mi függők sokszor nagyon türelmetlenek vagyunk társainkkal. E miatt ne haragudj meg, csak amit mi hosszú évek munkájával elértünk, azt elvárnánk, hogy mások egy-két hét, hónap alatt elérjék. E mellett, szívesen adunk tanácsokat másoknak, hogy mit csináljanak és mit ne -akár látatlanul is- de az is igaz, hogy a döntéseidért, tetteidért, az abból eredő jóért és rosszért egyaránt neked kell vállalni a felelősséget.

Ha kisherceget olvasol, tudod: ami igazán fontos, az a szemnek láthatlan.
Ölellek
Vissza az elejére
Joe

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 16, 2006 2:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

2 hónappal ezelőtt még nem tudott ülnia kisfiam egyenesen. Ha kiabáltam volna vele, akkor sem sikerült volna neki, de ma már kitűnően ül.
Hozzá hasonlóan még kezdő vagyok, csak éppen egy más témában. Örülök annak, amit eddig elértem és lépésről lépésre megteszem, amit tudok.
Hetente kettő AA-gyűlésre tudok ellátogatni és átrendezem az életemet, de nem lehet egyik percről a másikra, mert akkor meg a hirtelen változásoktól csavarodok be.
Új világot építek magam körül, amiben nincs helye az alkoholnak, de helye van a jó és értékes dolgoknak.
pepsy

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 16, 2006 5:02 pm    Hozzászólás témája: Szeva.... Hozzászólás az előzmény idézésével

Tetszik, ahogy lereagáltad az eseményeket Joe!
Ölellek!
Pepsy
Vissza az elejére
Joe

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 17, 2006 8:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon kérem, hogy ne simogasd a buksimat, különben még elbízom magam és elfelejtem, hogy sehol sem vagyok a pár napos tisztaságommal! Smile
Az üzenetet nem haragból írtam, vagy hogy megvédjem magam de szerintem nem csak egy járható út van. Páran Szigetváraznak, pedig ott is 50-60% körüli a visszaesés. A kórházban a foglalkozásokon megtanultam, ahogy a többi beteggel beszélgettem, hogy ez az egész a visszaesésekről szól, amíg az ember át nem rendezi az életét.
Ma is azt álmodtam, hogy visszaestem. Szörnyű volt. De amikor a kutyámat elvesztettem, akkor mindíg azt álmodtam, hogy megharap egy kutya. Smile

Tudom, hogy unalmasnak tűnik, hogy mindíg leírom ide a gondolataimat és már úgy néz ki, mintha a saját blog-om lenne, de talán egyszer valakinek hasznára válik ha látja, hogyan vergődik egy alkoholista, aki tisztulni akar, majd tiszta akar maradni.
pepsy

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 17, 2006 9:49 am    Hozzászólás témája: Szevasz!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is mindíg azt mondták, hogy a visszaesés a felépülés része!
Olcsó vigasznak tünt, mert én éltem meg azokat a napokat és szörnyű volt!
Az jó, hogy itt vagy és leírod azt ami veled történik!
Tudom, hogy nem lehet pillanatok alatt megváltozni de ha nem űzlek mint a tatár akkor valószínűleg nem érdekelnél!
Nekem jó, hogy itt vagy és tanulunk egymástól!
De még mindíg azt gondolom, hogy lépned kell radikálisabban!
Ölellek Pepsy Cool
Vissza az elejére
Makay

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 17, 2006 10:27 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hánygyánbulu bigámbiléabubgámbula hu

Nekem a legnagyobb öröm látni a lányomat. Belenézek a kis tiszta szemeibe és az mindig megerősít. Olyan ártatlan és tiszta kis csöpség.
Felelős vagyok érte ,és ezért is remélem, hogy jó úton járok.
Nem tudnék vele lenni és örülni ,ha még mindig anyagoznék.
Egyébként meg szép napot mindenkinek! Végre Péntek !!!!
Vasárnap meg foci !
Hajrá ATLETICO!

Ölel mindenkit :Makay Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Joe

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 17, 2006 1:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma meghosszabbítattam a három hónapja lejárt jogosítványomat és bejelentkeztem az új lakcímemre, ahol egy éve lakok.
Eddig kitaláltam mindíg, miért nem megyek éppen el az okmányirodába, de ma már tudom, hogy azért nem mentem el, mert tök részeg voltam és ott várni kell és nem bírtam volna ki azt az egy másfél órát, ha nincs a közelemben valami komlótermék. Semmi öuralmam nem volt.
Asszem így könnyebb élni!
Nem kell kifogásokat keresnem mindenre.
Kerestem új pénzforrásokat és új megélhetést, így a vendéglátást immár negyedik alkalommal fogom elhagyni.
(viszont most folytatom a főzést, mert éhenhal a Család)
Makay

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 20, 2006 12:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fuckin hétfő!!!
Fuckin Számlák!!!
Fuckin workin!!!
Az Atletico is kikapott Sad
De azért most ebédszünet, jó a kaja Smile
Meg még maximal respect to big Pc guru Gábor Bódis!!!
Szép napot mindenkinek !!!
ui.: Ezt mindennapihoz kéne írnom azthiszem sorry
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szólj hozzá/nk! :-) Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
5 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.