|
Megálló Csoport Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
olaszy
|
Elküldve: Hétf. Feb. 12, 2007 4:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Joe!
Hiteles és erős szponzort válassz, a szimpátia kérdést a barát választásnál érdemes előtérbe helyezni.
Hozzáteszem, nekem sosem volt szponzorom, csak mostanában így gondolkodom. Hogy a barátaim legyenek szimpatikusak, a munkatársaim melósok, a segítőm meg nálam jóval "erősebb". |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Joe
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 8:21 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Fertőszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Feb. 12, 2007 6:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Csabi
Köszi a választ.
Hamarosan fel is kérem az illetőt, hoyg legyen a szponzorom.
11 éve száraz és ráadásul nem is lakik messze.
Nálatok mi a helyzet?
Mi napok óta folyamatosan könyvelünk, de lassan eljön a nyugalom ebben is. Még két hetem van a "szabadságból" és nyitjuk megint az üzletet.
Üdv mindenkinek! _________________ Joe |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Joe
Csatlakozott: 2006.09.18. Hétfő 8:21 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Fertőszentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 23, 2007 9:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok:)
Alkoholista vagyok...
Közelítek a féléves szárazsághoz. Az életem annyira eseménydús, hoyg inkább le sem írom a részleteket mostanában.
Cask gyorsan pár szót szeretnék elmondani, amit fogntosnak tartok.
Mióta absztinens vagyok, az önsajnálkozás helyére valami egészen más költözött. Nem is más, inkább egy csomó minden más! Csak most jövök rá, mennyire sok hasznos dolgot lehet csinálni.
A kertem sem olyan gazos már, a kisfiam is nagyon szívesen bújik hozzám és már ki merem tenni a lábam itthonról.
Minden napomat lezárok és minden napomat elkezdek. Így aztán mindegyik egy teljes egész. Már nem kell annyira törekedbnem, hoyg megcselekedjem a napi jót, amire este visszagondolhatok, hoyg szépet álmodjak, hiszen magától is megtörténik.
Persze azért nem rózsaszín felhőkön úszva élek. Minden nap történik valami rossz is. Minden nap teszek valami oylat is, amit nem kellett volna. De az esti leltározáskor végiggondolom és igyekszem, hoyg legközeleb egy hasonló szituációt másként kezeljek.
Hibám még így is rengeteg van, de ha nem lenne, már nem is szeretnének az emberek.
Mindenkinek Kellemes Józanságot Kívánok! _________________ Joe |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|